Sámli. Csabival (bandi gsxr600ának uj tulaja) találkoztam most győrben balesetmegőlzős napon... amugy énsem látom nagyon szaggatni a W tesókat, pedig 1 utcával odébb vannak.
Andrásékkal? mmint wolfram? nem, nem egy csapatban kergetjük a motorokat.. nemtudom lehet keresek még partnert sztem bátyám(fazer1000rel), esetleg édesapa(K1600gtl)... haverok messze van még a hétvége... :D Viszont tegnap voltunk cseszneken,pápának haza (1100xx) társaságában és láttunkkettő csunya hasalást, róluk tudni valamit? igen hasított velük a mentő...
Sziasztok. Nem tudom ma ki volt ki nem de mi délelőtt kiugrottunk eto parkba éshát eléggé lapos volt az egész, szomorúan tapasztaltam. Időrendhe voltam kötve így egy bő 3/4 óra után tovább is álltunk Ácsra az EC versenyre ami azért kicsit nyüzsibb volt. hiába volt nagyon sok motoros kint a Parkban, dehát délben az volt a legnagyobb produkció, hogy aszfaltrajz verseny eredményhirdetése.... 2-3 körül mikor léptem haza akkor meg már szinte senki sem volt....
Nem tud valaki egy jó gumist győrben, akinál jó áron vannak gumik?
ma szembesültem vele, hogy a gumi, amit az előző tulaj rakatott fel /nm ő vette a gumi szal nem ő a ludas/ 2002-es, és eléggé látszanak rajta az évek, pedig motoron még nem volt az tuti
párszor már bele olavastam mikor googlén kerestem valamit és oda irányított a fórumra
tényleg nincsenek valami nagy szakemberek meg szerelők
vfr fórum is eléggé hasonló, nincsen kereső de már elég sokat vissza olvastam
ott vannak nagy szakik
csabcit nem kérdezted erről a gps beszerelésről?
ez a klubb egy rakás szar, feljárok naponta de minek... kérdeztem az elején párat, majd közölték velem hogy vissza kéne olvasni...
Se keresője nincs a fórumoknak, van kb 80db fórum több ezer hozzászólással, hát keresgéljen aki akar én biztos nem, konkrétan eddig semmiben nem segítettek, ja de bocs abban hogy a cbf hány
W teljesítményt tud leadni...
http://www.kepesmotor.hu/texti...
eladó kézvédő:
Polisport Integral
illetve hétvégén is dolgozik?
Nem tud valaki egy jó gumist győrben, akinál jó áron vannak gumik?
ma szembesültem vele, hogy a gumi, amit az előző tulaj rakatott fel /nm ő vette a gumi szal nem ő a ludas/ 2002-es, és eléggé látszanak rajta az évek, pedig motoron még nem volt az tuti
előre is thx a segítséget
http://www.facebook.com/photo....
tényleg nincsenek valami nagy szakemberek meg szerelők
vfr fórum is eléggé hasonló, nincsen kereső de már elég sokat vissza olvastam
ott vannak nagy szakik
csabcit nem kérdezted erről a gps beszerelésről?
Se keresője nincs a fórumoknak, van kb 80db fórum több ezer hozzászólással, hát keresgéljen aki akar én biztos nem, konkrétan eddig semmiben nem segítettek, ja de bocs abban hogy a cbf hány
W teljesítményt tud leadni...