Kalev,jövőre is fogsz versenyezni?
Néztem a versenynaptárat,2012-ben nem lesz se az osztrákoknál,se a szlovákoknál verseny..."csak" écsen,meg szentmiklóson...
"kicsit" változtatunk a 10-es elektronikáján ,és jövőre megpróbálom megismételni az idei eredményt...
A németem nem tökéletes ,de én az vagyok ,ja és szép is köcsög!A kocsit Szolnokon néztem ki de már jobbat találtam az pedig Pesten van.Az ár 900.000 pénz (baszod 4 hónapig tartott mire összekapartam!) 1 szótár meg jól jönne ,de te vagy a faszszopó!
Deine Deutsch nicht perfekt, als mein. Bist du nicht die Frage verstehen? Nochmal, für dich. Du hast für mich gesagen, möchte ein auto kaufen, neben dem Szeged. Wohin findet man dieses auto, und wieviel kostet das? Kann ich sehen? Und wann kommst du nach Ungarn. Wenn du nicht verstehst mich, kauf ein Fickende Wörterbuch! Faszszopó!
Gery.....nekem jobb 5letem van....Mi a francnak mennénk Pécsre?
Menjünk inkább Zürichbe.....ott több az arany....csak az a gáz hogy hova lehet pakolni az RR-re?Meg utánfutóval hogy nézne ki?
Van vkinek kedve holnap kijönni endurozni egyet Győr környékére (Gyirmót - Tényő - Veszprémvarsány között)?
Aki jönne, az megtalálja a telefonszámom az adatlapomon a hirdetések között, a részleteket telefonon!
Néztem a versenynaptárat,2012-ben nem lesz se az osztrákoknál,se a szlovákoknál verseny..."csak" écsen,meg szentmiklóson...
"kicsit" változtatunk a 10-es elektronikáján ,és jövőre megpróbálom megismételni az idei eredményt...