Nem hogy örülnél baszki, hogy megjöttem...
Így legalább nem lesz szorulásod, ha este rendberakom a valagad....
Direkt dudáltalak le, amikor mentünk Pécsre a Ravaszkával, azt hittem Te is a TSZ út fele jössz, elszívhattunk volna egy pcsigit.:)
Mikor költözik az Eszti?
Máá jó lenne bandáznának a tíkok, mi meg söröznénk egyet.
Na jó éjt mindenki
(Mellesleg Pécs - Győr M6-M0-M1 Opel Vivaróval 2 óra 15 perc, úgy hogy közben 10 perc cigi is volt... )
Mocival nem megyek így...
Ki a faszt érdekel, hogy megjöttél Pécsről! Asszonyod leápolva, gyerek rendberakva, mindent elintéztem helyetted!
Ja!
Baszki, ha mégegyszer ekkorát tudálsz, kitépem a kúrtöt a kocsiból. Majdnem beszartam és pisásáltam. Azt se tudtam milyen rendezvényen vagyok!
Amúgy rendben vagy?
Összefoglaló:
SEMMI SE TÖRTÉNT!
szia!
Győrújbarátra vittem egyszer én is festeni de azóta nem elérhető a régi szám. Nem az istván utcában van a műhely? Telszámot tudsz adni? Megköszönném.
Mosonmagyaróváron tudok, feltéve, ha az még Győr környékének számít. Referenciája jó. Én, az általam dekorált motoridomokat fogom nála lakkoztatni a jövőben, ha minden jól megy.
Amennyiben érdekel, adatlapomon az e-mail címem, írj, és megadom az elérhetőségét.
maximum most a többség kicsit punnyad mer nincsen motoros idő
majd tavasszal beindulunk
megint megyünk túrázni meg találkozókra
legalább kipróbálom a sátrat amit még tavaj vettem
Csá, jó éjt
Remélem jövő héten, most nem igazán jó a hétvége...
Nem hogy örülnél baszki, hogy megjöttem...
Így legalább nem lesz szorulásod, ha este rendberakom a valagad....
Direkt dudáltalak le, amikor mentünk Pécsre a Ravaszkával, azt hittem Te is a TSZ út fele jössz, elszívhattunk volna egy pcsigit.:)
Mikor költözik az Eszti?
Máá jó lenne bandáznának a tíkok, mi meg söröznénk egyet.
Na jó éjt mindenki
(Mellesleg Pécs - Győr M6-M0-M1 Opel Vivaróval 2 óra 15 perc, úgy hogy közben 10 perc cigi is volt... )
Mocival nem megyek így...
Remélem,tudtam segiteni...
De végső esetbe óvár is jó, ott is van a cégből, ahol dolgozom, járok arra is. :)
Ja!
Baszki, ha mégegyszer ekkorát tudálsz, kitépem a kúrtöt a kocsiból. Majdnem beszartam és pisásáltam. Azt se tudtam milyen rendezvényen vagyok!
Amúgy rendben vagy?
Összefoglaló:
SEMMI SE TÖRTÉNT!
Győrújbarátra vittem egyszer én is festeni de azóta nem elérhető a régi szám. Nem az istván utcában van a műhely? Telszámot tudsz adni? Megköszönném.
Összefoglaló?
Amennyiben érdekel, adatlapomon az e-mail címem, írj, és megadom az elérhetőségét.
most kezdődik az ezek megőrültek
Nem tudom hogy tudnám e Tartani a Tempót a Babszival szemben :D
ha akasz jöhetsz velem
Rmeéljük így is marad
majd tavasszal beindulunk
megint megyünk túrázni meg találkozókra
legalább kipróbálom a sátrat amit még tavaj vettem