láttam bazki!
tisztára megvadultak a lovak a pincébe, nem tudták mi a picas van!
Bogyó meg épp ledudát a kapuba mikor néztem, majdnem összszartam magam, ki és mit akar, mié visznek el, milyen rendezvényen vagyok.....
Egyébként nem az a baj hogy kérdezel,hanem olyat kérdezel meg sokadszor,amit már mások elmondtak neked itt a fórumon.
Ilyen rezó kérdésekkel meg felesleges foglalkozni! Nekem nincs rezó,csak könyök,ami sokkal kisebb és feljebb is van,de mégis össze van baszva!
Nem kaptam fel a vizet,csak annyit tojózol ezen a motor vételen,mint a szűz leány az első dugáson!
Velem nem kell semminek a hibátlanságáról vitázni,mert nekem tök mindegy hogy melyik motort veszed. A CR cross motor,sosem lesz olyan mint egy EXC. Alkatrészbe meg ugyan annyiba kerül minegyikhez az alkatrész! Pl. KTM vezérmű lánc 12E,ugyanez a DRZ-hez 19E. Pedig mindenki azt hajtogatja,hogy a suzukihoz milyen olcsó minden.
Hidd el nekem,mindegy hogy milyet veszel,ha szerencséd van,akkor jól jársz,ha nincs szerencséd,akkor meg beszoptál!
Mondom mégegyszer! A rezó úgyis csak addig horpadásmentes,míg ki nem mész az erdőbe. Van lakatos cimborád neked is,évente az majd kiegyengeti. Annyira meg úgyse horpasztod össze,hogy ne jelenjen meg benne a vákum vagy mi a csöcs. Az meg a másik,hogy egy 250 vagy 300-as motoron,biztos nem fogod észrevenni,ha esetleg veszt valamit a teljesítményéből.
Nyugalom! Faszért kapod fel a vizet...
Egyébként meg nem a hibátlanságról akarok veled vitázni, hanem megkérdeztem mennyibe kerül. Ha már itt a technikai dolgoknál tartunk, szopásig horpadt rezóban a vákuum baszik megjelenni rendesen, kisebb a szívóhatása és gyengül a kibaszott motor. Na nekem meg ettől áll égnek a hajam.
Komolyan mondom,bazz,te olyanokat tudsz kérezni,hogy az ember haja az égnek áll!
Amúgy a srácnak van kettő,az egyik horpadt de javítható,a másik meg tökéletes. De amúgy az úgyis csak az első túráig hibátlan!
Mindegy, ha minden pozitívan alakul, akkor pénteken ezzel kapcsolatban rád csörgök, és megadhatnád nekem akkor a számát...
Mennyi egy rezó egy ilyen CR-re?
tisztára megvadultak a lovak a pincébe, nem tudták mi a picas van!
Bogyó meg épp ledudát a kapuba mikor néztem, majdnem összszartam magam, ki és mit akar, mié visznek el, milyen rendezvényen vagyok.....