Szerintem meg egyenesen hülyeség neki vágni. De te most azt várod tőlünk,hogy adjunk tanácsot,mikor te már régen eldöntötted magadba hogy jössz! Akkor meg ne szarakodjál,hanem ülj fel arra a mákdarálóra,és gyere.
nincs már msnem!igen barátként váltunk el de miután többször is megszopat sztem rohadtul nem vagyunk azok!mind1 lapozzunk!uncsi már ez a story!amugy jah ku..va rég volt kis pisis korunkba....mondjuk én nem is voltam olyan pisis
Bazzeg....De kurva rég volt az már... még a Szalai GÁborhoz mentünk fel. És nevelővater jött értem. Lendvaiék kergettek minket. Amúgy nem mesélt rosszakat. Én úgy emléxem hogy ő azt mondta barátként váltatok el.
ááá emlékszel mikor megkergetek minket mi rohantunk egyik lépcsőházból a másikba ááááááááááá de kir volt azt én tom miért szemétláda amugy biztos rosszakat mesélt
Köszönöm:) nem tudom ,hogy miért szemétláda. Én nem ismerem,hogy pontosan mi volt.1-2 RÉszletet mesélt,de nem is nagyon kérdezgettem,mert nem az én dolgom :$ De rég volt már ez. Azóta más életet is élsz szerintem.
gedeon.mondtál egy bőr javítóst aki valami sokemeletes aljában volt.vagy nem tudom ki mondta.szóval kéne egy bőrruhajavító Győrben.egyszer már voltam egynél csak nem emléxem hol .aki tud ne tarcsa magában
na fejezzetek abba minden veszekedést, nemsokára hazamegyek aztán rendet rakok
valaki aki jártas a nagyobb távokban elképzelhetőnek tartja hogy télen hóban 1800km-t 1 levegővételre megcsináljak?(=alvás nélkül) (nekem soknak tűnik)
Ki tudja h a vasárnapi motoros mikulás felvonulás meg lesz-e tartva?