ne haragudj már hogy "rázom a picsám" de a hátam mögött senki ne irogasson rólam pláne ne ugy hogy egy szarságon szarakodik ez a vadbarom!sztem ezt te se tűrnéd!
Már megint mi ez a picsarázás itt? Mindenki fejezze be!Tudjuk nagyon jól ,hogy az egyik egy hülye picsa (hölgyeké az elsőbbség ) a másik meg egy hülye fasz! -remélem most sokan megszerettek-
IGAZAT? huh bazd meg de sokat tudsz rólam te Valaki látom kurvára annak érzed magad de közlöm veled a sanyarú igazságot egy senki vagy!ne hidd hogy bárki is ugy fog neked ugrálni ahogy te fütyülsz ..remélem azt már nem hiszed el hogy a jézuska hozza az ajándékod.....
Igen autószerelőként végeztem a Lukácsban + tovább mentem és elvégeztem egy gépjármű szerelőt.Ez magában foglalja a buszt,kamiont,traktort,motorkerékpárt,sz.gépkocsit.Fő állásban az Audiban vagyok a motorszerelést itthon csinálom maszekba ,de később teljesen hivatalossá szeretném tenni ezért majd megkel csinálnom nekem is a motorszerelőt mert anélkül nem nyithatsz műhelyt hiába van szakirányú végzettséged, de sajna az felnőtt képzésen 200 000ft körül van úgy-hogy még 1 kicsit várnom kell.
köszi a hozzászolást ez legalább IGAZ!
Én jelenleg GR RM3 / B területen vagyok. Remélem hamarosan a logisztikán fogok ücsörögni...
Soha ne süllyedjetek le a Mocilaci szintjére
Mert ha lesüllyedtek az ő szintjére legyőz a rutinjával.
Motorkerékpárszereléssel foglalkozol,mint munka?!
Méghozzá észrevétlenül...
Igaz, Black-i?