Dehogy van messze! Tényőről átjöttök Pannonhalmára,onnan meg 30 perc Varsány. Varsánytól meg már csak egy köpés,aztán ott van egy jó kis mászóka,ahol el lehet lenni egész nap is akár.
Az az igazság, Varsány már messze van kicsit... Bszentlászlói voltam régen, ismerem azt a részt...
Készültünk bakonyba idén is, de csak az én motorom bírta egész szezonban normálisan...
Majd rád írok itt, aztán megbeszéljük.. ;)
Írjál előtte ide,aztán ha mászni akartok,mutatok én nektek helyet,ahol el tudtok lenni egész nap. Igaz nem pont Tényő környéke,hanem inkább Pannonhalma meg Veszprémvarsány.
Keresztelőre
Ma megyünk itt csorna környékén egyet haverral. Vmikor délután. Kb 2 hét múlva készülünk tényő környékére megint. Akkor leszünk 5-6an biztosan. Lesz kamera is minden. Néhányan csak túrázni jönnek, mi meg mászni is fogunk ahol lehet...
Készültünk bakonyba idén is, de csak az én motorom bírta egész szezonban normálisan...
Majd rád írok itt, aztán megbeszéljük.. ;)
hát bazzeg most má ne is legyen semmi mer agyf@szt kapok
Ma megyünk itt csorna környékén egyet haverral. Vmikor délután. Kb 2 hét múlva készülünk tényő környékére megint. Akkor leszünk 5-6an biztosan. Lesz kamera is minden. Néhányan csak túrázni jönnek, mi meg mászni is fogunk ahol lehet...