a demon sem igazán utcai sport gumi.bár én eddig meg vagyok elégedve a teljesítményével.mondjuk kopottan elég szarul tapad de ezt hallottam h a Pirellik hajlamosak.melegben jól tapad,esőben hidegben tűrhető
crossozott egyet a fiú mikor visszaértünk hozzá épp a méteres árokból próbálta kitolni a motort , mi meg má azt hittük összetörte magát, aztán a francokat még csak el se burult de azt nem tudjuk h hogyan sikerült neki
szerecsés vagy tud valamit
Nahszóval!
Motor Erdélyre előkészítve, csilli-villi, kuplung- és gázbowden valamint lánc lekenve szerda hajnalban indulás Hajdúszoboszlóra, ahol k**va nagy fürdés, majd tovább Erdélybe, ahol szép helyek, jó levegő, óriási buli...
Mára meg jó 8 mindenkinek...
meg nem tom emlékszel-e akkor is veled mociztam épp, mikor én meg felmentem cseszneken a dombra
csütörtök felé tervezünk Baluval egy Kakucsringet nincs kedved jönni? még nem 100% az időpont
szerecsés vagy tud valamit
thx to Balu mondjuk nagyon nem téptük neki
Motor Erdélyre előkészítve, csilli-villi, kuplung- és gázbowden valamint lánc lekenve szerda hajnalban indulás Hajdúszoboszlóra, ahol k**va nagy fürdés, majd tovább Erdélybe, ahol szép helyek, jó levegő, óriási buli...
Mára meg jó 8 mindenkinek...
RIADÓÓÓ!
http://youtu.be/7APflwi-TT4