Aaaa azt a hitvany naranycsárgát azt az utalatos némbert...soha.
Az a kék azert mi mindenre jo volt,biza azzal is megbokdottam sok mindent,persze nem igy mindt a mai evekben,de baze,...annyi kibaszott wlmenyt okozott mert azzal meg felfedeztem onmagam es a kornyek utjait hegyeit tajakat...a mostani szuka mar csak a kietlen patakokba,a kibaszott meredekekebe akar elvinni ahol csaknszopni lehet...
Ha ujra kezdhetnem ujra motoroznek.
Az elso videoban a hondas haver,barat fertozott volt meg,sajnos kikoltozott nemetorszagban el es mondtam hogy nagyon kibaszott velem anno,de milyen is jol tette hogy meg mergezett..most utcai tura enduroja van,s mondom neki,hogy amint a terepet nem birom en is felulok az utcaira mikor a gyerkocok mar lesemszarnak es akkor ujra megyunk eggyutt mindt anno ahogy kezdtuk a motorozast es az elet szep pillanatait...
Ez 11 éves video kb,es az elott lehetett 2 évvel kitermelve a fa ...most akkora fiatal erdő van a helyen,hogy ez az ut alig jarhato,a természet visszavette maganak,...es a laikusok szerint nagy a baj...hat nagy,nagyon nagy. http://youtu.be/5inJazBLpvo
szerintem nem fogsz észrevenni semmit a 0,4 és a 0,6 között, de lehet annyira jó vagy, hogy te igen.
Nem tudom mennyi lehet a gyári.
Hengertalp tömítés függő, hogy össze tudod-e húzni vagy nem, a lemezest biztos nem, a kliengeritet talán. Mérj rá ott a tömítés vastagságra, ahol nincs mind2 oldalon felfekvő felület, akkor kiderül menyi volt újkorában.
Betarol van szo egyebkent. Azt hiszem 0,3-tol 0,6-ig van valasztek. Amit kivettem, meres szerint 0,4. Csak kivancsi lennek, hogy az annyi is lehetett-e ujan...
Srácok ha kiveszek egy hengertalp tömítést és rámérek, akkor egy 0,4-es az lehetett új korában 0,5-ös, vagy netán annál vastagabb?? Vagy az annyi is lehett újan is? Vagy ne is foglalkozzak vele, 1-2 századot nem érez meg? Vélemény?
Én azt írtam hogy én is ötletelek. A "lehet"-n volt hangsúly. Ugyan úgy mint te, tehát nem mondtam meg a tutit. A tutit akkor mondtam meg mikor azt állítottam hogy 1, azaz egy bizti van a karbisban gyárilag. A zsebedben lévőket nem kell hozzá számolni és persze az önindító relén lévő két db bizti közül is elég csak egyet számolni, hiszen a másik csak tartalék, arra az esetre ha kiolvadna. Ami még biztos, hogy az önindító kábelben nincs áram, csak ha nyomod a gombot, tehát ahogy levette az ujját a vidiben az indító gombról onnantól nem volt áram alatt. A többi már csak a fantázia és a képzelet szüleménye.
Az a kék azert mi mindenre jo volt,biza azzal is megbokdottam sok mindent,persze nem igy mindt a mai evekben,de baze,...annyi kibaszott wlmenyt okozott mert azzal meg felfedeztem onmagam es a kornyek utjait hegyeit tajakat...a mostani szuka mar csak a kietlen patakokba,a kibaszott meredekekebe akar elvinni ahol csaknszopni lehet...
Ha ujra kezdhetnem ujra motoroznek.
Az elso videoban a hondas haver,barat fertozott volt meg,sajnos kikoltozott nemetorszagban el es mondtam hogy nagyon kibaszott velem anno,de milyen is jol tette hogy meg mergezett..most utcai tura enduroja van,s mondom neki,hogy amint a terepet nem birom en is felulok az utcaira mikor a gyerkocok mar lesemszarnak es akkor ujra megyunk eggyutt mindt anno ahogy kezdtuk a motorozast es az elet szep pillanatait...