Oksa. Amint kivették alólam szólok... Bàr most nagyon élvezem az új gumikat.. De az is tuti, nàlam màr nem kap több gumit. Szép dolog a màrkahűség... Nehogy màr csak azért mert olcsóbb? Vàltsàl. Úgy is ktm et fogsz venni. Jó van ez így. Nem vagyok én hit téritő ....Nekem is ktm lenne,ha a free ride ot nem 23 le vel hoztàk ki. De mivel a x trainer elvaràzsolt, az erejével,az erő adagolhatósàgàval,a fékével, a bicigli irànyithatósàgàval,kicsi építésével,...akkor is ezt venněm ha dràgàbb lenne ,mit az 500 exc six dajs..
Hozzàl màr nekem 1.9 ért. 19 es ktm lécci....Lehet te diszkont àron kapod...de a halandó....még mindig 2.3 ért veszi Dezsőnél a legolcsóbban...20 szàzalék. Vigyàzz az asztalosok tudnak szàmolni.
Ez hulyeseg.ktm et ujonan lehet venni pont annyiert mint a masik ketto. Az mas kerdes hogy sokan 100 ezrekkel.dragabban is megveszik. Szegedi haver??? Nincs is mar haverod szegeden tv :)
Szerintem nem erròl van szó. Mindenki tudja,hogy a ktm tudd motort gyàrtani.Senki nem tud a 4 T modelkekre egy àrva rossz szót sem mondani...Az,hogy 2T Modelljük nem mindenbe a leggjobb..ez tény. Pedig ,mint leggdràgàbb,ez elvàrható lenne. Ne kérd,hogy soroljam....2 hónapja ez a téma.
"a másik szintén a barátom ajkából hangzott el: sokan úgy pofáznak motorokról soha nem is volt nekik nem is mentek velük.... röhejes a dolog... sok irigy okos tojás." Az a bizonyos barátod rád értette, csak nem akart megbántani, amikor a Ktm tpiről pofázol.
Hogyne kéne állítgatni.. Vagy ha eldőlsz az feláll magától..?? Mondjuk annyi különbség van a kék, meg a narancs között, hogy a kéket nem bírnám felállítani, olyan nehéz..
Ilyen ismerősöm nekem is van egy pár, azt se tudja mit kell állítani, ők úgy használják a mocit ahogy megvették. Annyi a különbség, hogy mi nem a motort (egyébként Ktm) dicsérjük, hanem az embert, trógerozzuk..
Amig nem vasaroltal be .addig te is evente cserelted. Most is visszasirod. :) Jaxy. Igy olvasva soraid te beta fan lettel. Ugy jartal.mint felénk az egyszeri ember :) az beszelt igy egy időbe. Akarsz vele beszelni???:)
Az erdekes az,hogy mig a ktm eket evekig karburaltuk,addig a satynya beta kijon a gyarbol,seemmi allitas nelkul gyujtod es megy.Most nem kampanyolok neki vagy nem zsirfaszi kornyekezett meg...csak egyszeruen ezek a tények. Kinek a motorjat probaltam,annak meg arra sincs sok tudomasa,hogy az alapjaratot vagy a levegot hol allitod,sot a kormanyt is elorecsavarja,hogy felfelebe jo legyen,es kerdeztem,hogy miutan meg kaptad mit allitottal rajta...haaa ooo semmit..minek..
felhiijjuk a spanookat...
Ez tenyleg a legalja. Kb. a borsodi gazos autotelepen nyomjak igy a bizniszt.