Csoki már ezer éve leírta, szerintem is van benne valami...
Egyébként ha nem igaz, miért lenne ez a döntés nem józan észhez méltó?
A gasgas egy ütőképes motor, van esélyük vele eredményeket elérni, igaz faragni kellhet a szérián...
Sanyi! Te is tudod, hogy azokat az embereket, annyi tapasztalattal mindegy, hogy ktm-re, husqvarnàra, sherco-ra, vagy gas gas-ra ülteted, ugyanolyan időt megy.
Ami elgondolkodtató, hogy Lars Enöckle, aki ktm gyári tesztpilóta volt, nagyon régen, elvileg addig amíg akar. Mostantól gas gas tesztpilóta. Na ilyen döntést osztrák ember józan ésszel nem hoz.
Jó eséllyel a ktm valamilyen úton módon csendestárs a gas gas-ban. - szerintem.
Ha én azt tudnàm.....Eldobnàm az asztalos szerszàmokat...Csak azt akartam mondani...hogy a shercos fiuk azért mennek mint a szél....mert rohadt jó technika van alattuk. A Jarvis fiu,meg dr 350 is jó lenne...
http://youtu.be/rfb29RcX9i0
Nagyon izgi. Jarvis a kedvenc.. Hihetetlen mit művel... Neki mindegy min űl. De a két shercos mondjuk a egy gas gas on ülne.Tuti hàtul kullognànak...
En probaltam mar. Regen még rafanyarodtam a teli kapirgalasra. Mar nem.kivanom. haszontalan es kartekony . Viszont a csavaros gumi olyat fogott beszartam. Ott is felmentem ahol nyaron se. Nincs ertelme az nem.motorozas. plane a havat szantani. Akkor inkabb valami mas télisport.
azok a kis biszbasz csavarok kb a robogó gumiba valóak
ha nekem kellene ilyen tuti valami 8as kapupánt csavarokkal csinálnám avval az egész antarktiszt végig lehet szántani
Egyébként ha nem igaz, miért lenne ez a döntés nem józan észhez méltó?
A gasgas egy ütőképes motor, van esélyük vele eredményeket elérni, igaz faragni kellhet a szérián...