Mikor megvettem a 12-es ktm működött az önindító hidegen is jól indult.Majd egyszer gondolt egyet és megállt!Bronzkefék el voltak kopva meg összeért az álló meg a forgó rész.Beugrottam egy csapágyboltba és vettem bele csapágyat meg szimeringet fillérekért.Lerendeltem a gyári bronz keféket össze raktam és azóta is működik!Amúgy csak akkor használom ha olyan helyzetben fulladok le hogy macerás lenne berúgni.
Nekem 2014-től jól működött az öninditó a Ktm-en, előtte nem használtam. Nem merült le soha, de fel volt töltve olajjal a gyújtásdekni alatt és kb fél évente kicseréltem a vezető gyűrűket a tengelyek végén. A társaságomban nagyjából mindenkire elmondható ugyan ez..
Két autóval voltak fiatalok mondták hogy a fidelitásznak segítenek! Mondtuk nekik a szomszéddal sajnálunk titeket így félre vezettek! 20 éves egyetemisták voltak!! Én a helyükbe inkább a lányokat szórakoztattam volna két srácvolt meg 5 lány
Hehe-haha..ha 20 perc alatt 20 m teszel meg akkor nincs mit ott keresned..vagy tul meredek,vagy allni kell meg sorba :)
En a ventillatort alig hasznalom,nyaron is max 1 perceket hasznalom..
3-4 éve voltunk kint akkor az akkori szállásadónk szemében az orbán volt az isten
igazándiból nem akartuk megbántani és úgyhagytuk.....
nem ástam magam mélyre a témában de ha jól emlékszem a kettős állampolgársági igéretek miatt volt ez
Oszinten fingom sincs a politikarol,es nem igaza vagyok kepbe ki mit merre..csak itt is jonnek valami osszetartozasos dumaval a radioba es en olyankor mar rakom is el a muzikara :))
Te Jaxy! Mi a véleményetek kint Erdélybe erről az egész fideszes marhaságról?? Ma Veszprémben az utcánkba Kolozsvári fiatalok szervezkednek a Fidesznek! Ennyire félre vezetnek ott bennetek???
2t-ről és nem injektorosról, mert az kapcsolgatja magának, ha gyári a venti bekötés. A Tpi-re sokan nem rávaló ventit használnak, ebből is szokott probléma lenni..
Akkor nekem szar a töltésem mert nincs hőgombán. Szopóban ha sok a nyektetés és megy a venti akkor meg szokta szívni az akkut. Aztán ha megyek kicsit akkor visszatölt, de ott van hogy nem tudja elindítani.
Gondolom 2T mociről beszész. Mert nekem a 3 ktm xcf w ....és a mostani shercon is hőbombàn volt a venti...és nem volt baj...De ha leàllok .akkor is egy két pillanat és leàl a venti...
Ha hőgombára van a venti bekötve csak akkor tudja leszívni az aksit, mert leállított motornál is percekig megy. Plussz a lítiumos aksinak van egy módszere amivel be kell üzemelni, életre lehet kelteni. Ezt általában nem tudják a tulajok, de ami a nagyobb baj, hogy a kereskedők se és mivelhogy a TPI-t be kell indítani a kereskedésekben, ezért rátöltenek az aksira. Ezzel tönkre is teszik az aksit... http://youtu.be/aLS6iut15TA;t=2s
max az érdekelt
bár akkor még nem volt tapogatós telefon xbox meg ilyenek
En a ventillatort alig hasznalom,nyaron is max 1 perceket hasznalom..
igazándiból nem akartuk megbántani és úgyhagytuk.....
nem ástam magam mélyre a témában de ha jól emlékszem a kettős állampolgársági igéretek miatt volt ez