Komoly kis ünnepség! Süti szendvics büfé asztal. Legalàbb ekkora partit csinalsz mikor végre sikerül túladni rajta egyevesen. Rohadek ktmnel. Kitépik a kezedből a lóvét és mehetsz a picsaba .dobozban az uj motorral. Se haverok se pompa se büfésàtor. Szemétség. Haver vett tavaj egy betat. Nem meselte hogy lett volna ilyen kis àtadó ünnepség.
Csak elmelkedes. Eveken at nagy csinadrattaval mindenhol szuper haversag megjelenes . Ajandekok .pompa kiabalas buli.huzdagazt. mostmeg szupertitkos. Mint az 51 es korzet arizonaban. Leszalltak az ufok vagy mi tortent ?
Most mar szuertitkos lett? Eddig meg az volt hogynem.kell parazni sehol. Nyiltan ki.kel allni ahol ellenzik a motorozast. Szembe kell.menni az erdeszekkel helyiekkel.mindenkivel. nem beszari modon sunnyogva jarni.erdőfigyelő csoport meg mifaszom. Most meg szupertitkos a helye. Beszaras.
Ja .Sokszor egyformàn látjuk a motoros dolgainkat..Kivàncsi leszek ha hajtunk egyet, ki akarja a motorjàt a màsikéra cserélni...Egy biztos..a két legjobb extrémendurózàsra gyàrtott motor a Beta...és sherco.Én legalàbb is meggyőztem magam...A màsok véleményét meg tiszteletbetartom, de leszarom...
Negatívumokat azért óvatosan kezelem, ktm tpi-röl is számtalan rémhír terjengett. De az az igazság, hogy sokszor a fele se igaz...ahogy tapasztalom. így a leírtak alapján olyan ez a motor, mint bármelyik másik széria enduro. Nyugodtan megvehető. Meg a srác nem hard endurora akarja használni, meg főzni valami sziklás katlanban egész nap csúsztatott kuplunggal.
Az a gyengesége amit a promóciós szövegbe le is írnak....A jól bevàlt motort vàltozatlanul hagytàk......Csak az a baj....,hogy 2009 óta így van.....De legalàbb nem titkoljàk.
Kizàrt ,hogy hajtókaros lenne. Valószinü szegény a keverék.. De jól sejted...a blokk a leggyengébb làncszem a gas nàl...Futómü , fék,design, minden partyba van a többi màrkàval. De a blokk is jó àtlagos enduróba.. Olyat meg ne vàrjàl, hogy a legolcsóbb mindent visz..
Sima endurozás. Semmi extra. És a blokk érdekelne leginkább. mert hallottunk egy 10 órás 2018asat, de az elég komolyan kerregett. mint ha hajtókaros lenne. Gasgas sajátosság?
A kuplung is hasznalhato nemi olajtultoltessel ugy olvastam.