Egy barátom nézegeti a GasGas 2018as EC300-asát. Se neki, se nekem semmi tapasztalatom GasGas-szal. Tegnap láttam új EC-t életemben először közelről. Szeretném, ha lenne itt valaki, akik kicsit mélyrehatóbb tapasztalatokat tudna mondani a reklámszövegnél a típussal kapcsolatban. Amit tudunk, hogy nagyjából "minden új". Na most... a motor beszállított tételei, mint pl a kipufogó, futómű, fék és kuplung elég neves márkák, ahogy elnéztük a motort tegnap, nem egy összecsapott katyvasz. A blokk viszont állítólag csak finomhangolt, már egy ideje ezt használja a márka. Szóval, típusra jellemző dolgok, tapasztalatok érdekelnének. Köszi előre is.
Nem tudom. Csak ez van. Na meg nagy a csend. Téli àlmot alusztok???Karàcsonykor felhoztam a pincéből a régi Motorrevüimet...1994 től...Érdekes volt őket ismét àtlapozni...Most végeztem.Pàr érdekes dolog...1996 ban az nsr 250r kàrtyàval indult,nem kulcsal..Ma 20 évvel sem természetes az új motoroknàl..Vagy ha azt nézem, hogy 2003 ba a sportmotorok mai szemmel is gyönyörüek voltak(cbr600rr)....a cross motorok meg mondhatom csúnyàk..egytől egyig. Vagy Ha azt nézem, hogy a kilencvenes évek végén 50 ccm es motorokból kihoztak 18.....20000 es fordulatyzàmog..és 18 sebesség volt bennük...akkor nyugodtan mondhatom...nem sokat tanultunk a 2T működéséről az elmúlt 20 év alatt....Vàrom a tavaszt...mennék màr motorozni...màr az utcai is hiànyzik....Nincs màr video ami ne làttam volna...ahogy mondani szoktàk.....mindjàrt sokkog kapok...Rohadt tél.
Egy barátom nézegeti a GasGas 2018as EC300-asát. Se neki, se nekem semmi tapasztalatom GasGas-szal. Tegnap láttam új EC-t életemben először közelről. Szeretném, ha lenne itt valaki, akik kicsit mélyrehatóbb tapasztalatokat tudna mondani a reklámszövegnél a típussal kapcsolatban. Amit tudunk, hogy nagyjából "minden új". Na most... a motor beszállított tételei, mint pl a kipufogó, futómű, fék és kuplung elég neves márkák, ahogy elnéztük a motort tegnap, nem egy összecsapott katyvasz. A blokk viszont állítólag csak finomhangolt, már egy ideje ezt használja a márka. Szóval, típusra jellemző dolgok, tapasztalatok érdekelnének. Köszi előre is.