Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hály kolbik...
Gabikám...igy már hogy több mint 10 éve van jeged talajon vagy konkrétan jégen hajtás + sok sok gumi volt márk csinálgatva, tesztelve próbálva mi is ajó és hogy is a jó.. igy már azért tudok 1-s mást róla.. de azért köszi a kiigazítást... (véleteln sem kell a szélső bütykökbe a hátsó keréknél)
ez a földes túrázásra jó a kapupántos, de szigorúan minden bütyökbe (a hátsó keréknél szélső sor csak a kivétel!!)nem úgy mint tv okoskodja...ogy minden 3-4 negyedik bütyökbe elég ...persze persze tol az akkor már.. de az igazi ha az összes bütyök közepén ott a csavat
http://youtu.be/Wci9z9EcEGg
Üdv Mindenkinek!

Keresek EC400-ra kipufogót (2002 elvileg).Ha valakinek lenne elérhető áron,sikítson!Köszi
Üdv!

Jól látom,hogy a hátsó gumi oldalsó bütykeibe nem tettél csavart? Szerintem tegyél akkorát amekkorát a lengővilla megenged!Keresztbe menni pont ledűtött motorral fogsz!
Na jó,de ők építőipari szakmunkások!!!
14 éve vagyok az építőiparba,hallottam már ennél cifrábbakat is!!!! :)
Endurokexes srac is kapott egy betat es meg az orrat se szivja
https://m.youtube.com/watch?v=...

Ad a motornak, nem sajnalja.
En mennek de felenk mindenki papirkuzya ;-)
hály kolbik..
ha még 1szer valaki.....ezt a szent embert( hibbantat) bántsa.. a annak lesz ne mÚlass...

Szali..
korcsolya az nincs..
de kész vannak a csavaros gumik és itt tőlünk pár km re van egy 6almas tó... mint a plázató 2-3 szorossa...ott lesz majd a veretés...
a szókincse elég vérszegény
http://youtu.be/3zaWR6eSOVc
legalábbis ehhet képest
Akkor szombaton szerelsz, ha jól értem, vagy a -20 se elég hideg?
Veled??? Hogyapicsbene!!! Bármikor!!!! :)
Milyen szunet? :-D

Persze, henger le lesz veve peldaul csak varom a hidegebb idot.
Szevasz! Szóba állsz még velem?
Egy csaló,de a jogra hivatkozik Megígérte annak idején,mert nem álltam vele szóba,hogy nem fogok telót csinálni senkinek,és ahol csak tud lejárat..Szájba leszek verve stb Csábítgatott mindenkit tőlem,elég sok sikerrel,bár szinte mind abbahagyta a motorozást...felépítette szépen azt ami az ilyen ember csoportoknak a végét jelenti.Amint írtam 17 jó év lesz Kicsit megcsappantjuk a motorozást itt ott,átnézzük a mocikat itt ott akár otthon akár a határon is,megnézegetjük a kamuka szerelőket visszamenőlegesen is itt ott,megnézik miből van az ez az,ha visznek mindent,hát istenem...csak az jár szarul akinek ott a mocija..
Kiharcolták maguknak...A mi mottónk ugye jogszerűen két keréken.
Ha bűnözöl vállald a következményeit is!
Nem lesz haver meg csikabá,lesz más..
Mivel akadnak kemény és gyors fiúk ..Sportolóként keresek felkészülésemhez edzőpartnereket a TKD Veterán VB-re és szponzorokat az olimpián való résztvételre.
Ugye mindez nem ment a telók rovására,2016-ban is termeltünk jó pár bajnoki címet
Tanuljatok, ne erőlködjetek mert nyögés a vége.
A helikoffer című nótát kitudnád nekem másolni róla?
Azt írod dew,hogy ha foglalkozol vele,elérte célját. Persze,mert ez a célja hogy foglalkozz vele itt a fórumon,mert ezeken a csatornákon kívül nem foglalkozik vele a kutya se.

Biztos igazad van hogy tudatosan csinálja,csak itt évek alatt senki nemtudott rájönni,hogy ennek mi értelme van (szerintem még ő maga se). Célja van,de hogy mi,azt te se tudnád megmondani,vagy esetleg egy épkézláb valamennyire hihető választ adni rá Hangoztatta ő is itt sokszor hogy célja van. De mi?Nem kell ezt túlgondolkodni!! Mindenki keresi itt a nagy választ,hogy mi lehet ezzel a világmegváltó célja. Megmondom,szerintem kb az égvilágon semmi,csak azt mégse mondhatja,hogy -Gyerekek valaki foglalkozzon velem,írjon vagy szidjon,az mindegy,csak valami legyen,mert amúgy nincs egy haverom/barátom és így próbálom pótolni a hiányzó társaságot.
Azon meg nem kell elgondolkoznom hogy miért vált ki belőlem reakciót. Szerintem ugyanazért,amiért mindenki másban. Egyszerűen nehezen vagy egyáltalán se tudom (tudjuk) elviselni,az ilyen nagyképű,beképzelt paraszt embereket. Hozzáteszem,engem sosem bántott,szerintem még csak nem is válaszolt soha az írásaimra,csak egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni ez mellett a stílus mellett. De viszont neked is érdemes lenne elgondolkozni,hogy te miért nem látod (vagy nem akarod látni) a hibát,amiről itt régóta beszélünk.. Persze mindenkinek szíve joga hogy ki mellé áll,kit véd meg,milyen stílusú embereket tud vagy akar elviselni. Vannak akik könnyen elfogadják,vannak akik csak érdekből fogadják el,és vannak (mint pl én),akik egyszerűen nem tudják elfogadni.

Letiltani meg nem fogom,mert azon kívül hogy néha idegesítenek a hozzászólásai,bohócnak jó. Valakin kell röhögni itt is.
Ez az ember soha ne m fog megváltozni igazán. A helyesírása miatt rengeteget csesztettem, azon a fronton pozitív elmozdulást tapasztaltam. Amúgy mintha skizofrén volna kicsit, mert sokszor két énje van... Példáim is vannak rá: szar 2t/jó 2t, béke/fejedet beverik, motoros "család"/qrvaanyád,faszbólya. Sorolhatnám még. Megyek, leporolom a babettát és kicserélem a Halász Judit cd-t a hifiben!
Engem.semmilyen szinten nem.mozgat tv. Egyetlen dolgot kertem.(tunk.)_tole de sajnos a fule botjat se mozditja az ugyben. Azt hogy ne jarjon a zarandba mert tonkreteszi masok szabadidejet. Es kikapcsolodasi lehetoseget.nem tud ott megfeleloen.viselkedni ezzel bajd fog csinalni. Remelem tavasztol nem.jelensz ott meg tv. Az eddigi formaban. Es nem szervezel oda tobb embert. A tobbi tevekenySege szamomra kozonbos. En a vege fele mar elfogadtam voltak jo percei. Szivesen kajaltam vele a halaszcsardaban. De az őszi honapokban tanubizonysagot tett rola amator es ostoba . eszetlenul cselekszik. A zarandrol beszelek. Es a vesztebe rohan..
Én még nyáron is kifogyasztom a benzint a karbiból
Elég ritkán használom aztán ne kocsonyásodjon bele a cucc
Amióta ezt csinálom nem kellett karburátort pucolni egy motoron se
A karbiból kilocsoltad a benyát mikor leraktad az új motort pihenni?
KTM-en csinálsz valamit a téliszünetben?
Üdv mindenkinek!

Van egy funkció itt a fórumon Zari írta már bekapcsolta, felhasználó blokkolása, hasznos cucc ajánlom mindenki figyelmébe, ha nem akar valakit látni,
olyan mintha itt se lenne, amíg valaki nem reagál valamire amit beírt...

Miért jár vissza? A célja miatt...
Ha foglalkozol vele, mindegy milyen irányba(dícséred, utálod stb), már elérte a célját.
RGO ha nem akarod többet látni, ne foglalkozz vele, aki nem bírja megállni egy egy beírása után, annak ott a felhasználó blokkolása.

Túl sok a "személyeskedés", tök felesleges, értelmetlen, szerintem.
Hagyjátok rá a másikra, had csináljon amit akar, ha meg zavar itt a fórumon egyes megnyilvánulása, blokkold, s el is tűnik.

Azon érdemes esetleg elgondolkodni önmagadban, hogy az akciója (amit szerintem tudatosan csinál ha ZsírTV-ről van szó) miért vált ki benned reakciót.

Röviden, szerintem legyen már más a téma, sokat kell átlapozni, mert nem érdekel.
Neked nem esett még le? Akkor megmondom.
Azért,mert amíg nem írja ide a sületlenségeit,addig itt senki nem foglalkozik vele.
Görcsösen kapaszkodik a "népszerűségbe" (mint az irigy vagy dumába),még akár azon az áron is,hogy itt jelképesen leköpködik.
Egyszerűen a feri beteg. Neki kell hogy foglalkozzanak vele (bár szerintem komoly orvosi segítségre lenne inkább szüksége). Máshol nem kapja meg a figyelmet ami szerinte járna neki,és itt így harcolja ki magának. Nem számít hogy hogyan!!
Hangsúlyozza a céljait,de legyünk öszinték,ez alatt a pár év alatt még eredményeket nem láttunk. Azt meg hogy pár ember szereti,pár meg utálja,ne vegyük eredménynek. Ezzel mindegyikünk így van. Van aki szereti,van aki meg utálja.
A pákós hasonlat találó. Tényleg ilyen celeb státusztra pályázik mint a valóságshow szereplők.
Neki lehet, nekem meg nem fér bele.

Nem a trágár szövegtől és nem is a metál zenétől vagy kemény.