Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

örömmel láttam végre téged is megsütött az a bizonyos osztrák langyos szellő....

amugy ez nálunk már szállo ige lett , mikor olyat látunk folyton emlegetjük hogy biztos öket is megsütötte a nap....
és persze mosolyt csal az orcákra...
Kontinensekkel akartam irni. Nagyban lass es azt szorozd meg egy elkepzelhetetlen szammal.
Ne a magad szintjen lass. 3 milo de 30 is apro pent a hatterhatalmaknak akik ilyesmuket mozgatnak. Gazdasagokkal jatszanak konrinenaekkel. 3 miliard euro sem tetel. 30 sem. Ez nekik mashogy viszajon percek alatt.
aztabüdösqrwaéletbe.
ne mondja máér senki hogy a tiktokszolgálatok csak az országban védik az országot?
hát Bond János azaz dzsémsz bond az mindég külföldről nézte az angliját érintő fenyegetést...
hát ennek az únijónak nix egy rod6t dzsémsze sem ..
hát akkor mi az anyámnak van a teksz?
itthon nézi a marstéri piacon a kisnyugdijjasokat hogy a 2 kiló kumpriról ad e számlát?

hát ez csak tényleg valami.. oriási invázió.. ha fejenként ennyi stexet utalnak.. az geci nagy befektetés..
annak valahol nyoma kell legyen...2500 euró fejenként .. napi már 1500 an jönnek...az barátok közt is hárommillió hétszáz50ezer ályró per nap...
ember.. honnan a rákból az a sok pénz?
az valahonnan jön ám...nyomtalanul?napi négy millió euró nyomtalanul?
a póstára?
há nálunk a postás pilanatok alatt kihordaná..nyugdijjanka..saját magának ha nem kell bizonylat?
bakker...
megyek bácskaiba.. csak heti egyszer...úgy is olyan migráns ..azaz kalandos képem van..
ha összeisemerkedek a szervezővel...az az emberbaráttal...öszehaverkodunk.. és lehet ki sem kell menni pár hét múlva ..csak küldi hetente a dodót
persze számlára
itt van egy jo kis migráns cikk erröl a szervezett turistásdirol... olvassátok..

http://magyarhirlap.hu/cikk/30...
mondjuk ez a baj.. én nem lennék jó döntőbiró itt sem..
mert a börtönökben is a sima raboknál..
nem elég hogy bűnöző még eltartja a társadalom..
ezt megszüntetném...
azt fűt azt eszik amiért megdolgozik..
ha nem tud megdolgozni... hamar végetérne náluk a fűtési szezon..
mondjuk az elásást azt ingyé megoldanám nekik...
mert azért ..ha kicsit is.....de, csak lyaú fely vagyok
hály kolbik

fet
ezért hülyeség lenne most eladni..
figyeld, a mondatban a hangsúly a most-on van

a kátéem akkor ezt is felvásárolta?
végül is úgy a legkönnyebb legyőzni a konkurenciát .. ha feldarabolod és megeszed reggelire...
a kannibálok tartották ugy.. az leszel amit megeszel
aztán egyszer reggel felébredt és észrevette hogy zsoltárokat énekel pedig azt sem tudja mik azok a zsoltárok

akkor csak a béta meg a szerkó maradt még talpon
hát ez szomorú

csak azt nem értem.. hogy lehet pl a márkakereskedéseknél ezt a különbözetet megtenni..
mármint hogy ktm van a zacskókon de csak a huszkvárna kereskedésben lehet megrendelni a cuccost...
hát korán van még ehhez

ami kicsit bosszantó ebben migráskérdésben..
hogy ingyé megkapják a kaját.. oszt dobálják szét a pick-se bonmtatlan szalámicsomagokat.. mert ő nem eszi meg mert ő nem eszik disznyó húst..
hát a büdöskurvaanyát letolnám a torkán ha már elhozta az ételelosztóból..
nem baj ha nem kell.. de ne pazaroljon...illetve ha már migráns és én etetem.. vetközzön meztelenre teljes test motozás.. minden vagyonát tulajdonát pénzét elkopzom...országban majd felhasználjuk.. a kitoloncolás költségeire is!majd egyen migráns ruha.. ..
nagy mező bekeritve..
és ott létezhet 2-3-4 napot mig eldöntik hogy maradhat vagy gó hóm...
mindjárt nem lenne kedvük itt lébecolni minde felé..
a járványok miatt ..meg konkrétan mindet bezáratnám ..
mert a járvány sem rosszabb mint egy bombarobbantás!csak lassabban éri el a kivánt célt! viszont nagyobbat is üt!
Csak az a 25 évet kellett kivárni, és 50 ezerrel több is lett az ára:-)
Szerintem akkor is fog maradni a gas gas márkanév.

Egyrészt mert jó.

Másrészt mert spanyol-és a régió piaca elég nacionalista.

Mert nem osztrák. Ami megvette a nemzeti motorgyárukat.

Mert a KTM ugyanúgy meghagyta a husaberg és a husquarna neveket is,-egy darabig. -valószínű, most is így lesz. Max lesz mellete egy párhuzamosan futó gyakorlatilag a gas gas-ra épülő ktm triál, -akiknek narancssárga telefonfülkéjük van otthon, narancssárga villámhárítóval.
Pont ezt dumaltuk ma munkatarsammal. Szinte garantalt a siker ha a trial temat eroltetnek be ktm szinekbe. A spanyolok jok a trial teren. Hatalmas piaca is van . azt a par meg talpin levo spanyol markat is hamar letakaritja majd a ktm agresziv terjeszkedese. Plusz biztos lesz parezer ktm fan akinek most enduroja van de ha lesz ktm trial beujit egyet melle csak hogy legyen neki is. Raadasul meg azis lehet jo gepet hanynak ossze kulonosebb erolkodes nelkul. Szerintem meg az iden megindul ott a gyartas.
Ne add el.A simsont sem gyàrtjàk,és nézd milyen àravan....
A gyár nem fog talpra állni. Nem is lenne mivel, mert az utóbbi években csapnivaló endúrókat gyártott.

A triál szektornak lehet reménye. Amiatt van értelme vásárolni a ktm-nek a versenyképes gyártósort, szakembergárdát, piacot.

Amig van hozzá alkatrész addig szerintem nem fog elértéktelenedni a használt motor. Max a vevőknek kell tudatosítani, hogy nem lesz hátrébb attól hogy a gyár nem gyárt új motort.

Főleg ha nem akarsz rápótolni egy ktm-re.
Ha társadalmilag nézed van legális megoldása a letelepedésnek. Az egyik napról a másikra tízezrével történő illegális és kikényszerített határátlépést nem bevándorlásnak titulálja a történelem.

Ha érzelmileg nézed csecsemőt nem látsz, csak ereje teljében lévő fiatalembert. Akik rendszeresen szervezetten szállítva, kimeríthetetlen mennyiségben foglalják el fizikailag a helyüket.

Az ilyen mennyiségi és minőségi embertömegnél előfordulható behozható járványokról érzelmi okokból ne beszéljünk. Persze ezektől függetlenűl lehet közöttünk értékes ember, csak nem tudom mi a célja ha pl számolni sem tud a letelepedni kívánt területen, hamár nem útlevéllel jött a nője nélkül. Lehet hogy neki nem szóltak hogy errefelé a becsületes emberek a határátkelőhelyet használják.
Nem szívesen válnék meg tőle... Úgy szeretem
Erről a gasgas csődről mi a véleményetek egy éven belül még fog érni valamit a motor, vagy adjuk egy a picsába gyorsan?
Szevasztok favágással hogy álltok? Én már nyakig vagyok benne... Idén14 et vettem... Jó áron volt aztán egy 10 - 12 szokott elmenni.. Jövőre annyival kevesebb kell....
Romaniacs silver vagy gold nyomról hosszabb onboard videót valaki talált már? Esetleg valamelyik profitól? Szerintem Jarvison is volt kamera meg Walkeren is
Szerencsére nem kell döntést hoznom a kérdéskörben, így nem fárasztom vele magam.

Ahhoz hogy értelmes véleményt tudjak mondani, rengeteg nézőpontból meg kéne vizsgálni, de kinek van erre ideje...ott vannak a vezetők, majd ők döntenek.

Csak nézőpontokra akartam rávilágítani, hogy azok vizsgálata nélkül téves vélemény/döntés lesz.

Szerintem felesleges ezen túrázni, még csak beleszólási lehetőséged sincs, nem még döntéshozói,
a vélemény még mire jó, ráadásul a nem átfogó kép alapján alkotott
déw
nem kérdés.. érteékse ez mind...
otthon faxául...
mennyen haza ha hábrú van.. állyon be katonának küldünk nekik fegyvet ..védje meg magár a családját a demokráciájukat..
sőt.. ha kell irok nekkik..saját kézzzel irottat! hogy hagyják abba a bántalmazását a gyengébbeknek
saját kézzel irom.. és nem holmi nyomtatott iz é lesz
Bocsanat. Ertekeset akartam irni. Fogadd be ezeket az ertekes embereket!
Dew. Szerintem te vagy a szendvics es viz osztogat csak meg nem tudsz rola. Fogaddj be a hazadba egy szerinted a tarsadalom szamara fontos csladot! Es majd akkor pintos keped lesz arrol mennyire hasznosak lehetnek.
1%="intelligens"

Talán képes felülírni önmagát, az elcseszett működési algoritmusokat az agyában/jellemében, s túllépni az énen, s egységtudatban, globálisan gondolkodva megoldani a problémákat.
Minden kérdéskör sokkal bonyolultabb és összetettebb és több oldalról nézhető, nem csak onnan, ami eszünkbe jut.
Persze lehet csak így is, de az hibás döntéshez vezet.

Ha társadalmilag nézem ésszel, miért ne lehetne egy bárhonnan jött/menekült letelepedi vágyó ember értékesebb a társadalom számára, mint egy a benne lévő állampolgárságot kapott "élősködő",
utóbbit a jelenlegi jog szerint nehéz kilőni, stb...
Aztán ha érzelmileg nézem távolról könnyű azt mondani lőjjük le, de ha ott az újadon a ravasz, s a puskacső végén egy csecsemő, más a szituáció rögtön.
Aztán ha választani kell, hogy a saját gyereked haljon éhen vagy másé, az is egy szitu, stb.
Még lehetne sorolni...

Nem is akarok belefolyni, csak vázoltam pár példával, lehet rengeteg "nézőpont", s másként gondolkodik az ember, ha valóban döntési helyzetben van, mintha csak "beleszólhat vagy véleményt mond".
Az első próba nem volt 100% os, másutt vagy mélyebben vannak, mint ahova a cső ment, s maradtak.
A szer az hatásos, ha éri őket...
Jól mondod. De hajlamosak vagyunk megfeledkezni a több millió iskolázatlan agresszív eltartottról akik bevették az országot... Ez a bevándorlás balhé arra jó hogy elterelje a figyelmet az igazi veszélyről ...