Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom neked is feltünt...

amugy dehogy akarom...

csak probálom a fiatalembernek szeliden elmagyarázni, hogy ennek semmi értelme , hogy olvassuk el a wermacht 10 parancsolatát, és utána sztálin bizonyos belső rendeleteit (már ha azok is valosak egyáltalán és nem usa propaganda csinálta utolag ) na szoval ennek mi értelme ? ennyi erővel hitler utolso éveiböl egy csomo ugyan ilyen parancsot ide lehetne másolni ami pont ugyan erröl szol, felégetni,kirabolni, megsemmisiteni..
És mosolyog a csávó, nem semmi ember!
filyatalon ez pont fordítva van mint okosabban
mert mikor már majd az évek múlásával...megokosodol .. minél jobban értetlenkedenk..annál jobban le kell szarni...
ez ultrabrutale

Itt csak RIGA gumi van vagy már lánc is van csak nem tudunk róla
egy nagyon okos barátom mondta..
szóval ő mondta hogy azon dolgokon amin nem tudsz változtatni felesleges energia pazarlás vitatkozni róla
ugye mondtam hogy okos
honnan tudom hogy okos..még ezen kivül is....mert azóta ő már milliárdos

de ne is foglalkozzatok semmivel.. itt a hidegbe inkább éljünk egy sebes élménynek.. mármint ami sebesen éltem meg...mégis sebek nélkül értem haza
http://youtu.be/4sIpON8biOc
Ezt a csávót nézzétek
http://youtu.be/GjJN0DerPK8
ezt a mondat utolsó részét mondtad a pcihólógusnak..mikor jöttél lefelé..doktor úr...már....sokkal lyobban vagyok
de az orrvos utolsó szavai hangozzanak a füledben.. nem olvasni a fórumot.. de ha mégis.. nem idegeskedi rajta...
Jó a kérdésed, miután te már pár napja kimondtad a tuttit

Amúgy meg laza vagyok mint a Riga lánc, csak ha egy bizonyos időn túl is értetlenkednek, akkor kezdek kicsit gizdúlni...
Rosszul látod, az a problémám, hogy el sem olvassátok, de mégis van véleményetek róla
Én legalább elolvastam, és csak aztán okos(k)odok

Egyébként a legbeváltabb régi mondás, hogy "gondolkodok, tehát vagyok". Nektek meg ajánlom a 2014-es változatot : "gondolkodok, tehát vagyok, de ha nem gondolkodok, sokkal jobban vagyok"
ron..ron..
te kicsit ..hunycut vagy...tEEE
hát igy kezdeni...
"janek, ne hergeld magad, nem éri meg, mellesleg hogy válaszoljak kérdésedre"
hát ez megent felhíwás kerengőre...
pcihó-lÓgushoz akarod keregti ezt a fiat-alembert

cska hogy válaszoljak egy kérdésre a felsem tett kérdésedre
ha azt nézzük hogy árulnak itt sűrgősben 06-ost 850-ért , akkor a ze 10-esed 900-ért nem is drága...
janek, ne hergeld magad, nem éri meg, mellesleg hogy válaszoljak kérdésedre, egy kérdéssel... te most komolyan elhiszed azt hogy mi itt meg tudjuk mondani a tuttit a 2 vh. kirobbanásának kialakulásának okairol, csak azért mert olvastunk rola szélesebben....és egyértelműen pálcát tudunk törni jo és rossz között...

ne viccelj velem, kérlek

azt meg végképp nem tudom ki az a heller ágnes, de a kedvedért utána olvasok..
gyors volt! köszönöm szépen!

van már GG? vagy csak a triál?

eladó mind2 motorom, igaz nem olcsón,mint te szeretnéd,de a titokjancsik közül hátha kell vkinek

KTM exc 250 2010 900ezer
Husqi wr 125 2012 nagyon újszerű! 900ezer
Kettő együtt 1,7ért vihető!Akár kereskedésbe bizományba is adom,vagy kisteherautó csere,ráfizetés,beszámíás érdekel!
Albert P. 30 979 3843
Ron bá!Esetleg tudna segíteni egy telefonszám ügyben?
Albert Peti asszem a kipufogós ott veszprém környékén... meg tudja nekem mondani uram vagy valaki titokjancsi?

sztem az évben eddig pár oldalt olvastam a fórumról,de itt volt minden , nem is pazaroltam most a kis időmet a visszaolvasással, de üdv mindenkienk!

Patyi,ha Eger felé megyek mostanság felcsörgetlek egy bambira! tegnap voltam arra de sietős volt a meló,nem lett volna időm! Legközelebb megnézném a kis 300ast is! 450 meg van még?
lyanikám..
te filyatal vagy még...igazi fályghter.. küzdessz itt a szélmalmok ellen...
azzal még nincs is baj..mert küzd itt pár margit..meg béla...
de hogy itten pofonosztásokon gondolkodj..akár milyen szövegek láttán.. tiszta örült vagy..

aki itt komolyan vesz bár mit is... .

hidd el.. amit te olvasol.. leirtak.. olyan biztosan igazak..mint az hogy a földön kivül nincs élet .. ami amúgy is lapos..
már az élet a földön..az eléggé lapos

nyugodj meg...
ha igazad van is...
100% biztos vagy benne hogy meg akarod gyözni a másikat...mármint a meggyőződésedről ..amire azt gondolod hogy az igazság?
és mire jó ez...?

nyugodj meg.. legyél okos öreg indián..mert aki nem lesz okos öreg indián..az mind fiatalon hal meg(különben megöregedne és öreg ..indián lenne
"Tudtommal a félcső profilú függőleges venti a legbeváltabb." házi felhasználásra.
Hollandiában a széles tengerpart miatt bőven van szél, de azért meg nézheted milyen magasak a jó hatékonysággal működő cuccok.
Ha jól rémlik idehaza valami 16 méternél vannak erősebb légmozgások (országos átlag), de ez a magasság már engedélyköteles.
Tudtommal a félcső profilú függőleges venti a legbeváltabb.

Ez az energialabda meg nagyon átverés szagú!
Ha kis szélnél is működik akkor az valszeg vasmag nélküli generátoros lehet, aminek elég gyenge a hatásfoka. Az ára viszont ütős
A 12 V-os rendszer teljesen logikus és jó a legtöbb dologra. Mi a fasznak feleslegesen transzfolmálgatni? Akksiból sem kell túl sok, 1 szélkeleppel amúgy sem tudsz csodát tenni, amúgy a legjobban a napelem működik nálunk az alternatívok közül. Szerintem ha már kínlódás ezzel, akkor csak sziget üzem.
Faszi, én azon a szálon haladtam végig amit feldobtatok, ehhez mutattam érdekes infókat. Neked csak annyi dolgod lett volna, hogy elolvasás után gondold át, ne pedig azt ismételgesd amit heller áginénitől hallottál...
Háború meg mindig is volt, van, és lesz is! Ez kb olyan mint az, hogy addig a békés ember sem verekszik amíg párszor pofán nem vágják. De mit tudsz tenni az ellen ha valaki a háttérből mindig fel tud heccelni valakit, hogy pofán vágjon?
A miértekről lett volna szó, ha jól figyeltem...
Na akkor most jöhet a Shalom
pl szlovákoknál sokan füttenek vilanyal ,éjszakai árammal,álittólag elég minimálisat fizetnek,van nekik mellette kandaló,a kimenő cső légkamrájában keletkezet meleglevegőt egy csőrendszer segitségével minden helységbe bevezetik ,egy ventilátor fujatják be
Lett volna értelme ha megkapja a beigért támogatás de így biztos hogy felejtős
Aszem neki is úgy indult hogy 30% állami támogatást kap,valaki bele ugratta hogy pájáza meg ez tuti jó,de a végén fizethette saját zsebből hogy mennyi be van nem tom de az a 20 éves megtérülés az stimmel
igen pl a bajoroknál , meg sok többi német tartományban is...ott bőven termel profitot ők azt mondják kb 5 év alatt megtérül

amugy én is ezt hallotam hogy olyan minimális lovéért veszi vissza az eon hogy nincs értelme vesződni vele..