Kérdezd meg a krosszmotorok.hu-t.Nála szokott lenni elég sokminden,barátságos áron.Szokott ide írni banditx kolléga,ő szokott rendelni onnan mindenfélét.Kínai gyereklábat,meg a CR-re hűtőt is.
Néztem a videót,tényleg elég szopatós az a kőbánya. Merre van? Na nem azért mert ki akarnánk próbálni,csak úgy megnéznénk milyen élőbe!
egyrészt, amit jimmy ír. másrészt én nem sokat szoktam itt a forumon virginckodni, pláne nem is régóta. harmadrészt tavaly nagyon kevésszer jutottam csak ki motorozni
idén már 1x. meg is lett az eredménye mindjárt mutatom. és kérdem is...
Nóóóóóórmáls? ezek életveszélyes helyzetek! Ilyeneket csak vérprofi hard enduró elsőosztályú élmenő versenyzők vállalnak be! Én ezen még elgondolkozni se mernék,nemhogy nekimenni!
ilyenkor mindég azok a filmek háli-wÚdi filmek jutnak eszembe hogy jönne az idegen fajok amik már kizsákmányolták a saját bolygólyukat ..és most minket akarnak kizsákmányolni...
de ezt a vidit ezt rólunk is forgat6nánk..
mert mi aztán full leszíwlyuk ezt a bolygót...a levegőt kivül...az áswányi anyagokat ..belülről...
ez az emberi faly egy igazi..sáska faly....de pl ez a biodizelt hogymeg tudják termelni.. a bolygó felszinén.. a sok kukoricából meg napraforgóból.. ez pl szerintem pozitiv.. pl ezzel a biodizel lófasszall az én 2,3 sima szivó dizelem(hagyományos 180 báros befecskendezésses...üzemanyagra nem nagyon érzékeny rendszer!..konkrétan el is tud üzemelni...akár csak öztrelyhi parasztoknak
van az mondják aki sima npraorgó olajjal felesbee tolja..és úgy is simán megy
de az nem szabályos..mert a lyöwedéki adót akkor nem fizeti beennek a szép órszágnak ..
és akkor nem lesz jó a szlogen..amit a zsidesz csinál.. jobban élünk mint 4 éve.. mellette meg a matolcsi meg a másik okos..hogy ők biztos jobban élnek mint négy éve....és ott....ez a kérdés a végén..na ez az ütös..és ön jobbna él mint 4 éve?
lehet hogy nem is fityeszes az a plakát
ahogy a mondás is tartja boldogok a lelki szegények , és övék a mennyek országa...
de most komolyan hiába látja az ember a dolgot komplex, mint egyén akkor sem tud ellene tenni semmit.... még a nagyhírű tudosok akik kézzel-lábbal nyilatkozzák hogy nagy baj van, velük sem foglalkozik senki, a vezetők akik tehetnének ellene azok is leszarják, ... ebben a helyzetben az egyén semmit nem tud tenni, a folyamatok mennek tovább.
beszélgetni lehet rola, meg keseregni, de azzal se mész előre semennyit, a legjobb ha leszarod te is és élsz a mának...
gasgas forumot ..mindenki motoros olvassa..még az is akinek se kroccmotorja ...se eundúrólya..de azért valamilyen motorjavan...
épp találkozom vele...integetős szmályli...(neki )kis dumcsi..mondom megjöttek a szelepek...
azt mondja mi van a soha el nem romló 525nek csak nem baja lett...
aztán már kupos szeleprugó is jött meg dupla...én csak mosolygok belül.. mikor kérdeznek olyanokról amike titt olvasnak és tudják is...de minek kérdezni megint ha képben vannak
nem baj azért köszi..jól va na gép..csak mondom..mint mondtam.. ha bejöna hideg kapja az úlyszelepeket...ha már 4szer annyit birt mint a csere amit előír azért csak kap6 ő is úlyat..nEEm
Imi... ezt a kétségbeejtő dolgot azért én vitatnám...
szerintem ez törvényszerü, mégpedig azért mert feléljük átalakitjuk a saját környezetünket, csak a saját érdekeinket szem elött tartva dolog belénk van kodolva, elvégre emiatt ilyen sikeres az emberi faj,
szoval evolucios törvényszerüség hogy le fogjuk szadálni, tizedelni a fajunkat, számomra az a kérdés hogy azok a kevesek akik megmaradnak mennyire és hogyan fognak élni a lehetőségeikel...
ha az emberi természetböl indulok ki akkor ez a felfuttatás-leszadálás még párszor le fog zajlodni, mivel nehezen tanulunk a hibáinkbol, a globális összefogás pedig végképp nem erősségünk...
Üdv.
Havernak van egy 2006-os 200EXC-je.A henger már megette az utolsó méretű dugót is.Esetleg nincs e valakinek a polcán 200-as henger amin használható nicasil réteg van.Vagy tudtok e megbízható műhelyt ahol foglalkoznak újra nicasilozással és hogy ez mennyire megbízható a gyárihoz képest?Köszönöm az értelmes választ előre is.
igazándiból..én azt mondom..éredemxs ezzel a kérdéssel foglalkozni.ahogy a gigány krdeéssel meg a föld tűlnépesedásve.. vagy azzal hogy pl a telyút rendszerben 1re rendszertelenebb út-vonalon közlekedik a lila tehén..és össze vissza viszi a telyét azon az úton...a telyúton...
a hüje áLLat
...igen, és ezt még megfejeljük azzal, hogy egy ideje már nem foglalkozunk se a "tankolással" se az "olajcserével"...meg semmivel.
Húzzuk a gázt, amíg megy, és nem törődünk a következményekkel.
Sajnos ezt oldalakon át lehetne taglalni...elég kétségbeejtő a helyzet szerintem.
Imi hogy motoros hasonlatal éljek, elvégre ez egy motoros topik vagy mi...
csucsra járattuk a verdát, maximális fordulaton, kezd forrni a hűtő, ráadásul egyre többen akarnak rá felülni, lassan kifogy a benya a tankbol, meg az olajszint is leesett a béka segge alá mindezt egy egyre jobban meredekedő emelkedőn, szoval csak idő kérdése mikor sűl be a blokk és áll meg a verda...
bizony ő az úr...mi meg csak egy hatékony hangyaboly ...
a lényeg hogy a génmodositott monokulturás gabona nővények nem fognak tudni időben megfelelő módon alkalmazkodni a tul száraz éghajlathoz, és ugye ezek élelmezik a föld 7 milliárd lakosát ...
a század fordulon kb 1 milliárd ember élt a bolygon.
egyre nagyobb elvándorlás gazdagabb környékekre - ez jo sok ellentétet generál - helyi háboruk- stb stb...
de szíp napra viradtunk..megint...
sikerült leeszednem internetről..ismeretlen motorosok által feltöltött életweszélyes..aza lályf dédzserosz videlyó...ez...brutál...na ilyenbe én már ..nem megyek bele faág keresztebe...ha nem foglya meg az a nagy falevél.. ugy leget a domb aljáig gurul..és az vagy 300 méter...dÚrwa http://www.youtube.com/watch?v...
Néztem a videót,tényleg elég szopatós az a kőbánya. Merre van? Na nem azért mert ki akarnánk próbálni,csak úgy megnéznénk milyen élőbe!
íbéjen meg a kettő együtt 27.000...
http://www.ebay.com/sch/i.html...
mennyi a postakőccség? nemtudja valaki?
idén már 1x. meg is lett az eredménye mindjárt mutatom. és kérdem is...
Üzenem a titokolvasóknak,hogy nemám megsértődni!
de ezt a vidit ezt rólunk is forgat6nánk..
mert mi aztán full leszíwlyuk ezt a bolygót...a levegőt kivül...az áswányi anyagokat ..belülről...
ez az emberi faly egy igazi..sáska faly....de pl ez a biodizelt hogymeg tudják termelni.. a bolygó felszinén.. a sok kukoricából meg napraforgóból.. ez pl szerintem pozitiv.. pl ezzel a biodizel lófasszall az én 2,3 sima szivó dizelem(hagyományos 180 báros befecskendezésses...üzemanyagra nem nagyon érzékeny rendszer!..konkrétan el is tud üzemelni...akár csak öztrelyhi parasztoknak
van az mondják aki sima npraorgó olajjal felesbee tolja..és úgy is simán megy
de az nem szabályos..mert a lyöwedéki adót akkor nem fizeti beennek a szép órszágnak ..
és akkor nem lesz jó a szlogen..amit a zsidesz csinál.. jobban élünk mint 4 éve.. mellette meg a matolcsi meg a másik okos..hogy ők biztos jobban élnek mint négy éve....és ott....ez a kérdés a végén..na ez az ütös..és ön jobbna él mint 4 éve?
lehet hogy nem is fityeszes az a plakát
ahogy a mondás is tartja boldogok a lelki szegények , és övék a mennyek országa...
de most komolyan hiába látja az ember a dolgot komplex, mint egyén akkor sem tud ellene tenni semmit.... még a nagyhírű tudosok akik kézzel-lábbal nyilatkozzák hogy nagy baj van, velük sem foglalkozik senki, a vezetők akik tehetnének ellene azok is leszarják, ... ebben a helyzetben az egyén semmit nem tud tenni, a folyamatok mennek tovább.
beszélgetni lehet rola, meg keseregni, de azzal se mész előre semennyit, a legjobb ha leszarod te is és élsz a mának...
épp találkozom vele...integetős szmályli...(neki )kis dumcsi..mondom megjöttek a szelepek...
azt mondja mi van a soha el nem romló 525nek csak nem baja lett...
aztán már kupos szeleprugó is jött meg dupla...én csak mosolygok belül.. mikor kérdeznek olyanokról amike titt olvasnak és tudják is...de minek kérdezni megint ha képben vannak
nem baj azért köszi..jól va na gép..csak mondom..mint mondtam.. ha bejöna hideg kapja az úlyszelepeket...ha már 4szer annyit birt mint a csere amit előír azért csak kap6 ő is úlyat..nEEm
szerintem ez törvényszerü, mégpedig azért mert feléljük átalakitjuk a saját környezetünket, csak a saját érdekeinket szem elött tartva dolog belénk van kodolva, elvégre emiatt ilyen sikeres az emberi faj,
szoval evolucios törvényszerüség hogy le fogjuk szadálni, tizedelni a fajunkat, számomra az a kérdés hogy azok a kevesek akik megmaradnak mennyire és hogyan fognak élni a lehetőségeikel...
ha az emberi természetböl indulok ki akkor ez a felfuttatás-leszadálás még párszor le fog zajlodni, mivel nehezen tanulunk a hibáinkbol, a globális összefogás pedig végképp nem erősségünk...
Havernak van egy 2006-os 200EXC-je.A henger már megette az utolsó méretű dugót is.Esetleg nincs e valakinek a polcán 200-as henger amin használható nicasil réteg van.Vagy tudtok e megbízható műhelyt ahol foglalkoznak újra nicasilozással és hogy ez mennyire megbízható a gyárihoz képest?Köszönöm az értelmes választ előre is.
a hüje áLLat
Húzzuk a gázt, amíg megy, és nem törődünk a következményekkel.
Sajnos ezt oldalakon át lehetne taglalni...elég kétségbeejtő a helyzet szerintem.
csucsra járattuk a verdát, maximális fordulaton, kezd forrni a hűtő, ráadásul egyre többen akarnak rá felülni, lassan kifogy a benya a tankbol, meg az olajszint is leesett a béka segge alá mindezt egy egyre jobban meredekedő emelkedőn, szoval csak idő kérdése mikor sűl be a blokk és áll meg a verda...
a lényeg hogy a génmodositott monokulturás gabona nővények nem fognak tudni időben megfelelő módon alkalmazkodni a tul száraz éghajlathoz, és ugye ezek élelmezik a föld 7 milliárd lakosát ...
a század fordulon kb 1 milliárd ember élt a bolygon.
egyre nagyobb elvándorlás gazdagabb környékekre - ez jo sok ellentétet generál - helyi háboruk- stb stb...
mondjuk nem tudjuk egyáltalán mit akarsz venni, milyen tipust évjáratot, szoval ez igy pont semmit nem érő info....
mert pl az ujabb 4t gas-okat már egy ideje yamaha blokkal szerelik amik már megint nem roszak... szoval...
a természet azért egyre többször bebizonyítja, hogy ki az úr...
de szíp napra viradtunk..megint...
sikerült leeszednem internetről..ismeretlen motorosok által feltöltött életweszélyes..aza lályf dédzserosz videlyó...ez...brutál...na ilyenbe én már ..nem megyek bele faág keresztebe...ha nem foglya meg az a nagy falevél.. ugy leget a domb aljáig gurul..és az vagy 300 méter...dÚrwa
http://www.youtube.com/watch?v...
mi max ilyeneket vállalunk ebben meg nix semmi veszély...
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/
watch?v...