Azért amiért róla sem! Még a helyi újságban sem volt róla egy cikk sem.De arról oldalak vannak,hogy a legutolsó botlábú focicsapat öltözőjébe melyik csapat melyik játékosa milyen büdöset fingott,és kinek az orra alá!
loki..akkor te dzsimivel egy buszon ültök nap mint nap és mégsem ismeritek egymást...
hát tessék.. jimmi... ö loki..loki ..ö dzsimmi... összeköt benneteket az eMegyes autópálya melletti élet és az endúró....mért nem hajtottatok még együtt...
fidgyu..én már akkora rutinnal vagyok..ránézek egy helyre..és 110% pon-tos-ságal megmondom mi fog történni..hol hogy mi lesz...és a hcsak piciny szikrálya va na nnak hogy hibáz6ok..már nem is teszem ezt..kihagyom...
nekem családom van..meg gázszámlám
szóval ha egy kicsit is veszélytelen...keresek másikat...
ez igaz. de az a hely soha nem sikerülne.
van hely nekifutni. cserébe tiszta omlóssziklás. hogy a helyzetet nehezítse van benne egy szikla, amin át kell hajtani. ez dob. ha nem úgy ugratsz el rüla, nem jó irányba áll a motorod és már el is kúrtad.
ha mind ez sikerült, akkor az eddigi padlógázt meg kell majdnem kétszerezned, hogy a végén levő méteres függülegesen fel tudj ugratni...
nem is értem miért eröltették egyébként. még nekik is messze volt az a lendület a végére. de legalább addig feljutottak
mondta is hogy látott ott szép arcokat
ezek szerint rád gondolt
azért nem próbáltam rá, mert esélyem csak a kurva nagy esésre lett volna. én néha ha nem adja ki, eldobom a gépet. had menjen szegényem ha menni akar
petiék soha (max. nagyon ritkán) nem adta ki, letette lábait, megfordult, legurult. én ezt sokkal látványosabban szoktam jelentősen nagyobb anyagi kárral
a legfon-tos-abbat kifelejtetted..a szépséget...
velem pl a szépségesen szÍp arszomért jönnek csak a rálydelok...
annak heted7 órszágos hire van....vagy szerinted petya mért jött le ide 1000km egy napi motorozás miatt..mAArha...
DEHOGY IS ..A MáNőKKEN ARCÚ DRÁLYVER MIATT
lassan forti éves leszek...és jobban vigyázok magamra...mint eddig bárki..rám
Írnátok Gas Gas-szal kapcsolatos tapasztalatokat?
Nem olvastam túl sok jót róla.:/
Alkatrészeket mennyire lehet kapni hozzá és mennyiért?
Amúgy mocskosul ügyes gyerek.
még követni sem tudom mit pörget szalto közben...
http://index.indavideo.hu/vide...
a folytatás
http://indavideo.hu/profile/st...
hát tessék.. jimmi... ö loki..loki ..ö dzsimmi... összeköt benneteket az eMegyes autópálya melletti élet és az endúró....mért nem hajtottatok még együtt...
nekem családom van..meg gázszámlám
szóval ha egy kicsit is veszélytelen...keresek másikat...
lya nem is ezt akartam írni
van hely nekifutni. cserébe tiszta omlóssziklás. hogy a helyzetet nehezítse van benne egy szikla, amin át kell hajtani. ez dob. ha nem úgy ugratsz el rüla, nem jó irányba áll a motorod és már el is kúrtad.
ha mind ez sikerült, akkor az eddigi padlógázt meg kell majdnem kétszerezned, hogy a végén levő méteres függülegesen fel tudj ugratni...
nem is értem miért eröltették egyébként. még nekik is messze volt az a lendület a végére. de legalább addig feljutottak
ezek szerint rád gondolt
azért nem próbáltam rá, mert esélyem csak a kurva nagy esésre lett volna. én néha ha nem adja ki, eldobom a gépet. had menjen szegényem ha menni akar
petiék soha (max. nagyon ritkán) nem adta ki, letette lábait, megfordult, legurult. én ezt sokkal látványosabban szoktam jelentősen nagyobb anyagi kárral
télen 10 fok..nyáron meg 50...
velem pl a szépségesen szÍp arszomért jönnek csak a rálydelok...
annak heted7 órszágos hire van....vagy szerinted petya mért jött le ide 1000km egy napi motorozás miatt..mAArha...
DEHOGY IS ..A MáNőKKEN ARCÚ DRÁLYVER MIATT
lassan forti éves leszek...és jobban vigyázok magamra...mint eddig bárki..rám
Én csiliárdos vagyok,de van itt olyan akinek a nyomába se érhetek,se pénzügyben,se tudásban,se technikában!