Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jó
Fórumban a legjobb,motorban a legszarabb
Sziasztok!
Írnátok Gas Gas-szal kapcsolatos tapasztalatokat?
Nem olvastam túl sok jót róla.:/
Alkatrészeket mennyire lehet kapni hozzá és mennyiért?
Nem csoda.Senki nem hall róla,mert nem focista.

Amúgy mocskosul ügyes gyerek.
bazze tényleg nem hallotam rola

még követni sem tudom mit pörget szalto közben...
Azért amiért róla sem! Még a helyi újságban sem volt róla egy cikk sem.De arról oldalak vannak,hogy a legutolsó botlábú focicsapat öltözőjébe melyik csapat melyik játékosa milyen büdöset fingott,és kinek az orra alá!
na ez egy fantasztikus történet... miért nem az ilyen srácokat mutatja be a tv..

http://index.indavideo.hu/vide...

a folytatás

http://indavideo.hu/profile/st...
Azt akartam írni hogy minket.Nem tudom hogy let belőle kósa.Vagyis tudom,megint több gombot nyomok egyszerre.
Nem kell beutatni Kósa nket egymásnak,ismerjük egymást innen.Lehet itt lakik két utcával arrébb.Nem ugyanarra járunk,azért nem hajtunk együtt!
Azér erőltetik mert nem nóóórmálisak!
loki..akkor te dzsimivel egy buszon ültök nap mint nap és mégsem ismeritek egymást...
hát tessék.. jimmi... ö loki..loki ..ö dzsimmi... összeköt benneteket az eMegyes autópálya melletti élet és az endúró....mért nem hajtottatok még együtt...
fidgyu..én már akkora rutinnal vagyok..ránézek egy helyre..és 110% pon-tos-ságal megmondom mi fog történni..hol hogy mi lesz...és a hcsak piciny szikrálya va na nnak hogy hibáz6ok..már nem is teszem ezt..kihagyom...
nekem családom van..meg gázszámlám
szóval ha egy kicsit is veszélytelen...keresek másikat...

lya nem is ezt akartam írni
ez igaz. de az a hely soha nem sikerülne.
van hely nekifutni. cserébe tiszta omlóssziklás. hogy a helyzetet nehezítse van benne egy szikla, amin át kell hajtani. ez dob. ha nem úgy ugratsz el rüla, nem jó irányba áll a motorod és már el is kúrtad.
ha mind ez sikerült, akkor az eddigi padlógázt meg kell majdnem kétszerezned, hogy a végén levő méteres függülegesen fel tudj ugratni...

nem is értem miért eröltették egyébként. még nekik is messze volt az a lendület a végére. de legalább addig feljutottak
De ha nem próbálod meg,akkor soha nem fog sikerülni.Mondjuk én ezt csak hallottam,nem értek hozzá!
Itt is van aki soha nem szerette a motorokat,csak az én személyes varázsom miatt vásárolt motorkerékpárt,és jár hajtani!
nem lesz itt semmi ilyen. ki van tolódva ez tény. lesz itt még májusig párszor mííínusz...
mondta is hogy látott ott szép arcokat
ezek szerint rád gondolt

azért nem próbáltam rá, mert esélyem csak a kurva nagy esésre lett volna. én néha ha nem adja ki, eldobom a gépet. had menjen szegényem ha menni akar

petiék soha (max. nagyon ritkán) nem adta ki, letette lábait, megfordult, legurult. én ezt sokkal látványosabban szoktam jelentősen nagyobb anyagi kárral
vagy durvább...
beteg ez az időlyárás... nem tudom mi leszitt 10 év múlva...
télen 10 fok..nyáron meg 50...
a legfon-tos-abbat kifelejtetted..a szépséget...
velem pl a szépségesen szÍp arszomért jönnek csak a rálydelok...
annak heted7 órszágos hire van....vagy szerinted petya mért jött le ide 1000km egy napi motorozás miatt..mAArha...
DEHOGY IS ..A MáNőKKEN ARCÚ DRÁLYVER MIATT

lassan forti éves leszek...és jobban vigyázok magamra...mint eddig bárki..rám
Voltál a hétvégén vagy most mész?
Igen hétvégén gyiiiiiii
Elkezdted már a tréningezést? Ha tavaszig akarsz várni,akkor nem kell már sokat aludnod.Hétvégén itt a tavasz.Mondjuk most vasárnap is tavasz volt!
Engem nem tudnak semmiféle ilyen hülyeségbe bele kényszeríteni! Megfontolom,és ha veszélyesnek találom,akkor neki sem állok a feladatnak!
Látod,én így hűbele balázs módjára nekivágok.Elgondolkozok az esetleges veszélyeken,és ha úgy ítélem meg,akkor kihagyom.

Én csiliárdos vagyok,de van itt olyan akinek a nyomába se érhetek,se pénzügyben,se tudásban,se technikában!