Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felhivod , megtudod...
csikusz, ne má hogy ujjra járod a az elemit.... keményen tolod...
na megyünk-e kinába ?
Köszönöm. Ki Ő?
0620 427 13 14-ha gondolod hivd fel,lehet van nekik bontott cucc!
Sziasztok,
Egy hete vettem egy 2002-es EC300-at és a világítása nem működött. Ránézve a feszültség szabályzójára azt tapasztaltam hogy a gyanta bevonat meg volt repedve és beázott sajnos.
Van valakinek ötlete hogy hogyan tudok szert tenni egy feszültség szabályzóra a lehető legolcsóbban? Esetleg más típusé is jó lehet rá? A használt tökéletes lenne....
Köszönöm a válaszokat előre is!
Sziasztok
Csá,komolynak komoly,2 suliba szopok,mellette teló.Eddig volt heti 7 napom,most van rá 4 ,augusztusig.Ha sok van, emiatt időben tolódhat.Azt,hogy mennyi idő alatt van így meg,előre nem látom.Ennyi bajom van csak .
csika akkor vége a bulinak ? mert januárba el akartam juttatni a telóimat hozzád. vergődsz e vele vagy komolyan mondtad azt a leállást.
én nem leszek irigyed Bálint! sőt használd sokáig egészségben sok sok kilóméteren át!
Kicsit sokba került,de szép volt.Azóta se mutatott be senki olyan szaltót!
Csak nektek csak ott
Hát nem történik minden héten olyan!Szerencsére!
Az különleges eset volt
Utoljára elég nehéz lett volna nem észrevenni,mert benne állt egy seprűnyél méretű fadarab,meg olyan füst volt körülötted mint az omega koncerten.
Az környezet barát azért zöld
Meg legalább észreveszem ha lukas a hűtő
Én zöld színűt teszek bele.Igaz drágább mint ez,de legalább nem ilyen buzis a színe!
Már most sárga vagyok az irigységtől!
a bárdi olcsóbb mint a láng:
http://alkatreszek.hu/termek_o...|LA
nekem ez a fajta van benne
az opelban is, vagy 10 éve
Ezek mind jók a motorokba, nem kell milliókért venni motor márkákkal jelölteket megvenni!
BARDI AUTO-Piros szinű, ALUbarát tömény fagyálló hűtőfolyadék (1kg) Etilénglikol bázisú, nitrit,- foszfát,- amin és szilikát mentes. 5 év korrózióvédelem. Hígítási arány: (térf.%) 66 : 34 -33°C 60 : 40 -28°C 50 : 50 -20°C 34 : 66 -10°C
ez 559ft
Vagy ezt
BARDI AUTO - Piros szinű, fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum. (1 kg) Etilénglikol bázisú, nitrit-, nitrát-, szilikát- és foszfát mentes. 5 év korrózióvédelem. Hígítási arány: (térf.%) 50 : 50 -36°C 60 : 40 -60°C 40 : 60 -23°C 30 : 70 -18°C
én ilyet használok bárdist 660ft -kedvesség