engem csak az érdekel hogy nem e visszhangos a beszéd rajta meg hogy mennyit megy egy töltéssel
meg hogy mennyire porálló, bár evvel nemigen szokott hiba lenni
az sem érdekel ha olyan lenne a kijelzője-tudása mint hajdanán az 6110-nek
már van is egy..hivtak hogy ....otisz legjobb barátja...egy szikritríder..hogy van egy eladó...5-600 ért..nem érdekelne...
de sajna nem-et mondtam..de már sajnálom....
mert akkor nekem is lenne olyan mint otiszé..vagy konkrétan
igazándiból titokrecska párti mehet...
ha jót irunk róluk semmi..csak dagad a mellyük..az a csirke mellyük .
ha kicsit nem a foguknak való..akkor meg egyből besértődnek
és megfigyeltem azt is..
akik azt mondják hogy nem is olvassák...meg nem sértődnek be az irásokon.....na azok a legnagyobb olvasók és besértődök
olyan igazi mimóza lelek
bexarsz behugyozol..otisz jobban képebn van mint gondoltam..az hittem eddig, hogy napi szinten olvasgat miket irogatunk itt..de nem..az ember onlályn képben van
mondta is hogy holnap ő a barátlyával megy.. mert nem akarja elbaszni a napom..otisz ez dicséretes ...és nem akarja hogy kárörvendjek mikor lerobban...há mondom ember .. mért kárörvendenék..nekem az miért jó ha te lerobbansz ..(főleg ha együtt mennénk)...illetve nem tudsz jót motorozni...tiszta zsir irígymirigy az ember..képzeleg hogy kik ésmiért akarnak neki rosszat ...és én aki fél napig geciztem a motorját ..én meg miért..azért szereltem neki ét szomjan megt.. irigy vagyok..nem tudtam hogy ez az irigység..de akkor ez van...nekem mérnem irigy senki a kertemre..a motoromra.... oszt fél napig ásná meg bogarászná...irigységből meg kár örvendőségből
otisz..hogy van ez ..segits
ez inkább jó tanács.. a románba mész..nem 100% motort kell hanem 150%...nem hogy már csúszik a kuplungja...és akkor kiviszem teszthajtani....
ugyhogy ronix..vigyázz mit irol ide..mert otto legalább akkora sérvtődős..mint zs-irígy barátja...
hú bakker remélem ezen nem sétött be
meg mondta hogy tükröt sem visz....mondom azt meg minek vinnél. .
mert nem fog magával társalogni.. .
én már fogtam hasam úgy röhögtem...
ezen tudnál felyleszteni..pl lefelé azt gyakorolnád hogy anniyra fékezel hogy a hátlja levegőben legyen..illtetve felfelé olyan lassan mennél hogy az eleje elemelkedjen..illetve helyből és zorrózva jobbra balra..tudod..cikicakiba
na az már teknikszka
ki ez a zsiros benő...akinek a felye lágya be nem nő
az irígy-zsírmirígy
fele ne nyald a földről gec..ez nem is fénylik, ,,
meg nem-is horog...mégis a billentyűzeten-jól forog
mi volt veled gecc. ..
csak meglett a tabli
ósztin..
ez kafi...ez meredekebb mint ahol mi tanultunk meg motorozni...meg magassabb is...
én pl tegnap néztem hogy it a falu szélén ahol lakom-ma,,ln a neszűrjhegyi lakos vagyok...
hát ezek az alföldiek aztán irigyek a hegyiekre..mert ol olvastál gyöngyös és parád közt olyat hogy ez a meredek hegyoldal meg a alföldi siklanka
meg van olyan is hogy ..kakas hegy...
az összes alföldi névadó egy irigy gecc volt
irigy.illletve....zsirÍGY
szegedi vok de nem feri,régen a kecskési töltésen kezdtünk el motorozni akkor kijárt ide egy jóókis banda és szétfarolták az egész töltést de ien 1m mély nyomok a töltés peremén minden fel-le járónál:Dkaptunk is állandóan az öregtől Zolibá..De azóta már jóban vunk vele betartjuk a szabályokat és nincs gond.
Itt ezt a pályát ha nem akartok meszire menni simán szét tudnánk rúgatni ide jár az összes triálos van pár jóó nyom.De ez a román vmi kegyetlen tavasszal tuti kimegyek veletek.
meg hogy mennyire porálló, bár evvel nemigen szokott hiba lenni
az sem érdekel ha olyan lenne a kijelzője-tudása mint hajdanán az 6110-nek