Az,hogy kívülről szép vagy csúnya semmit nem jelent.Irreálisan magasak az árak ! A szép az legtöbbször drága és szarabb mint a csúnya,még milliós ár felett is! Nem csak a telókre értem,egyéb szerkezet részeire is!
lyó.
most meg azt mondod ..hogy akinek nem inge ne vegye magára...
hát akkor én ezt most magamra vesze..mért sajna .én is ilyne vagyok...semmi erős terep..csak ovatosba..meg betonon sokat megyek egy kis motorozásért...azért az 50-60km motorozásért legrövidebb időben 2óra 15 percet x2is
km be is 300km megyek .. igazi diszbuzi az egész bénabéla bandánk
kíváncsi lennék egy tartóstesztre azonos körülmények között hogy szerepelnek a különböző cégek 450es gépei
mert szerintem a csóróság is közrejátszik a széthullásokban
mert aki csóró az nem a ktm-gépet veszi, meg mivel csóró nem is szervizeli rendesen
ktm-esek között meg rengeteg sok "díszbuzi" van aztán nem is használják ki a gépüket
bár ahogy nézegetem a java része már átnyergelt a 9es sorozatra
evvel a díszbuzival senkit sem szándékoztam megsérteni, gondolom tudja mindenki mire gondolok
Alaposan gondold meg mit veszel,ez egy kiforratlan motor tele betegségekkel.
nem sok van ami megy még,állandó indítási gondok az önindító gyenge szabadonfutó sosem jó az olajpumpa megbízhatatlan...és ha az megáll hát visz mindent.
sosem vennék ilyet..alkatrész ellátás olyan mint a husqvarnához tehát csak elméletben..hitegetnek de azt sokat..nem véletlenül szerelik yamaha blokkal már a gg-t
vegyél ezért a pénzért egy KTM-et vagy WR-t hidd el jobban jársz.
jot mosolyogtam ezen a forgalmija van,meg műszakija igy nincs para meg menekülés szövegen...
attol még ugyan ugy megbasszák, legföljebb kicsit kevesebbre..
ezt a hátso gumi 95%-os ,még csikos szöveget meg végképp nem értem...
azért ez a hirdetés is sántít(mint kb mind)
ugye van egyszer a valós 3475km, de már nem a gyári lánc amiben 40 óra van
és ugye csak soft erdei tekergésre volt használva ami ugye nem eszi a láncot.......
ja az az évi párszáz km erdei "motorozgatás" még az őszi elcsomagoláskor ráfújt lácsprayt sem eszi le
most meg azt mondod ..hogy akinek nem inge ne vegye magára...
hát akkor én ezt most magamra vesze..mért sajna .én is ilyne vagyok...semmi erős terep..csak ovatosba..meg betonon sokat megyek egy kis motorozásért...azért az 50-60km motorozásért legrövidebb időben 2óra 15 percet x2is
km be is 300km megyek .. igazi diszbuzi az egész bénabéla bandánk
amugy mindenki tudja kire gondolsz...
mert szerintem a csóróság is közrejátszik a széthullásokban
mert aki csóró az nem a ktm-gépet veszi, meg mivel csóró nem is szervizeli rendesen
ktm-esek között meg rengeteg sok "díszbuzi" van aztán nem is használják ki a gépüket
bár ahogy nézegetem a java része már átnyergelt a 9es sorozatra
evvel a díszbuzival senkit sem szándékoztam megsérteni, gondolom tudja mindenki mire gondolok
milyen faszán tudott rá pakolászni a garagébe...
nem sok van ami megy még,állandó indítási gondok az önindító gyenge szabadonfutó sosem jó az olajpumpa megbízhatatlan...és ha az megáll hát visz mindent.
sosem vennék ilyet..alkatrész ellátás olyan mint a husqvarnához tehát csak elméletben..hitegetnek de azt sokat..nem véletlenül szerelik yamaha blokkal már a gg-t
vegyél ezért a pénzért egy KTM-et vagy WR-t hidd el jobban jársz.
Leírom a címem sms-ben
Légyszi küldj majd egy választ, h mennyi a vége.
Köszi
jot mosolyogtam ezen a forgalmija van,meg műszakija igy nincs para meg menekülés szövegen...
attol még ugyan ugy megbasszák, legföljebb kicsit kevesebbre..
ezt a hátso gumi 95%-os ,még csikos szöveget meg végképp nem értem...
mindegyiken van csik, csak más színű...
ugye van egyszer a valós 3475km, de már nem a gyári lánc amiben 40 óra van
és ugye csak soft erdei tekergésre volt használva ami ugye nem eszi a láncot.......
ja az az évi párszáz km erdei "motorozgatás" még az őszi elcsomagoláskor ráfújt lácsprayt sem eszi le
http://www.kepesmotor.hu/gasga...
Erről a gépről tud valaki mondani pár szót ?
Típusra gondoltam, de könnyen lehet, hogy valaki személyesen is ismeri :)
ott áll a matambó nigger a karóval...szerintem ez erőszak
vagy a gidát veri szét ha nem kúr,vagy a negrót?