Bevallom egy levágott lófejjel ébredtem az ágyamba,utána meg felhívtak hogy még egy ilyen és a halakkal vacsorázok!Bevagyok szarva,főleg azután hogy jódlis azt mondta,mindenki meglesz baszva!
csak felhÍwott a gyerek annya..akivel nem találkozál 8 éve csak egy röpke gyömöszre...és most felhivott hogy szóljon.....hogy tiéd a 54 éves lánya..ugyhogy fizess neki gyerektartást a 1960as évig visszamenőleg
az amivel minden főzés indul..
én még a pudingokhoz is azt használom
pl..piritsuk meg a hagymát két kanálnyi ...ban
mondju én ápdét vagyok..én fél kilóban szoktam
mondta otisz..már van benne egy pluszz lamella
és ha azzal is ovr van akkor gyanús hogy ..nemsoká megégnek..ah még nem égetek meg..
emlészel a fx 450re..annak hogy nézet ki
kb a napkezdő tetején fog visszakulogni a kocsihoz..és ezt nem akarom..mert akkor oszt tényleg kiszopatlya a szánkat
mondjuk ez sem igaz..mert ha a napkzdőn már nem jön fel..akkro a salyát szályába tolja be bránert..de tövig
a kocsinál simán el van a paraszt ilyen időben 5-6 órát hisz van hogy plussz fokokba is belekarmol az a hŐmérő
vagy bemegy a foresztériába és ott is ellehet.. van jó társasága is....ha talál egy tükröt
szerintem te üveges feri vagy . az a klisé matrica szegeden terjengett. ráadásul halas plakát van a falon gyanús hogy horgászol is. mizu? ja meg amotor is mintha ismerős lenne.
szevasz ottó! mizu? figyu én leszarom de a helyedbe elfektetném a kecskét és lehajtanám a deknit. betennék egy zolikától kért vas lamellát és már jo is lesz a moslék a tesztre. ha elkezded majd melegiteni az erdőben lehet furcsa fejet fogsz vágni de lehet nem mert felvisz elsőre. baszd szét a szájukat adjál a pofájuknak! főleg az 525 öst alázd meg nagyon durván!
ui. a hátizsákba ha másnem tegyél be egy vaslamellát! ha nagyon elkezd gecizni 5 perc alatt beteszitek.
bontósra parancsolj rá ne engedje ,hogy megfélemlítsék :)
én még a pudingokhoz is azt használom
pl..piritsuk meg a hagymát két kanálnyi ...ban
mondju én ápdét vagyok..én fél kilóban szoktam
a réginek kapáltak egy órálya
de az úly már működik
és ha azzal is ovr van akkor gyanús hogy ..nemsoká megégnek..ah még nem égetek meg..
emlészel a fx 450re..annak hogy nézet ki
kb a napkezdő tetején fog visszakulogni a kocsihoz..és ezt nem akarom..mert akkor oszt tényleg kiszopatlya a szánkat
mondjuk ez sem igaz..mert ha a napkzdőn már nem jön fel..akkro a salyát szályába tolja be bránert..de tövig
a kocsinál simán el van a paraszt ilyen időben 5-6 órát hisz van hogy plussz fokokba is belekarmol az a hŐmérő
vagy bemegy a foresztériába és ott is ellehet.. van jó társasága is....ha talál egy tükröt
ui. a hátizsákba ha másnem tegyél be egy vaslamellát! ha nagyon elkezd gecizni 5 perc alatt beteszitek.
bontósra parancsolj rá ne engedje ,hogy megfélemlítsék :)
ez ült..
lyó ez csak szóvirág volt ..de abból igen szép csokor