Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek inge magára vette. !
Csani is meg írta !
és érdemes tudni az életben minden akció és reakció.
szoval amit irtam annak oka volt, valaki irigykedet rajtam aszem Ron ismeri is. valamilyen el Tosott62. Az infot amivel irigykedet pedig a inget felvett barátjától kapta. ennyi.
Feri, ez a mindenki irigy rád és töled akarja ami neked van ez komoly fobiád , merthogy kétnaponta beirkálod ide ezt a marhaságot....
én magasrol leszarom kinek mije van, attol az én szememben nem lesz se több, se kevesebb ember.....
őrülök neki ha sikered van , az új motorodnak, mindennek... hajrá csak igy tovább , a lényeg hogy te tudj örülni neki

de szerintem vagyunk ezzel igy egy páran ezen a forumon aki pont nem irigy se rád se senkire amit elért vagy elér az életben, DE megkérdezném azért tőled, ha már folyton ezzel vagy elfoglalva hogy rád mindenki irigy, honnan jött ez neked?

ez hajt téged előre vagy mi?
csak mert megsugom a többséget pont nem érdekli hogy mid van neked vagy bárkinek...
jah de a legnagyobb büvölet amikor a CD ajtaju kinyilik és kijön a CD.

ez a macska egy csoda. mert lehuzza a WC-t, ha a gyerek nem huzna le zavarja odamegy és lenyomja a gombott.
Detto a ha ülök a wc-n mögém megy és lenyomja a gombott de csak akkor ha nem folyékonjyat csinalok. Nagyon okos macsesz
Hehh jófej.
És akkor jön a katarzis mikor beindul a nyomtató mi? :)
Nekem is volt régen, állandóan le akarta pofozni a tintasugaras nyomtatófejet
Kis macskám velem dolgozik reggel délben meg este.
Csánéróóóó

imádlak, talizunk szombaton bazzz. készülj megfoglal ölelniiii

te fax...
Olyan mondás is van, hogy
"inkább legyen 100 irigyed, mint 1, aki szánjon!"
Jó reggelt riderek!
egy latin mondás: akinek inge volt, vegye magára.

"nem nagyon jutsz el célodig ha minden KUTYÁT aki meg ugat megdobod kővel".

Sokszor kérdem magamtól miért is van a sok rossz akaró meg irigy ember, a válasz egyszerű hogy tudd jó úton jársz, mert igen is kell nekik amit eddig elértél.
ha ez ingyé tanács volt..vigyázz vele

jó reggelt.
jodos...
tegnap bontos átküldte a vidit amit 2013 déván csinált a depóba...
6,30 volt
jól kitakarta az összes arcot...
konkrétan annyira jól sikerült hogy 1 percnél kikapcsoltam...
ez az a kategória amikor már sokkal jobb ha nincs is..minthogy az összes margit... kitakart homály arcal beszél...
konkrétan kutyaszar igy videót nézni...
jobbb is hogy ide nem tette fel
levágod simán meg tudod mérni...tudod ugy mint az ujjadat...
jo reggelt...
De melyik két ünnep? Nem szilveszter és húsvét ugye?
Nem tudom.Majd ha szájba csapnak sodrófával,akkor gyanút fogtak!
A ket unnep kozott.

Otthon nem fognak gyanut?
Legyen,de mikor?
Most rolad van szo,h legyen mar egyszer egy jo napod!
Nem tudom,de megkérdezem nekd ha nagyon akarod!De biztos,mert volt már neki innen egypár darab.Egyszer kifogott valami szado-mazót is.Volt meglepi,mikor a csaj elhívta valami buliba!
Es mit mond,van hasznalhato darab?
Néha én is gondolkozom rajta,hogy mi a pöcsöm van ha tűz van,mikor ez mindig motorozik?
Haverom szokott innen csajozni.
Miert,megunta a munkat?vagy tanult Viktortol,kozalkalmazott,azt egesz heten motorol
kapsz egy vouchert,aztan kivalaszthatod a neked tetszot a www.rosszlanyok.hu rol,vannak gyoriek is