Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo a mann oil vik,olyan 5 e km ig,aztan elveszti a viszkozitasat.az regeneralt olaj

sztem a castrolt siman hamisitjak,plane ,ha a liter ara 2000 felett van

egy bel rayt,v silkolenet nem valoszinu
teniszlabda:
gondolom a puhább jobb a kerékbe, vagy nem?
most válogatom őket van vagy 5 fajta keménységű
van olyan is amire ráállok aztán alig lapul be
Há nemtudom... Én nem szívlelem a castrolt valamiért.
Szerintem van jelentősége az olajnak. Márka és márka közt is érezni különbséget, váltásban motorjárásban stb. úgyhogy szerintem nem mindegy. De ez csak az én véleményem.
Azért is kérdezgettem ennyit róla mert gyűjtővel nagyon jó áron van és ha többet veszek akkor azért csak utánajárok melyik a jobb. Most már oda jutottam hogy nem veszek én gyűjtővel olyan olajat amit ki sem próbáltam egyszer se, úgyhogy majd veszek egy litert azt ha úgygondolom jó lesz akkor jöhet a gyűjtő...
Ron!
hahó !

hol a picsuba csináltassak vmi jóféle rezóvédőt ?
eccer tettél fel képeket a tiédről....igaz en nem tudok csinálni de hátha a képek alapján egy szaki megheggejtené...
szerintem is...
a könyvmoly elég költséges hobby... ha veszi a könyvet...

az igaz hogy nem égeti el az olvasás során mint mi a benzint...
juu reggelt !

sztem meg mi túllihegjük ezt az oil témát ...
jó lenne egy tartós teszt..(.mondjuk 525 sx)...vmi ócsó oillal...
sztem ugyan ugy birna....
mi van..a velneszszállóban ilyenkor már nem hagynak aludni
vagy csak most indultok az asszonnyal a nagy sétakörútra...bádenbádenbe

jó dolog is az..mert pl mi a jó abban hogy össze vissza sziklák közt veri a motort az ember..ez nem normálin..ha nemked sikerült kilépni ebből az Őrdögi vonzásból...máris irÍÍgye vagyoké
mert rengeteg pénzt baszok el rá...feleslegessen..és csak azért mert ezzel érzem jól magam..tiszta őrület...
mennyivel jobb lenne ha mondjuk..takaritási mániám lenne..vagy 6almas könyvmoly lennék...
ez hülyeség..mindent hamisitanak..csak nem azok akik a 10w-50 olajat kevergetik
hanem akik a szántófŐdbőlé loplyák a terményeket

elég nagy alkatrész ellátó központ ez is.. nem gondolnám hogy a számlára árult olajakat kevegetnék csöpögtetnék..mer amúgy ez is oltcsHónak szmít..nEEm
2500ft alatt 10w-50 szinti race olajak nem nagyon vannak...jó az elf formulánál..azon kivül sehol
én mostanában olaj nélkül járok és teljesen meg vagyok elégedve vele!ráadásul meg sem kel állni a havereknek hódmezőn értem így nekik is tök jó! csak ajánlani tudom mindenkinek. olcsó és gazdaságos.
lyaÚ reggelt.
az a szitu..doktorom-hiv6lak doktoromnak azért mert a nem tajkártyám nálad van
szóval az a szitu...
tegnap vettem 10w-40 mann oil-t...direkt a 2,3 Dhez kértem...azt mondta ebből niX benzines vag dizel.. ez jó mindbe...remélem is hogy nem téwedett..
jó rá van irva a diesel specification is...(SLez a benzines/ CF ez a dizelé)
de azért a ktmbe nem gondoltam belerakni
Én tehergépjármű olajjal járok kb 4 éve. Olcsó, nem hamisítják.

Tökéletes a motornak, kuplungnak, váltónak.

-persze mindenki abban áztatja a vasát, amiben a legjobban hisz.
vémpusz ..ez jó hir..
végül is BMW HP-2 is jó meg a 20kvarna gyári olaja (mondjuk a húszqwarna is bmw
és itt van a közértbe 2555ft..
http://castrolmintabolt.hu/web...
A Kasztroll szerintem teljesen O.K. ! Mindenbe azt használjuk, az ár/érték aránya nagyon jó .
voltam bent olalyatnézni...néztem a kasztrol póverván tiz-vevé 5venet.. mert az meg itthon a közértben is és nem kell rendelgetni...
arról valaki tud valamit?
kasztrol a jobb or elf(na tibi )
okos vagyok mint a leveli béka a gólyatámadáskor
na ne vágjál fel.. agyvelő..mi...mAArhahaha

kulancsenkefalszos is van..e az csak 5 évre jó..én meg a hosszútávú dolgokat szeretem...no nem a hosszútávú svályzik frankót
nekem olyan nem kell

csandi hivott... ő javasolja mindet..és mondta ha valami gebasz lenne ..ingyé felboncol ..és még csilisbabot is főz az emlékemre...

ez mind ingyé sőt ha nem kérem akkor kell aláirni azt hogy..nem kérem!kicsit fenyegetőleg hangzik ez az ajándék oltás ...és ha nem kéred ird alá hogy stb...szóval van kis gondolkodás..de mondjuk a hasfasztidjami re is van...az pl mikor indiába vagy pakisztánba megyek motorozni az kell..de itthon...
milyen rafkós vagy
nekem most nem, még a membránra várok... ebayről rendeltem meg. ja megfogadtam a tanácsod és főtengelyszimeringet is cserélünk biztonság kedvéért.
a nagy szervező meg Szardínián segítkezik, így most nem tudok semmiről sajna, de remélem idén még összehozzuk, majd szólok ha megyünk, hacsak el nem adom addig, mostanában beindultak a nézelődők.
tudtam hogy igy kell előtsalogatni a barlangból a aki bement a medve után.... ..megkerseni.. .
ha mesélj p- vagy szombat lesz valami menet vagy vasárnap.. mert most itthon a helyben akarok gurulgatni..és ha macskásak vagytok..akkor én is lennék. ..
Egyem azt az érzékeny lelkedet Zari, köcsögök azok a 0,5 háziak
sztem érdemes beadatni...
igaz sokan mondják h lehet mellékhatása....de ad egy biztonságot.
én a kullancsoktól tartok....csak mindig lusta vagyok elmenni s kérni a szurit...agyvelőgyulladas ellen.
hat basszus....
még sosem voltam építőipari kiállításon de ha ilyenek vannak elmegyek...
bobcatot már láttam " egykerekezni" az is nagy élmény....
de ezekkel a monstrumokkal ilyet csinálni...aaaaa.
Balint,nyugodtan udvarolj a holgynek,nem kell itt virag nyelven beszelni!
na még egy kis bobcat show.. egykerék, kétkerék...

http://youtu.be/KNXC1GMuYyE
ne aggodj én is mindenre felmásztam, bemásztam, kiprobáltam...