Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztan mit csinalnal azzal a gaal noemivel?
biztos voltam benne hogy van saját tv-stábod...dehogy nem a rozsa gyurit szerződtetted.. nem hiszem el...
ááá sokat röhögtünk utolag azon a droidon... mikor valakinek van erre ideje, meg 430 ft-os benzine hogy elmenjen valahová ahol aztán tovább megy kocsival....

egyre több az ilyen fura droid...
Ökörbarom.Én mondtam volna neki,hogy jöjjön vissza érte,mert marhára kell a pénz kenyérre,oda adom olcsóbban is,pár ezerrel.Aztán ha visszajön,akkor elküldeni a búbánatos picsába!
Van TV stábom,csak mindig eltévednek.Vettem magamnak egy egészet,kamerával,bemondónőve,furgonnal,meg mindennel.Először az Aigner Szilut akartam felbérelni,de olyan kis összeget mondott,hogy inkább lemondtam róla.Nem röhögtetem ki magam,ilyen olcsójánosokkal.Ígyhát maradt a Gál Noncsi!
pedig csinálhatnál a boltba járásokrol ilyen 6 másodperces videokat te is ... és közben ezerrel orditanád alá az erdőben ..: EGYSZER MEGVADULOK ÉÉÉÉNNN.....

http://youtu.be/rEgCsc5HVsw
alulrol durva volt...
Dehogy kezdődik! Megy ez már marha régóta!
elmesélem nektek a legujabb sztorimat ...a cime a szokásos : nagyazisten állatkertje és kevesen vagyunk benne gondozok ...

a lényeg röviden...meghirdettem aprodon egy hegesztőt... faszi két napig levelezgetett innen 14 km-röl , csupa 1 soros tőmondatok.. na a végén már eljönne megnézni és megvenni a cájgot.. ujabb pár levél váltás, mi a cim, mikor tudná megnézni , időpont stb stb...
leirtam neki anyukám cimét ott volt a hegesztő, várom a megbeszélt időpontban,kint a kapuban állok...sehol senki ,
egyszer egy auto mintha lassitott volna , de tovább gurult, ....
felhivom csajomat ( ő számán volt a cájg) hivja már fel ezt a droidot merre van, eltévedt vagy mi a pélo ...

felhivja.. mondja a faszi , jahh ott ahol a ház elött állt a kapuban az a robogo neon zöld kerekekkel, azt látta az elöbb ment el ott , mindjárt vissza gurul oda....
és soha többet nem jött senki...
pakolásztam még ott vagy fél orát, aztán haza mentem, felhivattam a csajommal, azt mondta a faszi ő ott állt kocsival 10 percig a házszám elött , ahol a robogo is volt ( és elvileg legjobb tudomásom szerint én is ott álltam) de nem volt ott senki ugyhogy ő már haza ment , és tárgytalan a dolog nem érdekli....

namost két dolog lehetséges....

1:- vagy a faszi egy másik dimenzioban volt ott , ahol állt a robogo, nyitva volt a kapu, ,velem egy időben, de engem nem láthatott...

2. : - vagy simán hüje pontos jével....

mindenképpen a másodikra szavaznák, bár Einstein is megmondta hogy matematikailag létezik a több dimenzio, csak még senki nem látta... hiába na...ő egy bölcs ember volt...

kis esti szorakoztato novellámat olvastátok , irta az élet, aludjatok szépen gyerekek...
jaja így volt, még te is veszélyben voltál
Na kezdődik Zsír Jimmi
Dehogy onnan.Onnan csak a porcukrot hozatom.
Kínából rendelem,mert ott olyat gyártanak amilyet én akarok.Hozassak neked is pár vagonnal?Nem kell kifizetned,ajándék spongyoriba.
Na bazzeg,téged nem lehet becsapni! Pedig mennyit dolgoztam vele,hogy legalább itt a fórumon király legyek,ha már a kocsmában meg az erdőben nem sikerül!
ez a kép viszont 100% fotoshop, mert ilyen sár nincs is arra amerre te jársz....

vagy hozattál sarat kolumbiábol mi te miller...
ez a kép valojában egy fotoshop... el van forgatva , valojában a motor áll és neki van támasztva valami kisfának.... lebuktál-..
Imi90... hallode itt már joformán senkinek sincs gasgas motorja... mondjuk pont mindenki vastagon tojik rá évek ota... kivéve egyszer zooolika aki befenyegette a topikot hogy most már irjunk gizgazrol is mert szado-mazo inszeminálást fog rajtunk végre hajtani
bevallom kicsit én akkor beszartam, végül is sokat röhögtünk rajta... azota is ő a mumus...
Itt jutott eszembe,hogy elfelejtettem szilikonzsírt kenni a kerékcsapágy szimeringje alá.Szerinted belement a sár? Kiszedjem a csapágyat,vagy még ráérek vele?
Én bevallom férfiasan,hogy átlapoztam őket,mer irigy vagyok!De elne mond nekik.
Mer úgy mentek mint az állatok! Minek kell olyan helyekre bemenni? Nem vagytok ti normálisak!
faszkardoznak a bráner maisters-ek... pont azt olvasom...
ma láttam az erdőben egy tiz pontos kidölt fa közbeni fej felett motor átdobást....ami majdnem agyon baszott... de mégsem szoval ne örüljetek...

jahh és nem én voltam, igaze moki...
Kapratnak,de csak max egymás szemét!
na mi a pálya kislányok... kaprattok..kaprattok?