Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem megent csak a fészbukra ir..mert néha ugy gondolom úgy gondolja....mi vagyunk az értéktelenek
Zsir tv beszamolo nincs?
na olvastam.
az van z45678 hogy ez lipova.. ez amerre nem járunk...
de mondjuk a végén talán ha átjöttek a mi részünkre..de nem hinném meret az tegnap volt az 1 és második tankpont között...
mondták is hogy a mai nap full piritás volt..

sazli nem végzett szar helyen..
marha...
nézd már meg az idejét..ma...
ha tegnap nem qrlya el az utolsó csekpont előtt..eltévedt.. de ott nagyon sokan..sőt mindenki keresgélt..
szóval ha nem qrlya el akkor benne van az első tizben..
de ez már csak a múlt...
kb anyira számit mint az hogy én be sem értem 1ik nap sem
a mai nap az ahogy nézem gyors lefutású volt..ug is szokot..de szarráázott ruházatal nem kivántam a tegnapi és azelőtti kudarc folytatását
bár igy utólag ma is motorzhattam volna..de igy depis hangulatban nem maradtam kint...

szali 5 euróért mosta a motorokat.. egész estig
akkor keresett vele rendessen...
mért a dföldváriak adtak neki valamennyi pézt is a motormosás után
mert ha 5 euró az ne molcsó ..de ha meg senki nem fizetett neki akkor az meg kifejezeten szar bolt..nem
mert pénteken valahogy senki nem vitt neki lóvét pedig voltak egy sárga tállal...csak a szállásról is...
most meg szól szali hogy 120 a részem..az 1 északára
olyan vicces a srác...mert 40 az oké..de az egész hetet ne rajtam keressék már..én nem foglaltam le...aludtam egyet a fűts nélküli tré szálláson ...8öté
nem értem a ha olyna faszán ment a bolt... akkor nem hisztizne a lé miatt.
na it vagytok..olvasok
Beteg vagy?
Szép hely Nem gyenge Még helikopáter is vót Itthon ezé,hogy vár alatt menne az ember halál járna kétszer
Baszki !
Beírok oszt mindenki eltűnik
Ilyen büdi vagyok vagy csak mindenki útál csak én nem vettem észre
Viktor!
Nézd és szomorkodj!
Azt mondták az ényémek hogy a mai nap nagyon jó volt mindenki teljesítette és ismered őke! te elélveztél volna a tereptől!
Néd meg

http://youtu.be/Gm8R6yq4mk0
Az enyémek meg nem tudtak aludni a sterimó hangjátó
Jó estét!
Gratulálok mindenkinek még viktor bólyának is
ezt a bólyázást külön kérésre írtam tudod kik üzenik
Szalinak össze jött egy új 300 exc re való a motormosásból
Kicsit drága az az 5 eur/motoir nem ?
Nagy.R nevét jól írták? Ő lett az első a magyarok között?
Szali se panaszkodhat

Kíváncsi vagyok, mi lett Chris B-el?
Jó estét!

HECA eredmények. GRAT mindenkinek
na itt egy kis erdei szopóka.. látszik hogy volt nyalatva mindenki
http://youtu.be/Wa3xiR2kap8
csak lyól láttam én azt a lámpaidomot az elején

még egy kis prolog..
http://www.youtube.com/watch?v...
egy kis képes szombati vidi:
az rmx z
mondom én hogy az áremzí az az extrémendúró

hallom zozi is ott van..ár kezdtem azt hinni hogy
Na és akkor összefoglalva az egész szereplésedet Aradon,akkor milyen volt a verseny? .
ezt mire elolvasom és értelmezem.... jajj.
viktor ezt most ugy kéne érteni hogy te voltál arad tréfa mestere...

a szorakoztatásért felelős kisdobos..
hu..már kezdtem izgulni hogy valaki itt van..oszt beir.hahaha
na beszéltem bontós bilivel..

és leesett
mér volt az hogy a cp 2 a 26dik voltam ...utána még 3-4 embert megcsináltam...max 1-2 előzött vissza...
ésa a tankponton...ott meg a 39ediknek mondat kaz A ban...
és már nem engedtek el...

hát ugy hogy volt talán kettő csek pont is ahol aztán az A nyom végén nem volt beiros csak akkor mikor már jó 4-5perce együt entünk a B sekkel..
és mikor odaértünk akkor mindenkinek ikszeltek...
tehát a rutinossabb fárattabb asok...kb úgy 10en páran.. a szopó patak végén..a sziklafasnál pl...ott ha kikerülte a B nyom elsuhant a patak felett mellet.. 4-5 perc alatt mi meg benne voltunk nem keveset...
meg a 3 cp után is talán.....szóval 10en kostóbi szépen megkapta az ikszet ..a b nyomra is...
hát ezért mondom hogy lószar az egész igy...
+ szali sem találta meg a cp 12 valahol elbaszták...és ott meg ők.. mondjuk a többeiek meg megtalálták egyből.. ugy hogy ...
na mindegy...
van aki befejezte ..eg van aki magyarázkodik..hogy mit miért nem
na it a vizeséses vidilyük..
ez moist úgy nézett ki... a viz minden de minden fát elvitt 20-40cm hömpölygött lefelé...de olan tiszán lehetett menni benne mint atom...
a vizesés az full függő5m magas..3m magas sziklafal..a vége meg még 2m meagas full sárfal...és a végén meg balra elteszeda motort
nem volt benne semmi avar levél semmi genyó...úgy fel lehetett menni hogy csont nélkül semmi gyertya vagy bedobálózás ..semi...
bár áki mondta ott azért letörte a Qplungkarját...
meg látta amint egy srác.. visszahull a mélybe és és ott gagyira törte a motort...váznyúlvány kipufogó minden leszakadt..ugyhogy azért volt tétje nem kicsi...
ilynekoir nem is sajnálom hogy nincs racer vérmérsékletem..mert igaz hogy nézegetem oda vissza de mindent egyből és hibátlanul csinálom meg..csak ez racerkodáshoz lassú
mondjuk a ezer dolog van a mentségemre a tegnapi lassú mentere. .de most valahogy egy sem jut eszembe. ..
lehet azért mert ez.. ez csak simán elmélázgatás volt. ..
dragam dzsarviksz tartott rögtönzött bemztatót..hát mint ne mondjak.. királyamit múvel első meg hádtcsó keréken is...
fel a vizes fára hossza nvégig rajta a legvégén felvette gyertyába.. persze ez mind lépésben és úgy ugrott le róla
de ..azért ketten mégis megcsinálták a prolongot jobban mint ő..ai azért nem semmi
ottó vili robi ..robúr többször is rajta vannak a végefelé
meg eská is lyön szembe ..gyalog