Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudtam
tudtam...
tudtam..rakamazon van .. látam a felhőkarcolókat ..csak akkor még nem ugrott be ez az hogy ez baz megyében hol van
Itt vagyok Rakamazon Borsodban munkanélkülien segélyen...
nagyon nem zsír ..küldjél 1kis pénzt
má megint...
már megint ..1/2 re ..3/6 ra..0,5re azaz félre lettem értve
a látszik ezz az..hát ..az hogy élvezitek..az hogy nem tapad az hogy a....gázok lemaradnak
ugy csináljátok mint nagymamám főzi a túrós csuszát..
félgázon..
nem totálgázon mint a nagytotálgázosunk.. .

nekem tetszett a vidi..akár hogy is ki akarod forgatni az irásaimat...
A másik Ádám alá csinyátam olyan telót a yamira,nyerő volt vele krosszon is
figyu..nem vagyok én milliomos teleszkópszerelő
nekem jól lesz az 4-5évesen is addigra ezt szépen elhasználom...3év alatt aztán jön a lyamahó..addigra ez az endúró ugy is beiltódik meg kroccra azért az tuti jobb....
meg a hangja is szÍp
http://youtu.be/pOvm9eAFlsg
"meg látszik még ez az.."

Jájjj, nagy tiszteletű Uram! (De tényleg!) Frankón megesz a kiváncsiság, hogy mire gondolsz? Fejtsd ki kérlek, nem vagyok sértődős, bírom az őszintét Amúgy nullahat volt a gumiban, de ez csak terhelő körülmény ránk nézve tudom Na, hadd jöjjön az igazság!
sztályl
látom a fogorvos faszán kikezelte a farkas fogsort
de a két busó haveroddal ugy látom még lesz 1 kis plasztika

még jó hogy ezeka a képeket nem zsir ferensz rakta fel mert már mindenki ugatna hogy mit vetit itt össze vissza

ez hülye kérdeés..de ez ..hol van afrikai nyomornegyedek
mongóliai sztyeppék.. vagy az éhes kinalyi aki nagyonfal
Na,akkor dícsérd Kinőttük már azt is 11-es is öreg
2011es lyamahó ipszilony zély 450
csak oldjam meg a tankot hogy ne 5,6 literes legyen..meg induljon..de ádinak R. ádinak(ádám riemannak)is indul..
szoval ha R.ádinak is jó nekem is jó lesz..18as kerékkel
Ejjjjj,inkább kinek a pap kinek a papné,nekem a jányuk Majd,ha lesz másikod me ez a retked amúgyis öreg szar majd akkor is elolvasnyukjuk,mire fogol esküdölni
lya a gyengéknek . .meg csóróknak. .
akinek nincs péze arra hogy évi szinten egy 150et rálocsoljon..pluszba..a 4t kötségeire
Haha,a gyengéknek való a 4TTTTTTTTTTT
hát ez faszság...
mert itt az összes 2t fank rályött hogy a 350 t meg a 515serco ..meg mind jobb mint 1 2t
lyó lyó csaninak még tanulni kell hogy a 4t az jobb de hamar megtanulja és itt is lesz egy eladó..300exc
hidd el csak neked a fóbiád hogy 3 liter benzin nélkül a hátadon nem lehet elindulni egy jó motorozáshoz
találtam egy egész jó tárcsát!
köszönöm gyuri.. az erdőben gazdag jo gondolat..
na mindjárt felhivlak...
Szia! Köszi, megtalált! majd keres , azt mondta. Viszont én olyan balfék voltam, hogy egy gyógyszeres dobozra írtam az adataid, az asszony meg benyomta a kandallóba.. A számod nem mentettem el, szóval esélytelen volt.. Ha dobsz egy SMS-t akkor hétfőn megy, megígérem! azóta találtam mégegy berugót, az meg cikkszám szerint a tiedre való! kicsit körülnézek, van minden!
patyi. a világ legjobb jelenlegi 2 t endúrójárol beszélsz. az nem kérdés jó motor e? 300 exc. a kérdés az . tudsz e vele menni? de miért ne tudnál. szerintem beszarsz kategória lesz. vedd meg nyugodtan. ne is agyalj rajta. az sxf ed hez képest másik dimenzió lesz. ha azzal tudtál ezzel nevetve.
már úgy érteve hogy a doki hirdette s én hoztam össze szanival.....
ennek sracnak mar eladtam egy patent 450-es berget.....mondom patent...

s kinek ?.
szanbergnek......
azért akarok relatíve olcsot venni mert ha nem jön be akkor eladom...
azt nem lehet elvárni senkitől hogy honapokra adja kölcsön a gépét hogy teccik-e?
köszi