má megint...
már megint ..1/2 re ..3/6 ra..0,5re azaz félre lettem értve
a látszik ezz az..hát ..az hogy élvezitek..az hogy nem tapad az hogy a....gázok lemaradnak
ugy csináljátok mint nagymamám főzi a túrós csuszát..
félgázon..
nem totálgázon mint a nagytotálgázosunk.. .
nekem tetszett a vidi..akár hogy is ki akarod forgatni az irásaimat...
figyu..nem vagyok én milliomos teleszkópszerelő
nekem jól lesz az 4-5évesen is addigra ezt szépen elhasználom...3év alatt aztán jön a lyamahó..addigra ez az endúró ugy is beiltódik meg kroccra azért az tuti jobb....
meg a hangja is szÍp http://youtu.be/pOvm9eAFlsg
Jájjj, nagy tiszteletű Uram! (De tényleg!) Frankón megesz a kiváncsiság, hogy mire gondolsz? Fejtsd ki kérlek, nem vagyok sértődős, bírom az őszintét Amúgy nullahat volt a gumiban, de ez csak terhelő körülmény ránk nézve tudom Na, hadd jöjjön az igazság!
2011es lyamahó ipszilony zély 450
csak oldjam meg a tankot hogy ne 5,6 literes legyen..meg induljon..de ádinak R. ádinak(ádám riemannak)is indul..
szoval ha R.ádinak is jó nekem is jó lesz..18as kerékkel
Ejjjjj,inkább kinek a pap kinek a papné,nekem a jányuk Majd,ha lesz másikod me ez a retked amúgyis öreg szar majd akkor is elolvasnyukjuk,mire fogol esküdölni
hát ez faszság...
mert itt az összes 2t fank rályött hogy a 350 t meg a 515serco ..meg mind jobb mint 1 2t
lyó lyó csaninak még tanulni kell hogy a 4t az jobb de hamar megtanulja és itt is lesz egy eladó..300exc
hidd el csak neked a fóbiád hogy 3 liter benzin nélkül a hátadon nem lehet elindulni egy jó motorozáshoz
Szia! Köszi, megtalált! majd keres , azt mondta. Viszont én olyan balfék voltam, hogy egy gyógyszeres dobozra írtam az adataid, az asszony meg benyomta a kandallóba.. A számod nem mentettem el, szóval esélytelen volt.. Ha dobsz egy SMS-t akkor hétfőn megy, megígérem! azóta találtam mégegy berugót, az meg cikkszám szerint a tiedre való! kicsit körülnézek, van minden!
patyi. a világ legjobb jelenlegi 2 t endúrójárol beszélsz. az nem kérdés jó motor e? 300 exc. a kérdés az . tudsz e vele menni? de miért ne tudnál. szerintem beszarsz kategória lesz. vedd meg nyugodtan. ne is agyalj rajta. az sxf ed hez képest másik dimenzió lesz. ha azzal tudtál ezzel nevetve.
azért akarok relatíve olcsot venni mert ha nem jön be akkor eladom...
azt nem lehet elvárni senkitől hogy honapokra adja kölcsön a gépét hogy teccik-e?
tudtam...
tudtam..rakamazon van