Nekem is fáj a fogsorom egy 525EXC-re de ez még a jövő zenéje,talán 2014re össze jön addig pedig hajtom ezt! Nem olyan rossz gép ez csak többször rá kell jönnöm,hogy olyan magas hogy a 185cm magassággal is néha alig ér le a lábam Törpe vagyok hozzá még
laca.. látom kész lett a gép..
régi sebek hol vannak már az úlyak mögött meg sem érzem
már elesem tudnám képzelni az életem egy 4t 525 nélkül..ha 2t lenne akkor 360 de hol van már az ...
lyaly
de vár-rom már a holnapot..
mert jönnek a d földváriak.. meg a seggedi banda fele már szolt hogy akkor ők is jönnének.. majd bizti össze futunk velük is a sirokinál..de nem megyünk velük mert szali nem birja az extrém end gyúrót ...
csandi is valami öreg 2t vel jön.
mert eksztrém en gyúrni akar
mind1 srácok csak valami úlysrágumi legyen a gépeteken vagy ha tudtok szerezni valami kopott kendát..az még jobb lenne.. hogy ne legyen nagy a sirás hogy már megent csak a kenda-ki felment
patyi.
mond neki hogy 9ért már megyek is érte...
nekem nek kell 3t isten mencs de aladom akkor okosba 1.1ért valakinek.. 20órásan árulja..akkor 10órásan...
már vagy 8-10 éve voltunk marosvásárhely s le egész csíkszeredaig...
egy hétig...
no ott voltak asszem a kelemen havasokban ilyen helyek....
eccer pont olyan törpefenyvesbe keveredtünk mint a vidin.....de a végén már azt hittük helikopteres mentés lesz mert besötétedett meg a benya is fogyott....a gps-es srác kicsit elnavigálta magát.....s azt hitte ha átvágunk a törpe fenyőn s szikákon akkor megtaláljuk a helyes utat....hát nem...
a végén még az ugynevezett feneketlen tónál is kijutottunk....huuu de szép helyek voltak...
eladó egy 2011-es 300 exc....sztem vagy 20 üzemóra van benne...
itt egy utcabeli dokié....van hozzá nagy tank is....meg rezóvédő....igaz olyan ákombákom de erősnek néz ki....fogorvos a srác....de mindene a heggejtés meg fúrás faragás....
csak szólok ha valakit érdekel.....nekem drága egy kicsit....asszem 1350 píz lenne a vége.....
ne ez az..olyana szépa hangjy a lyamahóknak..hogy nem tudom megkülünböztetni hogy az 450 or 250..
azt látom hogy az első sárvédőlye. az újfajta 2010 dizányos..
anyira tetszik ez a lyamahó 450 2011 hogy át is mék hozzályuk a húskwarna fórumra..
mert a ktemes a gasgason veri a nyálát akkro a lyamhós biztos nem a lyamahó ipszilony zé forumban verik a nyálukat
Ez meg 1szer újra kell szülessen,hogy 450-es legyen..ez cakra 250,pont olyan a hangja mint az enyémnek,csak újabb kiadás,hallatszik ,hogy sokkal porgosebben veszi a fordulatot...de alul nincs nyomaték.
ha egyszer úgy érzem hogya 450 2011 ulyblokkos lyamahó alkalmas lesz kis átalakitással az endúróra..akkor beúlyitok egy olyat...
mert nekem ktmesnek az a csúcs..most.bár lehet nem lesz jó..e a mostani ktm ek közül a nagyok azok totál extrémendúró alkalmatlanok.. mind leböffnós dögnehéz szarok.. krosszok azok meg főleg alkalmatlanok...
hátha ez a lyamahó
lásd R.ádit(ádám riemann-t)nekik is nagyon bejön.. a kipőpufi is el van vezetve..és onnan a tank lehozatala már csak pici problem..
zsore..
fasza kis vidi..
látszik hogy élvzitek amit csináltok.. meg látszik még ez az..
de az tuti hogy 1báros hátsó gumival extrém nehéz a motorozás
imádom a 4t 525 hangját.. már ezeka kártélyemek a legpöpecebb beálitás után is olyna hangot adnak ki..mint mikor már széthullot a hajtókar csapágysor a blokkban és ott kerreg minden hol...
már a felújitási fázis azon szakaszában vagy hog már 500üzórálya hajtókaros..és törtött a dugólya..
de nem csak ennek ilyne a hanglya..az összesnek...
bezzega japó négyték..a lapkásak...főleg az úly innyektorosak..azoknak pedig végtelenüül szép a hangja..tiszta...
halgasd(kétellel) pl ezt a lyamahó 450et... http://youtu.be/ayxDDvYecv4
régi sebek hol vannak már az úlyak mögött meg sem érzem
már elesem tudnám képzelni az életem egy 4t 525 nélkül..ha 2t lenne akkor 360 de hol van már az ...
de vár-rom már a holnapot..
mert jönnek a d földváriak.. meg a seggedi banda fele már szolt hogy akkor ők is jönnének.. majd bizti össze futunk velük is a sirokinál..de nem megyünk velük mert szali nem birja az extrém end gyúrót ...
csandi is valami öreg 2t vel jön.
mert eksztrém en gyúrni akar
mind1 srácok csak valami úlysrágumi legyen a gépeteken vagy ha tudtok szerezni valami kopott kendát..az még jobb lenne.. hogy ne legyen nagy a sirás hogy már megent csak a kenda-ki felment
mond neki hogy 9ért már megyek is érte...
nekem nek kell 3t isten mencs de aladom akkor okosba 1.1ért valakinek.. 20órásan árulja..akkor 10órásan...
eddig három 2011 est néztem s alkudoztam rá de de mind elkelt...
az egyik 1.2-ért kettő meg 1.1ért..
az egyik gstyle volt...
már vagy 8-10 éve voltunk marosvásárhely s le egész csíkszeredaig...
egy hétig...
no ott voltak asszem a kelemen havasokban ilyen helyek....
eccer pont olyan törpefenyvesbe keveredtünk mint a vidin.....de a végén már azt hittük helikopteres mentés lesz mert besötétedett meg a benya is fogyott....a gps-es srác kicsit elnavigálta magát.....s azt hitte ha átvágunk a törpe fenyőn s szikákon akkor megtaláljuk a helyes utat....hát nem...
a végén még az ugynevezett feneketlen tónál is kijutottunk....huuu de szép helyek voltak...
eladó egy 2011-es 300 exc....sztem vagy 20 üzemóra van benne...
itt egy utcabeli dokié....van hozzá nagy tank is....meg rezóvédő....igaz olyan ákombákom de erősnek néz ki....fogorvos a srác....de mindene a heggejtés meg fúrás faragás....
csak szólok ha valakit érdekel.....nekem drága egy kicsit....asszem 1350 píz lenne a vége.....
http://youtu.be/sH4OK7WIslk
ez most reggeli kv-hoz...
azt látom hogy az első sárvédőlye. az újfajta 2010 dizányos..
anyira tetszik ez a lyamahó 450 2011 hogy át is mék hozzályuk a húskwarna fórumra..
mert a ktemes a gasgason veri a nyálát akkro a lyamhós biztos nem a lyamahó ipszilony zé forumban verik a nyálukat
http://youtu.be/Hrw7AA1Z1sw
mert nekem ktmesnek az a csúcs..most.bár lehet nem lesz jó..e a mostani ktm ek közül a nagyok azok totál extrémendúró alkalmatlanok.. mind leböffnós dögnehéz szarok.. krosszok azok meg főleg alkalmatlanok...
hátha ez a lyamahó
lásd R.ádit(ádám riemann-t)nekik is nagyon bejön.. a kipőpufi is el van vezetve..és onnan a tank lehozatala már csak pici problem..
fasza kis vidi..
látszik hogy élvzitek amit csináltok.. meg látszik még ez az..
de az tuti hogy 1báros hátsó gumival extrém nehéz a motorozás
imádom a 4t 525 hangját.. már ezeka kártélyemek a legpöpecebb beálitás után is olyna hangot adnak ki..mint mikor már széthullot a hajtókar csapágysor a blokkban és ott kerreg minden hol...
már a felújitási fázis azon szakaszában vagy hog már 500üzórálya hajtókaros..és törtött a dugólya..
de nem csak ennek ilyne a hanglya..az összesnek...
bezzega japó négyték..a lapkásak...főleg az úly innyektorosak..azoknak pedig végtelenüül szép a hangja..tiszta...
halgasd(kétellel) pl ezt a lyamahó 450et...
http://youtu.be/ayxDDvYecv4