Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tesék a bélátok http://youtu.be/gUUoWiUPRpk
az hal meg utoljára
Kár,pedig azt hittem még van remény!
Tavaly elmentünk mi is kíváncsiságból.Elég volt egyszer!
Kizárták a ferit? Akkor azok már halottak mindannyian!
szevasztok ne utánozd http://www.youtube.com/watch?f...!
zsolti lehet hogy igazad van, nekem elsőre az ugrott be hogy tán azért más mert lehet nagyobb a dugattyu....

az a csavar inkább valami állito cucc ,vannak rajta rovátkák, meg bevágás.
van akit motivál ez a nézős közénségnek valo parketta motorozás...
Hat ez komoly vout geccc.Szalinak is hasonlo arc poetikaja van ,szereles teren?
A jelenlegi terepviszonyról rakjál be videót.
Sziasztok!

06-os Fse 450-re érdemes egy foggal kisebb lánckereket rakni?
Valakinek tapasztalat?
Köszi.
Dewedembernek
mi van mindenki átment a totálgázba

pedig raktam ide qÚplungokos vidit is...hogy lyobban mennyen a reklúz
persze a haverjain..akik ilynené péztet adnak azok nem lelki nyomorékok (csoresz..és társai meg a pösti különitmény sem
mert a két asztalnak sem csúfolható szutykot ahog nézem ádi sem ugrotta...
mert ez nem asztal ez semi.

ha ilyen szutykot össze tudnak tákolni akkor mért nem tudnak már egy olyat ami a földből van összedúrva. .csak fából...

Úr izsten ez annyira béna hogy szinte már jó..és volt olyan néző aki ezért a versenyért péztet adott
lelki sérültek..remélem eszká te a 2t 60kilóméteres dély után nem vetemedtél ilyenre
úr rizs-ten milyen egy béna pálya..
egy szarr...
most beszéltem mpi vel és mondta hogy mi volt...
hogy grillnek eltört a talpában valami csont mert összeakadt a pető ádámmmmal...

meg hogy szőr zsir frenszint is disz-kvalifikázták...
ezt el sem hizsem...mi lehetet az ok...
lehet hogy valami: állitsák meg a természetkároisitást hogy mi is motorozhassunk az mátralyi erőmű közelében feliratú óriástáblával a kezében lefotózták a sÍma előcsarnokában és ezért

mindegy..mondt a ia peti hogy kiba veszélyes egy ilyne race és akinek kicsi esze is van az nem kockáztat...
met nem ér semmit... sem bajnokis sem semmi lófasz viszont csúszik az a parketta..+semmi tompitása sincs.. +nézem hogy olyan kutyalószar ugró van kettő olyan frenszines ugrók.....mert nem sok értelem van egyiknek sem. csakelőbúlyik méár egy ekkora 6 szentesre
Köszönöm!
Szerintem az nem másik munkahenger, hanem csak egy fix csavar van a közepén ha le akarod venni a kuplungkart.
Nem lesz viccelődés meg marhulás,meg gyakorlatilag semmi sem!
Nincs,de majd hozatok!
így bízza
lyú ár en éndzsel
míg van lószar,van veréb is