jó estét
megvolt ma a továbbtanulással kapcsolatos szülői értekezlet.ki hitte volna hogy egy "kocsmában" csődül össze az összes anyuka és 3-4-5-6 sör mellett megvitatják az élet dolgait ha úgy vesszük nem rossz dolog,jobb mint a suliba bemenni és ott tartani
mindenhol mások a szokások,itt ilyenek
A kutyák napja volt ami a mai motorozást illeti. Nap elején visszatörtem az ujjam, utána vagy kuplungoltam vagy a kormányt fogtam 2 egyszerre nem ment, meg is lett az eredmény egy farokidom mínusz. Zerge motorja megkönyörült rajtam, pár óra kínszenvedés után egyszer csak durr, úgy szétszakadt a hátsó gumija, hogy belefért a keze
A talaj az piszok alattomos volt, van ahol jeges, van ahol olyan takony sár, hogy seggen csúsztam lefelé a motor meg utánam, ez tipikusan az, amire semmilyen gumi nem jó
Hát ez van, amíg nem tört vissza az ujjam addig élveztem, de utána csak szenvedtem
megvolt ma a továbbtanulással kapcsolatos szülői értekezlet.ki hitte volna hogy egy "kocsmában" csődül össze az összes anyuka és 3-4-5-6 sör mellett megvitatják az élet dolgait
mindenhol mások a szokások,itt ilyenek