Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker...
épp kérdezni akartam.. pedig olvaom magunkat egyfeszt..irtál hog mwennyiért van a könyök?
pliz ird le még 1szer
meg vizsgálom a kerémia görgös csapágyat mivel azt nem igényel kenést most hogy emlitetted nem sokkal drágább mint a sima
Személy szerint nem biztos hogy megéri!
Nekem mindig a víz eszi meg a csapágyamat,ha egy oldalon 2ő lenne nem tudom mivel lenne jobb?
Többiek?!
na jonapot randiztam ma jimmy525 fiuval kaptam töle köcsibe hátso kerék agyat hálla érte
jövöhéten indul a kerék agy gyártás mérés, gömbölités
kérdés mind a kétfelébe dupla csapágy legyen
az olyan brutálbálintoszariszalis lenne nem
ne dobálozzatok apróval én még fánkot is adok
te se vetted fel az én 5centesem ha vissazolvasol
mit mit..ajándékot a nőnél akkor ha nem kaptad meg akkor kérdezd meg azt aki elment a gatyádért
egy dollár.. hát annyira nem gawallér...csak öt szentesek vannak...
mint frenszinnél is
azt hittem dobsz legalább 1 dollárt....
ez csak egy szaros kis ötcentes. ne vedd föl.
oltogatos szalajtos...
vik csani. holnap gyertek időben. remélem más nem jön most. nem akarok nevet irni.
mit hagytál, hol? nekem? mikor, miért ,mivan?
ricsi, nem tudom hány fok volt ma de nem fáztam....

viszont komoly hardos dolgokat nem lehet művelni ebben a fagyott. teteje nyálas talajban... egyszerüen van amikor még egyszerű helyeken sem megy fel...tapadás zéro...
hazafelé dobtam tempoban egy akkor strigot, elvitte az elejét a fagyott borda, ... komoly talajminta volt...
számodra is van egy topicom hazudós. a neve wc csésze . minden nap írok neked benne. élvezd.
zsir jo a duma.
dejo volt a mai motorozás..

talaj rendesen vicces , full agyag keményre fagyva felső pár milo felolvadva... olan csuszos nyálas szalonnásos...
annyira titkos a dolog hogy kitette a facera....
Úgyvan,le is tipliztek utána
Szasz novellás Ne variálj,nem vagy te olyan Szedd össze amit akarsz azt tedd valahova ki,neéha meg belököd ide-oda.Van akinek kevés,van akinek sok lesz,majd bogarássza aki akarja,a 3 fokos kanyarvételt nem kihagyni,fééélelmetesen gyors
Na,tessék.. Azzal játszik mostanság de semmi nem maradhat titokban ebbeeee a fórumbaaaan
azért megnézeém a csávot egy igazi enduroval...

mert azé meg kell hagyni hogy a kormányon ülve nem eccerű murván fordulni...
patyi..ez durwa..durwán hülyén az ember...
de pl ilyet lehetne csinálin visszafelé egy erős kroccra sportmotorkereket szereli és akkr oazzal meg a betonon nyomni..lya olyan már wan az a neve szuperlotyó
hát ez qrwa vickes vót

a csávó lefelés a jó sarasban, de normálisabb merededekséggel... mekkorát tudna lefelé gyorsuli a 2mázsás szörnyel
2T olaj akit érdekel ólcsón

http://www.teligaz.hu/viewtopi...