frenszin..remélem kielégitő a wálaszom..amit ha kell délután ulyra belinkelek neked..hogy lásd mekkora link-ellllő vagyok
persze ha six dalyzin keresztül minden nap megkérded..
akor a 7dik napon..mikor isten megpihenet és engedte hogy létrejöjjenek a vadállatok és zsir ferensz..akkor azért már beirom hogy olvass wissza guzi .
frenszin...
a 350 meglepően könnyed!ez a akrokavicsos rendszerel még kellően energikus is...nem nagyon érzem nehezebbenek igy oninditostul mint az enyémet a berugókarral...amúgy sulyra ia ugyan az..113kg az sx 525 és 115 az exc 350 6 dalyzi
de mondom robinak ne próbálja ki az enyémert mert egyből új tulaja lesz a 350nek....
persze ez wickvót..annak meg szar de ez van...
mindenkikelk a saját gépe kell hogy tetszen..és akkor a világ nedje hejben van a fejben
kettőben abszolút ne akart leböffenni mikor inditottam el a ott a párkányon...és ha kiforog 13ezerig akkor még nem is olyan lassú...nagy a használható sebességtartománya..pl kettőben 0-vagy 60-70ig...j nem olyna mnt rély a biciklin hogy km/s ez csak km/h
szerintem jó gép...
de nem lesz..mert visszaléptem..
mert én is viszaléphetek.. bár csak reggel tettem volna mikor az árkot akartam átlépni...csak egy méteres kis lófasz árok..
és még ez is fályt... nme basztam el jobban csk éeztem hogy ..hohó.. wigázzá mer ebbő csak a baly lesz
ugyhogy mint szagpszilológiaiorvostudomány nélküli szálykarate mester ugy itéltem meg az állapotom hogy az 1 hét pihi az kevés volt...
kár lenne a szépen haladó gyúgyulást egy bengás motorozással mély verembe dobni...
frenszisz.. az iteni moderáltor engedélyezte az irásom..és egyből 12mp múlva megjelent a gas gas fórumon..ahoz képest ahogy irtam...vagy nem olvasod az irásaim ..itt sem
mindjárt visszakeresem..azt a 13 beiréást és ide bemásolom..egy sorral fejjebb
viktor ..ha megint azt kell olvasnom hogy az enduro alulmaradt a triálal szemben.... az neked 1 hét kukoricával kevert rajszőgön térdeplés a sarokban....
kapsz zsirferitöl külön topikot rá..... ott a sebesség oltáraextrémturha ittpedigvviktortérdepelasarokban ciműt...
nekem meg25ért sokallják az ujat pfffanyátok enduros occsojánosok
Már meg is van a telefonszámom
hivj már mert nekem azt mondja nem vagy telefo nközelben.
persze ha six dalyzin keresztül minden nap megkérded..
akor a 7dik napon..mikor isten megpihenet és engedte hogy létrejöjjenek a vadállatok és zsir ferensz..akkor azért már beirom hogy olvass wissza guzi
Ahogy mondod:Zsír
negedélyezte..moderált zóóó-lika.
forgatókönv iró..az élet..
leirta zarándol
frenszin...
a 350 meglepően könnyed!ez a akrokavicsos rendszerel még kellően energikus is...nem nagyon érzem nehezebbenek igy oninditostul mint az enyémet a berugókarral...amúgy sulyra ia ugyan az..113kg az sx 525 és 115 az exc 350 6 dalyzi
de mondom robinak ne próbálja ki az enyémert mert egyből új tulaja lesz a 350nek....
persze ez wickvót..annak meg szar de ez van...
mindenkikelk a saját gépe kell hogy tetszen..és akkor a világ nedje hejben van a fejben
kettőben abszolút ne akart leböffenni mikor inditottam el a ott a párkányon...és ha kiforog 13ezerig akkor még nem is olyan lassú...nagy a használható sebességtartománya..pl kettőben 0-vagy 60-70ig...j nem olyna mnt rély a biciklin hogy km/s ez csak km/h
szerintem jó gép...
de nem lesz..mert visszaléptem..
mert én is viszaléphetek.. bár csak reggel tettem volna mikor az árkot akartam átlépni...csak egy méteres kis lófasz árok..
és még ez is fályt...
ugyhogy mint szagpszilológiaiorvostudomány nélküli szálykarate mester ugy itéltem meg az állapotom hogy az 1 hét pihi az kevés volt...
kár lenne a szépen haladó gyúgyulást egy bengás motorozással mély verembe dobni...
frenszisz.. az iteni moderáltor engedélyezte az irásom..és egyből 12mp múlva megjelent a gas gas fórumon..ahoz képest ahogy irtam...vagy nem olvasod az irásaim
mindjárt visszakeresem..azt a 13 beiréást és ide bemásolom..egy sorral fejjebb
olyan gumis falut.... ahol tudnak beszélni a fejébe a hangok..
http://www.ktm-ocsa.hu/index.p...
kapsz zsirferitöl külön topikot rá..... ott a sebesség oltáraextrémturha ittpedigvviktortérdepelasarokban ciműt...
milyen a 350 sulya ?
hogy érzed ? könyebb ?
a te mozdonoydhoz képpest ?
lefele föképp ?
p.ádám vett triált ?
vagy témát hoztál létre ?