Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

patyi bácsi.. otto még él..?

szegényt anno kicikizték a szutyabergröl... pedig nem rosz srác...szerintem... csak másképp képzelte el a dolgokat mint a többség, és abbol nem engedett juszt se...
Viktor megjavul én meg kezdek átmenni Zarándol stílusba, fordítógép kell hozzám is
ki kell próbálni..
mert leirni az én szemszögemből is az sx 525 a csúcs..volt itt haver aki az sexc 525tel olyan szarbénabéla vol..aztán vett egy xc 300ast és azzal meg egyből úgy ment mint gabesz...
szoval ember motor karekaterisztika agressziwitás... hegy talaj tipus pillanatnyi felada..
ha ebben összeálla a kép..mármint a lgtöbbet a neked kedved szerint oldod meg a zzzla a géppel amit szeretsz akor az a jó gép..valezs a zöreg csútány 525tel itt dokan leszopnák magukat.. én meg mikor kijönnek ugyan ezt megteszem nekik úgy hogy nem ülnek az sx 525ön.

egy éve csoresz a exc 450nel..k6os...meg k8as is szarul nyomta...aztán a 2tvel bejött neki az élet...mer egy agrassziv állat.. én mint lályers rálydel nekem bejön az öt 20-on öt csöndes halk prüntyögő járása
http://www.youtube.com/watch?v...

kisgázon és fontos az elfolyathatság
http://www.youtube.com/watch?v...
igen de mindenki jobban értené ha a tolmácskrosszsisakot leveszed picurka fejecskédről

De érti mindenki! Én igen
szájkaratéban tényleg verhetetlen vagy...

emlékszem egyszer régen, mentünk ki oda a zarándba, viktor beült hozzám, és csak mondta...mondta... kb 1 ora után azt mondja nekem..mostmár te is mondj valamit...

hááá mondom minek.. beszélsz te 5 helyett is..
nem is rossz bálintblazusiak=brutálbálinyo=BB
Mindenki véleménye elfogadva de ettól még szerintem nem hülyeség kategória, amit gondolok/írtam, persze simán előfordulhat a szavak egyvelegének részleteiből, amit sikerült kirittyenteni a fejemből marhaságnak hangzik az egész
ezt én nem látom, mert az olvasott szavak mögött nálam megvan a gondolat is, amit lehet nem írtam bele, csak oda gondolom, érti valaki miről vakelok?
hát fiuk én tényleg magasrol leszarom ezt a felmérősdit... tőlem mindenki ugy megy ahogy akar... az a fontos hogy szivesen csinálja és élvezze....
és abban a kéréssorban amit összeállitott bálintblazusiak abban pl én a 10 kérdésseteszter 11helyes válasz irtam
ugyhogy kibaszott jól mék.. szálykarate bajnok, mester fokozatú extrém end gyúrós vagyok
bálinyo mi majd csajokat pipáztatunk amig ők a papiron pipáznak
amúgy a múltkor már csináltunk ilyet ronix nem emélkszel..
kb szorol szora ugyan ez a véleményem...
Ott van az, csak lehet nincs jóváhagyva
na ki a fasz.. a gyerek

na az a situ hog leehtne olyat hogy megirjuk ls éteszük az értelenesek szánt irást gy ilyn könyvtárba..
pl megirtuk a szögest ..ide.. és egy gombnyomással felketültetehtném valami olyan könyvtárba hogy hasznos...
d eakkrooda is kell egy moderátor mert ha faszságra mondom hogy hazsnos akkor az is odakerülne..az meg nem jó...
de atúlszabályzott rendszerekkel az a baj hogy szarok...lásd a patyi féle szutyaberges srácot...
szutyaberg=hudaberg

oto..
ös is ilyn út törö volt ..csaka az a abaj hogy fejjel..álint isemeri is.. neki volt z 1000órás és bontatlan berg fe 501
az énkártélymeme max 3-400órás lehet üzemórás
d emár szét kellet húzni és költeni rá..18ezer huf forintot me drága 4t

de nem baj hogy ez van. .és ha ez van akkor az nem baj

frenszin...
a 350 meglepően könnyed!ez a akrokavicsos rendszerel még kellően energikus is...nem nagyon érzem nehezebbenek igy oninditostul mint az enyémet a berugókarral...amúgy sulyra ia ugyan az..113kg az sx 525 és 115 az exc 350 6 dalyzi
de mondom robinak ne próbálja ki az enyémert mert egyből új tulaja lesz a 350nek....
persze ez wickvót..annak meg szar de ez van...
mindenkikelk a saját gépe kell hogy tetszen..és akkor a világ nedje hejben van a fejben
kettőben abszolút ne akart leböffenni mikor inditottam el a ott a párkányon...és ha kiforog 13ezerig akkor még nem is olyan lassú...nagy a használható sebességtartománya..pl kettőben 0-vagy 60-70ig...j nem olyna mnt rély a biciklin hogy km/s ez csak km/h
szerintem jó gép...
fuss neki még egyszer
Nem tudom mit rontottam el mert már régebben beírtam és nem látom
csak uj Témánal kell jóváhagyás, bejegyzésnél nem.
de azt is megoldom.
Minden egyes beírást le fogsz ellenőrizni?
Nem lesz kicsit lassú a dolog?
Jó páran "felmérősdiznek" általában, nekik jó lenne
igazából meg mindenkinek saját magának jó, hogy látja, ja még ezeket meg kéne tanulni....mert ilyen is lehet.
de mint írtam Szalinak is, nem a felmérő része az érdekes, hanem a továbbgondolt változata
Mondtam már nektek de a gyengébbek kedvéért elmondom még1x
Beragadt hátsó kerékkel megelőzök bárkit partnak felfelé beállt főtengellyel.
Versenyt akartok akkor lehet sorba jönni és pontozom mindegyiket majd hegesztővel szépen sorba a motorjához
Na ki a faszagyerek?