Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egy jó oldal, hasznos infók csak nem tudsz belekotyogni, a te ötleteid, elképzeléseid hozzáírni , ha van
Zari,

milyen a 350 sulya ? hogy érzed ? a te mozdonoydhoz képpest ?
lefele föképp ?
Dew ...és mégis mire jo egy ilyen felmérősdi?

ez ilyen kia faszagyerek a gáton verseny? vagy mi?
hudaberg=husaberg
Dew !

te olyasmi forumot akarsz mint az enduros.hu

oto csinalja....itt páran ismerik a hudabeg forumról....no az ilyen....megtalálsz mindent

de ott nincs lükeség ha nem jó helyre irsz jön a dá dá...
az tuti hogy nem mindrnki születik istenáldotta tehetségnek s annak nem szégyen elmenni vmi mesterhez..
Én öreg fejjel is elmentem Grill edzésére párszor meg ide is lehívtuk egerbe..

innen lejárnak páran a szekeresékkel is okításra..

sztem sokat lehet tanulni az ilyen hétvégékből......s utánna jöhet a sok gyakorlás

persze ez olyan mint a matek.....van aki zsigerből vágja van aki korrepetítorhoz jár...
Amire gondoltam, arra jobb lenne "magazin motor" a "fórum motor" helyett, amihez esetleg hozzá lehet szólni. Ld sportmotor magazin
Pl. valaki megírja a csavaros gumi készítés cikket, s az kikerül az oldalra, amihez aztán lehet írni. Természetesen címkékkel ellátva, téli motorozás, csavaros gumi, stb. s így lehetne rá keresni is.
Azaz az összes hasznos infó ott van egy helyen
Természetesen van erre lehetőség is itt is akár, de te csak úgy n em írhatsz ilyen cikket itt, bár lehet megírhatod és elküldöd a sportmotor üzemeltetőknek, hogy tegyék ki, passz

Az itteni magazinnal a kereséssel van baj, de ez igaz a google motorra amit használ, az is kihoz minden szart
A fórummal az lehet a baj, hogy szabadon írhatsz bele akármit,
s hiába az a címe GASGAS, aki GASGAS motorokról akar informálódni, az bejön ide és megvakul, mire végigolvassa a 187ezer bejegyzést és lószart se fog tudni a GASGAS motorokról, mert van itt minden csak az nincs ami a fórum címe

Ez a probléma a másik asztalon is lehet, mivel fórum motor van alatta

Nekem olyan elképzelésem lett volna, hogy a hasznos infókat meg lehessen találni egy helyen, s ne kelljen végigolvasni több ezer marhaságot közben, ami persze a jelenben szórakoztató, de utólag tök értelmetlen szöveg a neten

Szerintem neked és mindenkinek egyszerűbb csak egyszer leírni, akit meg érdekel, annak csak azt olvasni

ANETT nagy problémája, hogy nincs felette semmi irányítás, önszerveződő, redundáns, hasznos dolgok elvesznek az idejét múló "szemét" között...
Pl Ronis 5,10eFt-os tanácsai
szerintem a tanitás-tanulás nem eccerü és mint mindent időben kell elkezdeni nem vén...ként amit nálam látok tapasztalok.
Nekem a gyerek 4éve motorozik egy ktm 125sx-el mindenki ezt mondta hogy kezdeni tanulni ezz kell. Viszem kopnyik petihez crossra, marko istihez endurora DE amig nem fárad el nem tudok utána menni. Volt ra példa hogy a bálinyoval már fent voltak én meg ot fürészeltem lent a péroba, de ha elfárad vége. Szoval kevés a technikai tudás ha elfáradccc és szétesel a picskuba 2óra után meg vagy esés után. Másik motor kezelés ezt az alapoktol kell kezdeni hol ülök,állok, kéztartás, fékezés stb. Én nagyon sokat tanultam csak ugy hogy elvittem a gyereket és néztem halgattam mit hogyan. Ha nem neked kell ezekre magadtol rájönni hanem elmagyarázzák már nyertél éveket. Ja és itt is évényes a tanulás életed végéig. s akkor még nem beszéltunk külömbözö akadályok leküzdéséről. Hogyan mészneki stb. nagyon nehéz a tanitás és az egy más szakma szerintem. A másik örök igazság gyakorlat teszi a mestert mert én max. hétvégén jutok ki motorolni. Jó tudom most azt mondjátok hogy felmegyek a siraton ha van keresztbe egy fa átugrom átmászok rajt, oksa csak nem mindegy hogyan izombol, technikábol. Ja én sajna izomból motorozok nem ugy mint járvisronosz ő tecnikábol.
me akkó meghivhat egy söre meg mutat6 ezt azt
dzsárviksznak is van asztala
figyu.. fernszin asztal jó..de én azért itt is iszogatok köztetek nem külön szobában...de ha valaki akar velem csak velem csak arról.. hát az egy ...szép dolog
ebben viszont igazad vann.. it viszakeresni halál.
d bekérdezel megint leirom.. bár a múltkor a 2011es otóber 1 ei irást akartam elolvasni hát az is egy nagy volt..
ennek az irásomnak is ..
se üles
se farka...
de kellően tarka
azt akartm kihozni hogy csinálja mindenki ahogy jó neki és akkor derül ki hogy egy csopostba hol is ki is ő...hiába akarok én valahol vezetni ha le sem szarnak...
teszem a dolgom és a csoport oda állit ahol a helyem..ha kiállit a kispadra ..akkor ott...

az a lényeg :szeressük egymás t gyerekek akár a galambok..ők is csak ÁLLATOK

az oldal jó..lehet hogy futni is fog de ferikém ne gondold azt hogy amibe belekezdesz mindenben sikeres lehetsz....nem ...azélet nagy kudarcai után vanna ka nagy tanulások...előb el kell ess hogy tudd milyen sárból felálni.
http://youtu.be/M6MHX1beBsk
Szerintem nem az asztal helyett, hanem az asztal mellé kéne
Tök jó a GASGAS fórum dumálni, de minden hasznos infó elveszik rajta Te hányszor írtad már le a csavaros gumi készítést?
Ha van egy oldal, ahol 2 katt, téli motorozás, csavaros gumi és el tudod olvasni pill alatt, az szerintem kafa.
Ha itt kell visszaolvasni, kikeresni a fórumban valamit
Jó sok témát toltatok fel!
hály.
szalinak salyna..igaza van mind a kettőben...
mondjuk nem hinném hogy ferenszn felállitana bárkit is az asztaltól..bár minket itt szalival már felállititt 1cő
de nem értem.
van egy működő ..sőt jólműködö közs asztalunk...sokan be is hallgatnak mert tetrix nekik az ami itt van vagy az hogy röhögnek mert akkora pöcsségeket irunk hogy ihaj vagy a téma vagy az okosság vagy bár mi.

és együtt vgy unk minden témát fe lehettdobni..reül a labda aztán meg sok ember jó lle is csapja...akkro jön a röhögés...
pl ez a déwes dolog,..hát ..lemérni hogy mekkroa nőcsábász vagyok nők nélkül az maga a fasz..hág. . .
nem kell semmien rac e hogy felmérjük magunkat..elmegyünk hahtani és anap végére minden kiderül.. többszr més zel hajtani ugyan azokkal és az év éégére kialakul egy olyan farkastörvénye helyzet hogy tudod a falkában..mert a motoros is egy igazi falkaállat...szóval hogya falkában hol a helyed...
pl az én falkámban azért én méh elől mert én nyitotta megy elölmegyek gyertek utánam topikot..nem nem.. mert a falka igy hozza..és nem mindég én megyek elől..csak ha úgy szavazzák...úgy akarják...egyből leválthat bár ki..kivéve ovi aki szarul csinálja a dolgát.

szoval jó az hoyg külön asztalunk lettt külön szobába..frenszin ez kedves..de nem biztos hogy beülünk szobákba dumcsizni..mikor itt a nagy asztalnál itt pörög az élet a legjobban...
aért azt meg kel hagyni ügyes vagy és az olda lai faxa..de az a mostani ez bevált és nagyon jól működünk...
és nem kell hogy témában benyissak vaakihez hogy hély ebben a témában...hanme beokádok ide hogy tévé..és már jönnek is a 70%savazás 20%semmi 10%okosság...és a ki okos az a 10%ból leszűri hogy aki tévét akar venni annak aztán elemet is kell..venni..már mint a ávinyóba ha két év múlva lemerül a sok kapcsolgatás miatt..(aki valami értelmes irásra számitott..hát az egy javithatatlan idióta )tőlem olyat
szóval...
szeretlek benneteket.. mint disznó a friss aj azás előtt az ólatmert a saját szarával töltött lak az a legjobb

dzsimi is kiment a dakarra..de doktore gonzálesszel edgyjüt
bazze nekünk itt a hortobágy...láttál te már olyat...a mező közepére kitesznek pár magaslest,meg kilátót,hogy a sok túrista felmásszon rá é snézze a semmit... beszarás
A sportmotorról is ki lehet tiltani akárkit, s nem csak a modulátorként
oksa köszike
van baj bőven Nagyon tél közepe van ebbe a topicba
a jogdíj 3 sör lesz
mit nem értessz? lett egy saját asztala amihez leülhet bárki de ki is tudja baszni ha akarja vagy letiltja vagy törli stbstb... egyszóval lett egy saját asztala a saját kocsmájában. nincs is ebben semmi rendkívüli.
térkép ha valaki eltéved