Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a sok kő közt nem is lehet motorozni,illetve még versenyt sem lehet rendezni!
Bezzeg a kukorica föld körül

Amúgy

öööööhhhh nagymezőőőt én is csipáznám...
tiszta mátra...
Ja.ja....so utálatos patakmeder meg össze vissza fák kidőlve....

lassan má gyógyulgat a bordám is...
csika megcsinájja a telót s jöhet a tavasz...
Bi bi biiiiii itt legalább van ööööööööööhhhhhhhhhhhhhhh
ööööööööööööhhhhhhhhhh
h nagy mező
igazad van patyi bácsi... én is unom már hogy csak kimegyek 1 utcányit cirka 150 méter és hopp már bent is vagyok az erdőbe ami véletelnül se lapos... hüje meredek dombok, meg kövek mindenhol...

de szeretnék a sikon lakni....
A doktore télleg eltünt vagy csak kiment sutyiba a dakarra ?
sok idióta
Jó reggelt..

bakker utálom azt a ködöt....alig látni pár méterre..
bár az sem jobb ha süt mert akkor meg egyik oldalról a mátra a másikról meg a bükk miatt nem látni...

milyen jó viknek meg gabesznak......ellátnak jó messzire...
jaaa tudom mert hamar kihivják a ancvajpolicájt
ilyen működő murva bányában nem nagyon zorrozol voltál már te is ilyenbe, tudod jol...
vik remélem ma már bemész oda az lfp-be és jo izesen megérdezed tőlűk mi a pélo ez az lfp...? megmondják... kedves csöndes fiuk...akár még barátok is lehettek..

amugy nem értem honnan jött ez az agyament dolog neked... azt hiszed ez a forumos- irkálosdi is valami verseny? le kell győzni a másik topikot...
bálinyo félle zorros helyek
Gabikám az a szemét szar köves sziklás motor amortizálos bánya tényleg jol néz ki... mutatok itt neked a környéken legalább 100-at...
erre szokták azt mondani ha elmész motorozni az eszedet is vidd magaddal, ész nélkül neee
nem mondom hogy hasonló jókat kívánok mindenkinek 2013-ra, is.... , de attol még lesz ilyen...is...

http://youtu.be/buxA-Mwz4BI
nem vagy normális.. rendes ember ilyenkor a meleg lakásban issza a kv-t és vakarja a tökeit... esetleg vakartat-ja
voltam kint most a kutyikkal háát nincs meleg
kv