Ezért írtam,hogy beszéljük meg,bárki jöhet.Nagyon fain kis hely,van rakodógép,olyan pályát csinálunk amilyet akarunk.Mondjuk most minden koppra fagyott,érdekes is volt.Egy dologra biztos fény derült:erzberget még nem nagyon kell erőltetni...van még mit gyakorolni...
mirkó..jól olvastam..kő szar hegy. .
az ott van székesfehérház mellett
a polgárdi jenőnél
akkor az nekem közelebb van mint rommánia...iletve nem sokkal messzebb ami meg már szinte közelebb
és ott te olyan vagy mint a buszon aki a jegyeket kezeli..el tudsz ott minket kalauzolni
one daly .
mert ilyne sziklásak nekünk sehol stávol sincs..
és oda akkor tudnánk menni a-b-c kategóriában együtt mert kis területen elmotoroznánk egész nap..nem
viszont úgy nézem ez a régi blokk egy az egyben..akkor viszont ha nem 360sx hanme 380akkor az egy szemét ..a legszsarabb kártélyme a világon...
360sx blokkal viszont meg a legjobb
ez kettő tély bakker.. ezek olyan lassa nveszik a gázt hogy már mielőtt leveszed a futóról nyélre kell rakni hogy felvegye időben a fordulatot..
zsóti..
zsóti..ez igaz..ez egy úly 380siksz
gyönyőrű...
ha aza berugónehezenidulok.. gond megszüntethető..meg hogy ne bassza szét a blokkot a túlzott erő a berugáshoz ami kell...
meg ha kicsit fogósabb mert a zenyém az nem volt egy repülő...
viszont ha a 1997es 360 sx r e hasonlitana.. akkor az a világ legjobb gépe lenne..
aunergyőr Vass Ákosnál van most akciosan scott voltage 4 rétegű szivacsal , letépő pöcök a plexin, 4990 ft,
a komplett rolofos 2 tekercs filmel 6+ letépővel 8990 ft... annak aki versenyzik sárban is...
ezt akartam:
az ott van székesfehérház mellett
a polgárdi jenőnél
akkor az nekem közelebb van mint rommánia...iletve nem sokkal messzebb ami meg már szinte közelebb
és ott te olyan vagy mint a buszon aki a jegyeket kezeli..el tudsz ott minket kalauzolni
one daly
mert ilyne sziklásak nekünk sehol stávol sincs..
és oda akkor tudnánk menni a-b-c kategóriában együtt mert kis területen elmotoroznánk egész nap..nem
Nagyon sok örömteli motorozást a 2013. évre is.
360sx blokkal viszont meg a legjobb
zsóti..
zsóti..ez igaz..ez egy úly 380siksz
gyönyőrű...
ha aza berugónehezenidulok.. gond megszüntethető..meg hogy ne bassza szét a blokkot a túlzott erő a berugáshoz ami kell...
meg ha kicsit fogósabb mert a zenyém az nem volt egy repülő...
viszont ha a 1997es 360 sx r e hasonlitana.. akkor az a világ legjobb gépe lenne..
Ezért próbálok minél többet evvel a 2t vel menni, hogy érezzem a lényeget!
ha seggediek lennének a srácok zudják hogy csak nagygázzal lehet megcsinálni mindent..különben van hiszti
ricsi ráéretzél a kettő télyre.. csa ka gázt is húzd bakkerrr
aunergyőr Vass Ákosnál van most akciosan scott voltage 4 rétegű szivacsal , letépő pöcök a plexin, 4990 ft,
a komplett rolofos 2 tekercs filmel 6+ letépővel 8990 ft... annak aki versenyzik sárban is...