Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dew remélem a bukod rajtad van

Nem a lemérés a lényeg, de szerintem arra is jobb lenne, mint egy verseny a verseny is csak azt méri le, hogy az adott versenyen lévő akadályok, stb. oda szükséges alap és extra tudás tekintetében ki a jobb és sokat számít a vas is alattad, te is tudod
Pl. Jarvis elmegy egy tempós versenyre Knight tuti lenyomja, de ha Knight megy el egy olyan pályára ahol hegyi kecskét kell játszani a sziklák között, biztos alul marad Jarvissal szemben, szóval ez a gond a versennyel

Kicsit folytatva a gondolatot, ha megvan a lista, akkor a lista mellé lehet rakni, keresgetni oktató anyagokat is akár, s egy helyen össze van szedve minden hasznos infó
ez durva hivjuk a jelenséget nixusmotorusnak
huu déw. ez ultra gáz. ilyen marhaságot rég olvastam a tolladból.

lista meg pipák huu geci nagyon szétvághattad magad szilveszterkor. mit szívtál?

szerintem ezt úgy a legegyszerűbb lemérni ,hogy elgurulsz tavasszal valamelyik versenyre romcsiba és benevezel. kb képben leszel hol állsz és mások hol állnak. vagy mondjuk több versenyre menj az már pontosabb adatokat ad meg. mert egy versenyen lehet nem kedvez a szerencse vagy bármi más. pl attól ha valaki tud egykerekezni meg faszán felugrik egy félméteres betonra nem biztos hogy jobb annál aki átugrik egy 4 méteres utat ,de nem olyan jó szerelő vagy mondjuk szarul megy kanyarban. ez egy kurva komplex dolog rengeteg hozzávalóval. hozzáteszem nem kizárt ,hogy nincs szükség azokra a képességekre amikről te listát akarsz csinálni ,de úgy ámblokk ritka nagy faszság az már biztos.

egyenlőre tudjuk be az ötletet a téli depressziónak. ha tavasszal is jelentkezik, feltétlen nézesd meg magad dokival.
nem ez mindenki asztala.
s nincs korlát. csak hsizti.
ment az info marko pityu és a bakonyi betyár csapatnak
nem kell sirni mi itt vagyunk
amúgy jó gondolat.. magyarul ez a zsir asztal
én nem teligázt gondoltam hanem tÉligázt
igen
bakker van zarándol ott is .
ezt valaki csinálta(éles a logikám hogy szinte hasillya a ködöt is)

nem akarok bántani mindenkit..d itt azt szerette mhogy a hozzá szóláskat kötetlenül tehettük meg..mint barátokközt.. meg én ...
és olyan jó elolvasni mindentami itt a havereket érdekléi.. jókat röhögünk minden témán...most minden téma külön topik..ugy érzem magam az asztalt szétbontottuk székekere és akkor ki ül mellém tipussal.. kicsit 0,5ek(félek)

akkor ide már nem is olvasirunk..
bálintnak te csináltad ? az szir cucc !
na ha komoly akkor én csinyálok neki kartervédőt+hűtővédőt olyan brutál bálinyosat de csak közjegyző elött ér sorsolni
minden ismerősnek,

terjezd mert lesz nyeremény is írtam.
ferensz elküldhetem a teligáz oldalt marko pityunak ?
az első 50 felhasználó közt kisorsolásra kerül 10 liter olaj 2T és 2 db enduro gumi. 1 riga és 1 pirelli scorpion.
itt lehet regisztrálni.

www.teligaz.hu

aki belép és saját témát alakit, az moderátor lehet abban a témában.
oksa na végére csak csak
de semmi szerelem
tos ha van valamilyen témád saját készitsd el s te vagy a moderátor ok ?
köszönet az oldalért
lehet hogy jó arc ez a ferensz
Aki belép DEW klubjába, annyit tudok felajánlani ha gyakorlunk és olyan dolog törik szakad ami ésszerű határokon belül javitható. Annak önköltségi áron javitom. Vagy ha van mintadarab ami a motorra extraként rendelhető legyártjuk őnköltségi áron. Amire van lehetőség alu-acél-magasanötvözötacél-önvény hegesztés, vizvágás, forgácsolás sajtolás 600t-ig.Vagy kérdez!
lokoto.
dzsimmit akkor te ismered...
az igaz amit it a fórumon vetit hogy jobban megy mint tévhit lályt
teccett.....mitcsinászbammeg.....
hály.
rély.
büszke vok rád... hont úgy csináltad mint gabesz haberja aminek a hásua előtt parkoltunk majd két évig és tőle jártunk hajtani.. egyzserr kijött velünk..5 perc múlva sarkon fordult mert ezeze la telőval ő nem tud menni dumával és azóta sem motoroztunk vele 1ütt....
nagy titokjancsi az ember
te is felmérted ferenszet és úgy értékelted a vasútas múrván dúrván nyújtott telejsitményéről hogy ez neked sokkk...benyakúton amig elment fizetni a benyát lerugtad a szelpet..hogy még véletlen s e tudja megjvitani..mert akor már láttad szir mindenrer képes egy jó motorozásért ..szóval hogy javithataltna legyen igy ki tudtál farolni szegény zsir mellől...
vagy inkább kicsúsztál a zsir alól

amúgy ez a tyúblisz and múz legyne neve mostmár hogy levédetem a gecc-iben...T&M
szóval ez jó lelnne robikának is...
mert azért nem mer belsőt használni mert ha lapos akkor elfordul és kiszakad ...de a múz meg mindég szarabbul viszi eghsztrémben mint a lapos kerék...és ez a kettő együtt a megoldás...mert ha kiszakad a gumi azért még nem szopod be a löttyedt 18as kerékkel ...de amig meg megy a levegővel addig a 0,3 báros dolog azért az király..
+ez a múz ez a nagy odacsapódástól is megvédheti a gumit..mert tompit a felni és a külső összetalálkozásán még akkor is ha a 0,3 bárral nekiküldöd egy sziklának..nincs kicsipödés
kár hogy a 2 1ütt (csika csak neked:a 2 1ütt=a kettő együtt)hatvan rugó...igy nekem marad a belső ami 3 évente egy defekt és versenyt nem bukok el miatta mert én nem volt racer...csak 1 bóklász gombázó az erdőben

zár otto..lok otto..vagy paci kötő
fasza....neked is 3t d van mint bálinyónak...

déw..
ezt a nyá-ronis kitaláltuk már..
meg is lettek a kérdések.. csák ronix összeirta a tesztet...én ki is töltöttem. kijött amire számitottam...hogy kibaszottul nagy tt menő lennék mennék mint állat... venném a kanyarokat kiló -kilótizzel

a zarándolás jó 5let...mikor
legutoljára volt szervezve kizscsopostos menet és kiderült jönnek a pöstiek..egyből lett 6 környékbeli is
bár még lábadozok..de lehet péntek reggel 9.15re rendbejön akkor én is ott lennék..mint kamerkás megfigyelő
ezért az egy külön szakma...de egy akkora vassal szaltót ugrani ?!?!?