az infót!
Interneten persze van rengeteg anyag és végül is onnan is össze lehet vadászni, engem speciel a teljes lista érdekelne, majd igyekszem átgondolni és elemezni egészen a motorkezelési alapoktól a különféle technikákig, illetve szerintem a listára kell kerülni némi alapszintű műszaki ismereteknek is, ok tegyük fel szerelő csinálja a blokkot, de azért nem árt, ha egy jó endúrós kicsit tisztában van nagyjából a motorja működésével, ez persze lehet kérdőjeles terület
techinkai (persze elméleti. aztán majd a gyakorlat...) tudás fejlesztésére pont jók ezek a videok Feri. de ha van nagytudású saját trénered az még jobb:)
nem de müszaki hisztije van, eltört rajta a gazkar egy része, meg ebbe a szemét mocsokba nem valo most. meg az a verseny gép, a bolyákkal való motorozásra jóóóó.
ha oda kell magam raknom akkor kell majd a nagy őőőőőőőőő
Köszönet!
Szerintem nyitni kéne rá valahol egy külön fórumot, értékes és hasznos dolognak gondolom, ha elveszik az SP GasGas fórumon az nem túl jó dolog.
Persze felmerül a kérdés, hogy aki ez ügyben szeretne beszélni, ő hajlandó-e átmenni egy másik fórumra, más kezelőfelülettel, stb
de igen a végén be jön az igazi coma s letérdel a freestylos elé...
készitettem egy kis forumot
www.teligaz.hu
akit érdekel beléphet s elkezdheti ott a forumozást. javaslatokat várok.
Már töltődik
http://www.youtube.com/watch?f...
Interneten persze van rengeteg anyag és végül is onnan is össze lehet vadászni, engem speciel a teljes lista érdekelne, majd igyekszem átgondolni és elemezni egészen a motorkezelési alapoktól a különféle technikákig, illetve szerintem a listára kell kerülni némi alapszintű műszaki ismereteknek is, ok tegyük fel szerelő csinálja a blokkot, de azért nem árt, ha egy jó endúrós kicsit tisztában van nagyjából a motorja működésével, ez persze lehet kérdőjeles terület
három is mindegyik más területett fejleszt.
hard, enduro s crox.
guglizd ki és megtalálod!
van még ez is:
Offroad with Nathan Woods.avi
összes román + magyar enduro verseny.
plusz egy csomo élvezet motorozás !
http://www.shanewatts.com/
DirtWise néven van pár oktató DVD-je.
én az első 3-at láttam. van benne pár hasznos tipp...
ha oda kell magam raknom akkor kell majd a nagy őőőőőőőőő
Szerintem nyitni kéne rá valahol egy külön fórumot, értékes és hasznos dolognak gondolom, ha elveszik az SP GasGas fórumon az nem túl jó dolog.
Persze felmerül a kérdés, hogy aki ez ügyben szeretne beszélni, ő hajlandó-e átmenni egy másik fórumra, más kezelőfelülettel, stb
en meg a szenvedo alany voltam
Mi van a meggyalazott berg el?nagyon raszoktal a 4t re?