dzsimmi ebben is igazat mondott a sör mindenk felett
dzsimmi okosabb mint az elődje a zámbó aki egy gojót próbált foggal lekapni mint szupermen csak épp csukolott és benyelete
Nédda,felháborodott a háborodott Hejj írok néha 2 mondatot a semmiről azt máá jaj van?Tudod,te mennyi kín ,égő szemmel,fordító nélkül kibogarászni és értelmezni amit lerajzolol?Rendesen csepegtetni kell a szemem,a szemcsepp sem olcsó,me nem én gyártom Inkább lesem a videóidat,me az olyan emberibb
az nem 70 ezer volt hanem 120 dolcsi és még jo de eladtam .jobb mint a drága szar gyári bár arra most aszongyák tán kijavitották az ujakban már nem kotla alubol van hanem bilialubol. amugy az én kosaram barnette és acél futamos alu.
Mindegy az kié volt Mi nem teszünk fel ilyet csak súly Vannnak ehelyett típusonként eltérő puhítós megoldások a kiskosárban,és akkor még könnyítünk is,de
ez a motor superkrossz versenyzőjé volt nem hiszem hogy belenyugodott volna ha minden2 méteren elesett volna a futómű miatt az a kirakatot dobta volna be ha szar a cucc
dzsimmi okosabb mint az elődje a zámbó aki egy gojót próbált foggal lekapni mint szupermen csak épp csukolott és benyelete
remélem most boldog vagy..mert már ne fály akkor
azt mondják a legfálydalmasabb dolog a holokauszt óta
há lyoda figyejjé lyoda
valaki megtanit motorozni egy ilynennel
már csomóban hollik a fanszőrőm a mai naptól..kezdődött a 380exc 2013assal....
most meg még te is
szali..neked nem örökélket a qplungkosarad..?amit 70ért vettél valami venezuelai cucc ...1enessen hugó csaveztől..vagy zsir feritŐ
zsali neked minden mesze van kivéve a rancsa ami 6 óra kocsival..vagy déva...ami 5óra...a többi3 órás helyek neked mind távol vannak
csoki..menniyért raknak össze egy ilyet egy ujvázas mint ez 360sx blokkal?
annyit még írj már mirko hogy mi a márkája? a kosárnak. reklust raktál bele vagy mér vettél másikat? vagy mért adod el ? na mindegy majd holnap.