Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megyek aludni mert nem tudta mmegfelyteni mi az az lfp fórum . .
dzsimmi ebben is igazat mondott a sör mindenk felett
dzsimmi okosabb mint az elődje a zámbó aki egy gojót próbált foggal lekapni mint szupermen csak épp csukolott és benyelete
Úgyvan és emiatt holnap vehetek egy csészét,me ugye ma nincs nyitva semmi
akkor gyakorlatilag hugyoztál egy sziklás patakot a budiba
az nem kazánlemez az bili acél..mit a kártélyemek is
Megoldva,nagyon baba,kilőtem őket mint egy sorozatot
Csinálni,nem tudok,de a kisujjambú kirázom mint Rodolfó a pácáját Csak az igényre vagyok kíváncsi,meg a
üdv van még kazánlemezbűű eladó féktárcsád?
vagy csak wesekövet hugyozol a vécélykagylóba
remélem most boldog vagy..mert már ne fály akkor
azt mondják a legfálydalmasabb dolog a holokauszt óta
Nem tudom értelmeződtetni az agyamhelyén lévő vízcseppek párájával,me azt jelzik vissza puliszka titok juliska,érti,puliszka
ha küldenek neked egy 48as nimbusz 2000es ápszálydán seprűnyelet abból is tudol csinálni valami teflonyos tunyingizét
mit nem értel..qlissza titok..ku-lissza titok...
há lyoda figyejjé lyoda
Nédda,felháborodott a háborodott Hejj írok néha 2 mondatot a semmiről azt máá jaj van?Tudod,te mennyi kín ,égő szemmel,fordító nélkül kibogarászni és értelmezni amit lerajzolol?Rendesen csepegtetni kell a szemem,a szemcsepp sem olcsó,me nem én gyártom Inkább lesem a videóidat,me az olyan emberibb
ezmeg ha egyenesen menne haszonnak menne , felszántaná a földjit.
akko ez most jobb lesz
az nem 70 ezer volt hanem 120 dolcsi és még jo de eladtam .jobb mint a drága szar gyári bár arra most aszongyák tán kijavitották az ujakban már nem kotla alubol van hanem bilialubol. amugy az én kosaram barnette és acél futamos alu.
mi jöhet még
valaki megtanit motorozni egy ilynennel .
megent qlissza titkokat árulsz el
már csomóban hollik a fanszőrőm a mai naptól..kezdődött a 380exc 2013assal....
most meg még te is
Mindegy az kié volt Mi nem teszünk fel ilyet csak súly Vannnak ehelyett típusonként eltérő puhítós megoldások a kiskosárban,és akkor még könnyítünk is,de
jó attól még lehet hogy béna a cucc csak a tsáwó tud nagyon..még seprő nyéllel is elver ne mindenkit.. a futam után mert amúgy egy mma harcos is

szali..neked nem örökélket a qplungkosarad..?amit 70ért vettél valami venezuelai cucc ...1enessen hugó csaveztől..vagy zsir feritŐ

zsali neked minden mesze van kivéve a rancsa ami 6 óra kocsival..vagy déva...ami 5óra...a többi3 órás helyek neked mind távol vannak
Moose racing ,a többit majd holnap...
ez a motor superkrossz versenyzőjé volt nem hiszem hogy belenyugodott volna ha minden2 méteren elesett volna a futómű miatt az a kirakatot dobta volna be ha szar a cucc
az öt nyuszi 5 az me ginkább ne férfis hanem egyeneseen gyerekes..mert gyereklyáték vele az eghsztrémend gyúrózás

csoki..menniyért raknak össze egy ilyet egy ujvázas mint ez 360sx blokkal?
ennek a telokhoz van köze nem benzin kel bele.

annyit még írj már mirko hogy mi a márkája? a kosárnak. reklust raktál bele vagy mér vettél másikat? vagy mért adod el ? na mindegy majd holnap.