Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

riki..kéne beszélnünk.. ügyből kifolyólag ...kálypon..
bálint..
szárolta mmár annyit az öt huszon5 5 mint annó a szutyaberget?
olyan bukszik vagy tok
a sx 525 az 113kiló telitanka...
egy olyan 2012 exc 300as az meg 110,5kg
hát aakkor az t a 3 kilót már elcipelem azért hog yegy drágszter blokk legyen alatam + nem kell hozzá ocsmány kipufi védő sem...ami megent vagy 2 kiló..és ha az rajta a van akkor az meg már 112,5 lkiló..az afél kiló meg már mit számit...tudom tudom az a fél kiló a kolbászos szendviksz a táskályukba

zsir
te olyan okos vagy... én mindég mondtam ahogy a k4-7 ig a régi kártélymek a legjobbak..csak azt hiszitek én mindég vickelek...
jó jó sokat nem komolyan beszélek..de van hogy vickelek is
ha egyszer elkérnéd a esiksz 520ötöt..amit azért meg nem szivesen adok oda senkinek aki még nem ment ilynennel mert rályjöttök hogy csak azért vook olyan kiabaszott jó mert a motorom a világ legjobb gépe
nekem semmi dolgom csak elnézelődök a nyeregben a gép meg tudja..a dolgát...
azért roburnak sem ajánlotam mert tudta mmi sors várna za új k13as 350exc jére menne a lebesbe..mint a gyalog galoppnál mikor hozzátok labast.. a tehenet mikor kirepitik neki a fanyúlnak
És akkor a 3T a "tranveszcicáknak" való ?!?
"Melyik oldalra isz álljak?!? Kell a négyütemű nyomatéka, de a kétütem könnyedszégével"
Magas labda volt... Bocsi!
olyanok mint akik nagy "barátok"...
Dew ,sima űgy ...

kislányoknak 4t, nagyfiuknak 2t... igaz-e puncis bélák..
na mi a pálya hapsikák...mennek az újévi játékok...
akkor lehet vissza kéne ülnöd valami régi szarra.mert ezzel az új géppel lehet valami bajság.
ilyen cucchoz hozzányulni.... én kidobnám.

detto amikor hozzák a összerakot gépet hogy csináljam meg, s mondom amennyi óraba kerül megcsinálnom az a gépet oclsob ha vesz egy ujjat.
Zari,

most nem reg haver nem birt felmenni a hegyre igy csigába a 450-2006-al, elkértem s ahol a 400 al szoptam picit az a 450 ugy fement hogy hihetetlen.. brutalak ezek a régi gépek. nagyon jok.
zarándba én nem érek rá hamarabb nemii mint a január 4-5

akkor lesz orfúwás..
de lehet hogy csak taknyolás
de ha a lábam nem gyógyul meg akkor meg itthon fogok pöszmörögni..

én mindég is mondtam...aki képes arra hogy kövessen ..kis lemaradozásokkal egy öregecske 525 sx et az erdőben egy száz 10kilós tepedékkel a nyergében(nem a zergében ..mondom a nyergében) akár egy új 300exc vel vagy új akár milyen másik géppel azok a gépek előtt le a kalappal...

még ha nem is 5T-k csak 2-3-4t
de mindég lyaú arsz vok és megvárom öket mert mondom lyaú arsz vok...
ugy hogy
hajrá 2-3-4t- k
Majd lesz jobb

Illik is rá a mondóka, hegyek völgyek között, zakatol a vonat
Az má vonat
110kg alap+12L benya +10kg védelem
azaz inkább veri a 130 kg ot
Most nem akarom leírni a nevüket
okés
Úgyvan A gyengéknek való,a 4T akartam írni a kezdőknek,kényelmeseknek ,ott lehet hibázni
Gratulálok a kövekhez Fiú v. lány?

Jó még az a teló, csak te látod hibásnak, nem kell szétszedni és akkor teljesen jó
zsiiiiirrrr grat.
ezert van ekkora arcod.... le kislányozod a 4T mázsásokat.

igaz a te géped is megvan 115 kilo nem ?
egészégedre...

lemosom a mocit.....mióta pereceltem nem volt lemosva....tiszta dzsuva...s ha jo neked akkor levinném valamikor megcsinaltatni a telót...
ezzel vitatkoznék, de csak kicsit, nem tudod mert 3T-d van , de ha 2T ben elbaszol valamit és leesik a fordulat, akkor gatter van, viszont a 4T meg a 3T az akkor is felkalapál még, ha már nincs fordulat, ez feljárókban szerintem igen nagy előny. Persze lehet sorolni az extrém szopókban a 2T kisebb súly előnyeit, stb.
Röviden, nem n mondtam, hogy a 4T az kislányoknak való, igaz Ronis?
követ szülté és mi lett a neveük