Aztán majd csak lesnek,mikor visszaviszed az üvegeket! Kacsalábon forgó palota,tiszta új motor,luxus kocsi,18 éves örökbefogadott thai lány ésatöbbi ésatöbbi...
szent nem... de gec, beszélünk 10 év mulva hol tartasz...
most nézd meg hol tartasz
s bocs személyeskedek de nekem fontos voltaál egy időben s ez a igazi tükör neked. nézd meg mennyi idős vagy mid van (család, gyerek, ház, lakás, munka) s nézd meg a többieket akik u.ilyen idősek mint te,...
Rohadt alkoholista,és ráadásul még irigy is! Nemtudom mi a fasznak kell inni! Semmire nem jó az.
Pénteken volt egy kis összejövetel nálunk,fejszével bontottam meg a ropis zacskót a favágó tuskón!
Ééés hogy még le is írom,hát megvan a véleményem magamról!
de a szomoru az egészből leírod azt hogy, hogy leírod magad.
azon túl ez minősít is téged.... sajnálom így élsz..
nem csoda se gyerek se családod így soha nem lesz a többit le sem merem írni.
én 15 éve nem iszom... s nem is fogok értelmetlen faszság.
az iszik aki rossz üzeletember mert
1-2 óra ugy mond szorakozásért buk a rövid életéböl 1 napot amikor másnapos de lehet 2 is, s büszkén leírja... beszarás. !
rényelg bajod van ember,,, mintha 15 éves kis fiu volnál... pedig duplája meg vagy...
buék . na túléltem a tagnapot ,de nem volt egyszerű. azt hittem beledöglök. ez 10 x keményebb mint az extreme endúró.
igyál meg egy üveg metaxát bombával 1 óra allat. ez volt a rajt.utána igyál fojamatosan viszkikólát. eredmény. semmire nem emlékszek.tegnap nem birtam felkelni, se viz se étel. most kezdek megmaradni. ma meg menni kell megint inni. na ez lesz a kemény.
jah opció bátyámnál dolgozni...
Ron, tudod milyen van egy D12
de most itt az életem családom.
de vissza terve a lényegre olyan helyen motorozunk ahol tudjuk nem járnak a csögök. s ha nagyon oda szoksz mindig ugyan akkor azonos időpontba egy helyre levadásznak.
GG Áki ezeket jól tudja s tanítja.
Dew is ügyes nagyon.
ez az occso benzin azért csa egy dolog.... de mivel kurva sok ott az olaj, és ugye a világba fogy csunyán.....és a Chavez fiu meg rendesen amerika ellenes, full orosz párti, meg sziriát támogatja stb, szoval nem kell hozzá mélyen szánto külpolitikusnak lenni hogy tudja az ember, az amcsik egyelőre pihentetik az országot, rendesen mélyen tartják gazdasági embargokal, de amint szükségük lesz az ottaniolajra azonal lesz valami nagy balhé.....
most nézd meg hol tartasz
s bocs személyeskedek de nekem fontos voltaál egy időben s ez a igazi tükör neked. nézd meg mennyi idős vagy mid van (család, gyerek, ház, lakás, munka) s nézd meg a többieket akik u.ilyen idősek mint te,...
pedig ügyes vagy s tehetséges....
BUEK 13
Pénteken volt egy kis összejövetel nálunk,fejszével bontottam meg a ropis zacskót a favágó tuskón!
Ééés hogy még le is írom,hát megvan a véleményem magamról!
de a szomoru az egészből leírod azt hogy, hogy leírod magad.
azon túl ez minősít is téged.... sajnálom így élsz..
nem csoda se gyerek se családod így soha nem lesz a többit le sem merem írni.
én 15 éve nem iszom... s nem is fogok értelmetlen faszság.
az iszik aki rossz üzeletember mert
1-2 óra ugy mond szorakozásért buk a rövid életéböl 1 napot amikor másnapos de lehet 2 is, s büszkén leírja... beszarás. !
rényelg bajod van ember,,, mintha 15 éves kis fiu volnál... pedig duplája meg vagy...
igyál meg egy üveg metaxát bombával 1 óra allat. ez volt a rajt.utána igyál fojamatosan viszkikólát. eredmény. semmire nem emlékszek.tegnap nem birtam felkelni, se viz se étel. most kezdek megmaradni. ma meg menni kell megint inni. na ez lesz a kemény.
nalunk mindig van kb 30 embör szokot lenni.
majd lesznek képek. 11-re megyek.
(ki sem néztem a baktersapka alól)
http://youtu.be/rA1_9Fjtt2Y
http://www.facebook.com/media/...
http://www.youtube.com/r
esults...
Ron, tudod milyen van egy D12
de most itt az életem családom.
de vissza terve a lényegre olyan helyen motorozunk ahol tudjuk nem járnak a csögök. s ha nagyon oda szoksz mindig ugyan akkor azonos időpontba egy helyre levadásznak.
GG Áki ezeket jól tudja s tanítja.
Dew is ügyes nagyon.
olyan arab tavaszhoz hasonlo dél amerikai ősz....
és még csak nem is jön utánam mekegve egyik sem, ha jol meg kufircolom...