Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kakasnak me jókor volt jó időben
kinek kell fizetni jimmy mesternek
tényleg?Nebammeg Akkor az övé az összes stadion,ezé nem engedélyzik nekem a bikaviadalokat
Még csak jövőre? Le vagy maradva,nemondomegki évek óta így csinálja.Azt azért tudod ugye,hogy a 13,14 és 15 havi fizetésedből le kell adnod egy bizonyos százalékot a jogdíjakér ha ezt bevezeted!
Meg közbe oldalra kitartott kézzel pörgök!Úgy a tuti!
ez nem is rossz ezt jövöre bevezetem
jo cuccot szivsz bakker...ide látom hogy fehér azorrod...de hogy még iszol is rá.....
Nem nem. Majd Ő megmondja a merkelnek hogy hogyan is legyen!
Meg kilépőjegyet.Aki előbb bemegy dolgozni,az annyival többet maradhat,és az ebéd időt,duplán ledolgozzák,de úgy hogy levonják a fizetésükből is!
jahh ő biztos tudja a tuttit...csak nem mondja meg...
Ezt már hallottam én is.Állítólag,megvan nekik a pénz készlet,pillanatok alatt vissza tudják állítani.Mondjuk nekem midegy,csak aranyba és drágakőbe tartok vagyont,svájcba,kajmán szigeteken,trezorokba!
ako nekünk kampo
meg belépöjegyet szedd a melosoktol a melohelyen
Nekem az albert is az.Egyszer meg akarta valaki venni,mondta fotózzam le.Mondtam neki,ezt nem tudom olyan szögből lefényképezni,hogy jól nézzen ki!
viszont ha vicc nélül nézed a dolgot logikus...

mert ha bedöl az eu, ne feledjük hogy a görögök 300 milliárdos adosságához képest az olasz hiány 3400 milliárd eur...

akkor azonnal lépni kell és előrántani egy saját fizetőeszközt, megfelelő banki fedezet háttérel....
mivel a történelem már bizonyitotta hogy a felül bélyegzés nem állitja meg az infláciot.....

szoval akár igaz is lehet...ahogy a mondás is tartja nem zörög a haraszt ha....
Ja,hogy felszedje a munkásoktól a 14-havi zsét Azt adni szokták,nem elvenni szójjá má neki
keresd ferensz befektetői tanácsadot
Na neszórakozzatok,tanájjátok mán ki me egyszer ezt mondjátok egyszer azt azt most 15 millijárdot ejuróból átváltottam márkára,mi a faszomat csináljak?Ki vert a víz Aszittem értetek hozzá azt má rá is ugrottam a tőzsdére,me minden ezre másodperc számít
inkább viseletes picurkát
lehet hogy manka olvasott rola pontos infot....
az nem volna eccerüü
egy picikét csak