a harina pan a kenyer, kukorica liszt. lényegében.
ott nem esznek az emberek nagyon kenyeret (az alja nép) csak
harina pan- bol készült kenyeret "árépa" itt egy kép
5 centes !
de látod a kecske központi dolog ott látod...
bátyámnak 650 hektáros földje van, több mint 2000 kecske, marhák aloe vera, stb stb, kecske sajtot árul
brutál nagy ültetvényei vannak.
Van itt a környéken egy pár veterán rajongó,adtam egy rozsdás D csepelt és több doboz alkatrészt nekik...tavaszra kész lesz a motor..megkapom néha egy kis motorozásra úgy áll az egyesség
zsirferi...ez azért van mert nem motorozol eég régen...
majd ha már sok-sok év, vagy évtized lesz mögötted terepen, na akkor már te is tudsz majd mesélni durva cseppet sem kedves vadász sztorikat...
mert az csak idő kérdése hogy belefuss pár ősparasztba van köztük sajnos jopár....
jah waz de mi sosem megyünk az uton, meg olyan csapáson ahol vannak
mindig a járatlant választom.
tegnap is mondtam dew-nek uton ne menjünk mert nekem szégyen
s a másik igy ütközöl emebrekbe.
minidg olyan helyen kell menni ahl ember nem megy.
gps meg ismerni kell az erdőt.
Ugyan ilyen sport blokkot adtam ajándékba egy gyűjtőnek,apám világ életében lelkes Pannónia gyűjtő volt..12 db volt+ pár simson jawa meg mindenféle motor..
Volt egy szaki aki a főtengelyeimet újította fel,tényleg ügyes régimódi olaj szagú iparos volt..beszélgettem vele hogy van egy ilyen egy kipufogós blokkom fel csillant a szeme..mondtam neki hogy odaadom mert elégedett vagyok a munkáival és lehet rá számítani mindenféle gépmunkában!
Eljött és kiderült hogy apám és ő régi ismerősök..elvitte a blokkot meg szedtünk össze egy pár apróságot..nagyon komoly restaurált motor gyűjteménye volt
mi is igy szoktunk tenni de már volt olyan hogy a vadász fegyvert fogot ránk, lapátal le akartak ütni a mocirol, meg faágakat huztak ki elénk igaz bálinyo emlékszel ajkán
ott nem esznek az emberek nagyon kenyeret (az alja nép) csak
harina pan- bol készült kenyeret "árépa" itt egy kép
olyan mint itt a hazi kenyér az harina pan