amit elfelejtettem elmesélni a legutolsó túráról...
olyan 3 0,25 3 felé(három negyed három a gyengébbek kedvéert:-)
lehetettt és épp elvoltam ályulva hogy milyne fasza kis túrán vagyunk...meg minden milyen frankó...mikor felértem a piros jelzésre és át akartam lépni a szanberg halálához felüról...belementünk egy jü kis ködbe..
ott kicsit már volt a mikroklima merrt olyna magassan megég voltak havas részek....hideg is volt meg köd is...10méterre alig láttam ...és guvvadt a szemem kifelé...hogy el ne tévedjünk a jelzésről..mert akkkor baj van...de egy helyne le kell lépni jobbra különben meg olyan baj van hogy az a jelzés elvisz a nagybihar csúcsáig...jó addig 3szor tankolni is kéne ..de elvisz...
na keresem piszkosul az ismert fákat bozótokat..meg a jeleket de a köd meg a 10m meg a minden fehér az..az nem segített..nem is láttam mae a nyom mellett lévő utat ami a hegymagosra visz..megünyk gurulgatunk 3 alapjáraton...mondom mennyünk e balra mert mostmár tut ifingoms sincs hol vagyunk...de balra jó szokott leni...hogy mér pont arra mert a faszom is balra áll mindég és akkor szokott jó lenni
na elindultunk...tisztult a köd...egyre csak felismertem hogy ez nekem itt az ismeretlen...de mentem határozottan.. jó hosszó lefelék ..patak.. minden kafi..kiérünk a ködből..de nem látom a hegyet hogy hogy is áll... +minden fehér volt.. mondom ez tuti a legészakibb oldal és már zarándnádas felé megyünk..ami szar mer az nekünk pont elllenkezőleg van...
vissza be az erdőbe fel de egyres űrűbb a csapáson a fenyves egyre megent csak nő a köd...
mondom róbertnak.. te figyu.. forduljunk visssz mert amarra még a piroson vlahogy kitalálok a kocsiig ködben is..de itt...itt ha ránksötétedik egy óra múlva... az fályni fog...se gyufa sem semmi..meg vékonyan is öltöztettem magunkat..mert mondom robi.. nyugottan öltözz úgy ahogy én vok..mert ugye én vokt a vezető és nefélj úgy fogok menni hogy ne fázzak..tehát..póló pulóver mez bőven elég is...
szóval azért az ha állunk meg igy hideg is van azért az északa kicsit kevés lenne...
szóvl megfordultunkmmert mondta robi úr is hogy neki halvány lila gőze van...és hogy ha én úgy érzem akkor az úgy is van..szóval akkor mennyünk vissza..
visszaruggattuk magunkat...fel a legutolsó pontig ahol még biztos jó helyne voltunk...ottt betoltam a ködbe a kolbászos szendvicset ..kicsit agyaltam a 10m es fehér ködben...nekjiáltunk gyalog keresni a jeleket a fákon...de semi haználható..+ térképet még kivettem a nyáron mikor mentünk a tarkura..és volt nálam a munteléem ic ről térkép... de a zarándis az otthonmaradt...na mindegy elindultunk...
ekkor a belső hang megszólalt.. LÚÚk az erő veled van..hagyatkozza megérzéseidre...behunytam a szeme..és láttam az erdőt a fákat a leveleket a hóalat a sziklákat...jelzéseket a távoli fákon...több kilóméterre előre...
és a jó irányba haladtunk...azonnal...és 50m múlva ott voltunk a sárha jelzés tetején... . . .
na onnan megent felgyorsultunk és mentünk a sárga placc végi feljáróhoz amin utána megcsináltam a román spárgát meg a magyar sárgát.
hülyén hangzik ez a duma hogy lúk meg erő..de higyétek el fingom sem volt minden fehé volt köd geci nagy...és egyszer csak mégis jó helyen voltunk..
mert a hegy aúrály és az enyém összefonódott a kolbászos szendwiksz segitcségével..mint valami kibaszott összekötő féregszendvics
titok macskák.. amiket irtam hog durván nagy a sár meg csumi szpoás aki kicsit is hitetlenkedik..az hülyeség volt.. csak vetitett a fehér lófaszú henceg...
a talaj jó...sőt több mint jó!
lesz kihívás meg aksió..meg minden.. jelentkezni lehet konzolnál az emlitett számon vagy nálam a 0hat9vendugulás telefonszámon
mindenki alszik még..mi a faszt csináltaok..északa.. vagy nincs gyereketek aki este aludt reggel 6.30kor meg a fejeteken ugrált hogy... apa kezdődik
erre a válaszom akkor kezdődik amikor mi akarjuk
az idei első hajtást meg lehetne bótolni a 7 végére... http://koponyeg.hu/f/100686254...
péntek vagy szombat...vagy péntek és szombat
mi a fasz van...
mindenki az SBO -n van(sürgösségi betegelllátó osztály)mert a detokszokat bezárták .és a balesetin meg kapták a részeg dögöket
hajrá zsidelysz
na hály..
egykicsit elmegyek bulizni oszt tökre jó a fórum..na ennek vége...wisszatértem
az a baj hogy minden szó amit irtok igaz...
de nem szab ennyire kedves barátságosnak lenni...
zsir...
jók a vidik.. volt vagy 8 ami ugyan az de nem baj..mert már a 7dik után nem néztem meg
de az hogy em 6 mp es az már eleve.. király.
nem értem ezt a teafőzéses témát ..minek főzik...mert csak nem győzik
amúgy a szbócsabit nem láttam .viszont kele úr az ott van a képen is
kemény hisztiibe toljátok
bakker mond már el nekik..ha egyből felmennek ..kevésbé fársztó.. és többet lehet motorozni mint toli
okotcsad öket bakker..mert ha kihozod ide öket.. nem jutunk fel még a napkezdő feljáróig sem.nem hogy a napkezdő tetejéig
hol az a sziklás zorrós téma..mert nem látom..ez olyna talajos mütty mütty
Mivel Jimmy nemrég bejelentette, hogy felhagy a hülyeséggel és megkomolyodik idén, számomra gyakorlatilag okafogyottá vált a fórum olvasgatása. Kb fél évig kiszállok.
Ha valakinek a bánatát a világon egyedül én tudom orvosolni, keressen meg privátba. drharmathkadosa@gmail.com vagy 70 638 18 21.
Boldog új evet mindenkinek...az új évbe sok motorozást , Piálást:)), bulizást,szeretetet.....meg minden elkepzelehetlen jót kívánok ! http://youtu.be/0HopEYPkYKY
még a gasgas-al.