Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most mát darabokban van ellöte nekünk is ugy volt azt most már ko.
Akkor az meg fúrd ki,és gyorskötőzd oda a segédvázhoz.Nekem is úgy van.Neked csak 4000 volt ez a tanács.
Nem gyenge az biztos
ja meg most én sem nagyon erőlkődők a térgyem miatt
ááá ne hid a gyerek is csak 15éves még csak 4éve motorol
oo az jó kor izgőmozgok
te de azt szokták mondani hogy egy apátol egyféle gyerek lehet
A motor arat meg odaadod az asszonypajtasnak,tegyen vele kedve szerint!
na mindegy, köszönet azért, szerintem a gyereknek is azért tört szét mert azok már nem fogták
430,és onnan erősen lehet alkudni.
Csak ha a boltig vagy a fagyizóig mentek.Még el is mennék,de ahogy a videókat meg a leírásokat nézem,itt mindenki nagyon komolyan megy,én meg nem akarok útban lenni vagy feltartani a többieket.
Rám,mondjuk Miamiba.Összedobhatjátok az árát!
4 és 6. Mint a kötés minta,egy sima egy fordított.Egy fiú egy lány!

Olyat találtam,amin szét vannak törve a fülek,amik rácsúsznak a segédvázra,meg az a fül ami a vázra fogja rá.Amin egy csavar mey keresztül.
aqz jó bika
nekem is hozták ma...elképzelni nem tudtam mi ez a legnagyobb borítékban egy kis gomba feri te aztán tudsz csomagolni! Köszönöm szépen! a jövő 7en vissza is küldöm!
Aaaa,szerintem otthon erzi jo;l magat.

Mar meg is hirdette a motort.430 az iranyara
hivtuk motorolni
Ohhh,bazzz,rad ferne mar vmi kejutazas,az otthoniak nelkul....
mennyi idősek
Azt se lehet,mert folyton zajonganak itt. Ha nyugodtan akarok telefonálni,elmegyek két helységgel odébb.Csak akkor meg azon gondolkozom,hogy mit gyújtanak fel,törnek össze,tesznek tönkre!
Ne nezegesd,hijjad fel oket!06 91....tudod
Tanítom a gyereket,sosem lehet tudni http://youtu.be/_FgQQQZ_7CE
Kotrom kotrom.
Most könnyen dumálok,nincs itthon! Azt írok és mondok,amit csak akarok. Csak meztelen nőket nem szabad nézni,mert a gyerek beárul!
kotorjad
Odaig nem er el az asszony keze mi?