Tudom hogy voltál itt,jelentették az embereim.Kérdezték mi legyen? Mondtam nekik,hagyjanak menni.Majd legközelebb bevasalom rajtad a kávét kamatostul.Majd két tejszínnel iszom!
ÓÓÓ most olvasom hogy van lányod mond csak csini?..mi?
hogy lehetne vele megismerkedni? ..na ne izélj mondanám neked hogy apu aztán jól szét kapartatnám az udvarod
mi van..nektem nem kell 170km utazni hogy lyaút motorozzatok
há hogy a retekbe nem motoroztok minden 7en legalább2-3szor?
már ugy mehetnél mint drágám dzsarviksz vagy zsirfeca
szali megforditottam a gumit..nehogy (mint mindégh!)rám várjon az egész csapat
meg kapott új benzint 3 litykót...
remélem 10nél kevesebb embert szervezel hajtani..mert akkor csak 20km jut fejenként
egykor nÓÓrmális
ferensz ödaér fél kettőre...kettőkor már úton is vagytok..gyors beugrotok kis kajáért..mert nem kajáltatok még..az a mekiben megvan gyorsan...3ra odaértek valahova..
ott lepakolás gyors öltözés..és ...putty
ha nem akartok sötétbe pakolni akkor 3 0,25(negyed) négyre négyre vissza kell érni a kocsihoz...
mi lesz ebből csak együtt utazás együtt öltözés..oszt semmi motorozása?
vagy a bányába mentek...
én meg megcsináltam a kártélyememet a következő hajtásra..mert itt nűálunk +8 fok van most is.. már eddig sem volt hó a zariban..de mostmár az egész hómentes lesz..uyghogy ha összehozunk valami kutyaütős bandát...akkor megent mehgetünk egy 200kmert...persze összessen..
ha 6an leszünk akkor 33km
ha 5en akkor 40km
ha 3an akkor 66km
ha 2en akkor 100km..na ez vickenek szar volt. .mert az még a kiskártélyemenek az öt nyuszinak még csak csak 10 literrel elvan..de a nagyonkártékony kártélyem az ...sx 250 az 20litykó ..az megoldhatatlan feladat
ketten is max75km és estére nem kell tentetni akkor ...aj hogy kihagytam egy számot.. a 4et.. azt mindenki ki tudja számolni mert a négy az meg pont fifti kiló-méter
lya
köcsög nagypofályú hazudós mind a kettő..úgylehet a pléhzában ülnek a kályvézóba azt egymást lálykollyák ahelyett hogy motoroznának oszt este hatok meg feltennék ide az aznapi thermés(köveket)
ugy lehet nem is ök azok csak az alterrególyuk..vagy kimentek sportmotorozni...a hungaroringre...
na mind1 azért lyó volt izgulni hogy lesz e valami fasza irás.meg vidi...
Mi van? Bealudtál? Én meg azt hittem már valahol ferencel dagasztod a sarat! Lázban égve ülünk a monitor előtt a beszámolótokra várva,erre el se mentek motorozni?
Itt most csepeg az eso....nem tudom mi lesz?
Jó motorozást nektek!
Kicsit sok infót irtok már ki a fórumra, nem?
Még is csak olvashatja bárki
végre megtanultam sokáig alunni
amugymeg nagy lány már azt csinál amit akar...
Ferenszel mar tul vagyunk a pettingen,mot jon a........
hogy lehetne vele megismerkedni?
há hogy a retekbe nem motoroztok minden 7en legalább2-3szor?
már ugy mehetnél mint drágám dzsarviksz
meg kapott új benzint 3 litykót...
remélem 10nél kevesebb embert szervezel hajtani..mert akkor csak 20km jut fejenként
merthogy már visssza is jöttem a faludbol... kora reggel menten, lányomat vitem a railjet-re, ment ki dolgozni Salzburg-ba..
na ennyit tesz az a 200km amivel délebre vagyunk
ferensz ödaér fél kettőre...kettőkor már úton is vagytok..gyors beugrotok kis kajáért..mert nem kajáltatok még..az a mekiben megvan gyorsan...3ra odaértek valahova..
ott lepakolás gyors öltözés..és ...putty
ha nem akartok sötétbe pakolni akkor 3 0,25(negyed) négyre négyre vissza kell érni a kocsihoz...
mi lesz ebből csak együtt utazás együtt öltözés..oszt semmi motorozása?
vagy a bányába mentek...
ha 6an leszünk akkor 33km
ha 5en akkor 40km
ha 3an akkor 66km
ha 2en akkor 100km..na ez vickenek szar volt.
ketten is max75km és estére nem kell tentetni akkor ...aj hogy kihagytam egy számot.. a 4et.. azt mindenki ki tudja számolni mert a négy az meg pont fifti kiló-méter
Na most hivott Francisco,kb 1 korul megyunk tolem.Addig izguljatok,hegyezzetek a repat,nekem meg a legszurot kell betennem,m kis atnezes.
köcsög nagypofályú hazudós mind a kettő..úgylehet a pléhzában ülnek a kályvézóba azt egymást lálykollyák ahelyett hogy motoroznának oszt este hatok meg feltennék ide az aznapi thermés(köveket)
ugy lehet nem is ök azok csak az alterrególyuk..vagy kimentek sportmotorozni...a hungaroringre...
na mind1 azért lyó volt izgulni hogy lesz e valami fasza irás.meg vidi...
déw.
lyú ár de lászt hóóp.....