Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsír,én vagyok a nyerő 850nel ennél feljebb már nem megyek...szkájpon belinkeltem a többit...
felvettem
felhívlak,vedd fel
nem gondoltam volna,hogy ennyire felkúrják...nem baj,van még másik 4 blokk figyelőben te,javulgatsz? motorozhatok még idén?
szia bélám...van még nekem is 3 odaadom és akkor ötig még a tiéd
hívtalak... már 800euron áll a blokk de én vagyok a nyerő..még 2 euroig
halló ez a gilera topik..van egy ilyenem vegye már meg valaki ..olcsón....
akkor ez a fajta jobb,ez mechanikus és oljan egyszerű mind 1x1,őrőkös mind a nyomor
igen
a tied elektromos poweres?
az tény hogy szeret zabálni,ez is kb 9-10 l/100 km eszik
értem... amúgy jó kis moci ez utcára csak ne szarna be mindig a power meg ne enne 12litereket...kb 1 éve nem is használtam 6ezer km van benne..
ugyan ilyen a motor ,kosárba hozták,főtengely csapágyakat akartak cserélni de szétesett a váltó,én kellett ősszeszereljem de nem találtunk-tam rajzot a kuplungról....de már kitotoztam ill néhány hézagoló alátéttel többet hoztak és itt kezdődőtt a baj....
van képed a másik oldaláról?
mi volt a baj vele? enyémmel elég sokat szívtunk..pedig új volt 1991-es évj. olaszból hozták vmi kiállított motor volt..
nem voltam fenn csak most látomhogy gileráról van szó
de már kész van,ma megyek beszerelem és elviszem a megmaratt cuccot is....de azokat nem szerelem őssze neki
tegnap ezt ill. ilyen blokkost kerestük atissal és nem szóltál hogy van neked ?
szevasztok!
aha,csak végül törhettem az agyamat mert több hézagoló alátétet hoztak,3 motort szereltek szét,valameikből bisztosan hiányzik majd
na meglett a tegnapi gilera ?
250-es a Kawája?