Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mindegy lenne akkor nem feszülne meg a lánc ha ráűlsz a motorra!Bakon lóg leginkább a lánc ha egyáltalán tud lógni!
Akkor gondolkozzál rajta még egy kicsit
Nem éppen...mivel a lengővilla tengelye meg a kislánckerék rohadtul nem egy helyen van (kivéve BMW meg új Husky)...
* belegondolok
Most ahogy bele gondolok, tökmindegy hogy bakon van vagy sem...
A két lánckerék távolsága mindig ugyanakkora.
Jó de nem egy nádszál gyerek ez a bálint és még ha a szatyrokat is felpakolja,na akkor feszülhet igazán az a lánc
Azt nem láttuk...
Nem értem föl
Nem olvastad,hogy csak boltba jár vele?Akkor is lábbal hajtja
Én meg ronis a láncodat nézem hogy ultra feszes még így bakon is Egészséges ez így
Majdnem ott jártam,de csak Békásmegyerig jutottam Tsókolom
ma Lada-találkozó volt a Turul madárnál...
méé nem húztad meg a nyelvit nekijjjje!

Én meg jártam a hányós sasnál
hahóóó
ma állatkertben voltunk és én élveztem a legjobban
ronis most vettem észre vmit a baloldali hűtőidomra fel van csavarozva valami fehér valami az mi?
ja és rendszámos lejárt műszakival
500 000ft
öhlins elsőtelók, frissen felújított blokk (dugó,hajtókar,kuplunglamellák,összes csapágy,összes szimering) frissen felújított himba (csapágyak csapok cserélve),frissen újított első teló,új láncszett o gyűrűs iris láncal, frissen felújított hidraulikus kuplung kb 1hónapos kerékcsapágyak,új braking úszóágyas elsőféktárcsa,új üléshuzat,új légszűrőház,új perforáltcső a kipufogóban,blokkvédő, egyedi első tárcsavédő,látszik rajta a használat noymai, esztétikai hibákkal de műszakilag kitűnő,a motor rendszeresen versenyről versenyre karbantartott eladás oka: stílus váltás miatt motocrossozni fogok, csere nem érdekel,bővebb info e-mail ben vagy telefonon hétköznap 15óra után, hétvégén bármikor (a képeken hiányzik a baloldali lábtartó de megvan)
de az.
szevasztok
reggelt
Mi van bamme,szar a telód azt nem kűdöd el? Má, nálad lenne
Na mi van a telóddal? sikerült valamit szerezni?...mert ha nem gyere erre és oda adom az enyémet!...én úgysem megyek ma