Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy a tied rendszámos?
ja és kuplunglamellák is lettek cserélve blokk felújításkor
de az én 300asomnak blokkfelújítás óta(dugó hajtókar öszes csapágy szimering)30üó t ment kb elsőtelófelújítás óta motorztam 1x új láncszettel mentme 1x új légszűrőház frissen felújított himba bakonynána után cseréltem kerékcsapágyakat szóval nem régi az se nem régi az első úszóágyas braking első tárcsa új üléshuzat eygedi tárcsavédő elől blokkvédő öhlins elsőteló rendszámos elsőféknyeegben fékdugattyú gyűrűk is -kb 2hónaposak felújított hidraulikus kuplung most hirtelen enyni jutott eszmebe róla ja és 500 000ft 2003mas évjárat még midnig nem tudtam meghirdetni mert 1hűtőcső még hiányzik kilukasztottam a bilincsel
De az én 250-esemnek szebb a színe
na akkor vedd meg az én 300asom az patent
Ezt voltam megnézni, helyedben biztos nem venném meg, nagyon oda van szegény. Kb még1x ennyiért helyre lehetne pofozni...
Vagy ilyentet? He?
Vagy ilyet?
Milyet?Ilyet? Wííííííípííííííííííííít?Kűggyed hama
vörösiszapra kéne valami gumi ?
főleg nem hátsoooooooooo...
gumi nélkűl nincs telo se...
csikának kell szólni csináljon egy telót .....nekem azonnyomba..hátsót
de bűtykös gumit hozzál amugy nem lessz sex...
hozzál gumit ,és akkor megyek én is ,és dugunk...
A jó reggeltet, mindenkibe
morGGen kurvák! kell mennem pestre
hogy kissebb gázt nyomjál.?

ezt a kötelező adot szinte mindenkivel megfizettetik.... angol rendszám-al kell járni és akkor bekaphatják..
köszönöm szépen...
aszondta az uram,lefarag a lábamból
Ronis,életem!
Tegnap feladtam a csomagot
ne hari hogy csak most

16.án kígyóson motoros találkozó és enduro verseny. 8-ra kell reggel odaérni, amatőr és profi kategória, a kajás nevezési díj 3ezer, a simát nem tudom. Gyertek!